Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

kesinlikle!!!! sen gelinliğe kadar vereceksin güzel güzel. ama o gelinlik giyildi diye pes etmek yok. peşini bırakmam. daha da verip sonra da sabitleyeceksin :)
ay canım arkadaşım benim :)
biz beraber aşarız bu zorlukları yaaa
sonuna kadar destekçinim !!
tabi ki de pes etmek yooookk
kilolar daha 4.1 gitmişken bile vücudumda ve hareketlerimde hissettiğim bu rahatlıktan artık vazgeçemem sen de vazgeçmezsin biliyorum

aynen ya. aşacağız birlikte eksilen kilolarla güzel arkadaşlıklar ediniyoruz ne güzel. hayatımızda süper değişiklikler oluyor.

amiinn :) canım benim mutluluğun daim olsun hep güzel sonuç elde et :)

bu başlık çok sessizleşmiş yaaa bi ikimiz varız sanki..

amin hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah

aynen ben de o yüzden arada sırada giriyorum artık. yakında hiç girmeyeceğim. motivasyonum düşüyor kimse yazmadıkça. mesajlaşır gibi seninle konuşuyoruz. arada 1-2 kişi yazıp kayboluyor :/

evet ben de vieanna yarın bir şey yazmazsa çıkıcam canım ..

Bugün malesef 3 adet çiğ köfte yedim tutamadım kendimi ama yarın tam gaz devam

Bugün malesef 3 adet çiğ köfte yedim tutamadım kendimi ama yarın tam gaz devam

3 adet çiğ köfte yedin de bunun yanı sıra neler yedin o önemli :) mesela ben de salı günü çiğ köfte yiyeceğim mesai arkadaşlarımdan birisinin evine davetli olduğu için :)

bir de boyun kilon ve hedef kilon nedir? :)

Kızlar menümü yazayım hemen

sabah 12.00
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
5 yeşil 3 siyah zeytin
domates
salatalık
çay

ara
1 kase tarhana çorbası

akşam
1 kase tarhaba çorbası
6 inegöl köfte
marul

ara
1 portakal+ 1 greyfurt (rondodan geçirdim kaşıkla tatlı yer gibi yedim )
1 bardak nescafe

Sabah yazdığı gibi kahvaltımı yaptım öğlen tavuk yedim ara olarak mısır gevreği yedim :) ama an itibariyle 2-3 kaşık pilav kızartma ve tavuk sote yedim azar azar kendim yaptığım için dayanamadın baktım tadlarına bu arada 19 yaşındayım 156boyum 55 kiloyum :) ve bu kiloya 84ten indim , ama kilom ideal kiloma yaklaştığım için zaten azar azar veriyorum birde böyle kaçamaklar yapıyorum istediğim kiloda 50 bu arada:) :)

maşallah sana 19 yaşında 30 kilo vermişsin...
kocaman bi aferin...
herkesin başaramadığını sen başarmışsın.....
takdir ettim...

evet kızlar yarın tartı günü bakalım kaç kişi bildirim yapacak ve kaç kişi eksilere düşmüş...
şahsen ben düşemedim onu şimdiden söyleyeyim...
bu hafta böyle geçti ama önümüzdeki haftadan umutluyum....

maşallah sana 19 yaşında 30 kilo vermişsin...
kocaman bi aferin...
herkesin başaramadığını sen başarmışsın.....
takdir ettim...
Çoook teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz bu mesajınızla :) :) inşallah bu şekilde devam edebilirim çunku artık irademe çok sahip çıkamıyorum

Demiştim aynı kilom
Geçen haftaki gibi 54.9

Gelen giden yok...

kaçamakların çokmuş ama 29 kilo gibi bir kiloyu ömrümde hayatımda vermedim. sanırım bu kadar kiloyu vermenin zorluğunun farkında olduğun için almamak konusunda istikrarlısındır. boyun 156 olduğu için biraz daha kilo vermen evet ideal kilon olur. ama vermesen de sıkıntı yok. amaaaaaa tabii ki kızartmalardan uzak duruyorsun küçük hanım!!!

Haklısınızzz söz veriyorum artık kızartmalar yok hayatımdaa :)) (Y)

Selam kızlar, izindeydim o yüzden giremedim bir süre. Çok fena hasta oldum izinde ve döndüm :) regl öncesi dönemimdeyim o yüzden tartıda 58 çıkmam normal sanırım anormal bi şişlik var karnımda. Ve cuma diyetisyen kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…