ay canım arkadaşım benim :)kesinlikle!!!! sen gelinliğe kadar vereceksin güzel güzel. ama o gelinlik giyildi diye pes etmek yok. peşini bırakmam. daha da verip sonra da sabitleyeceksin :)
ay canım arkadaşım benim :)
biz beraber aşarız bu zorlukları yaaa
sonuna kadar destekçinim !!
tabi ki de pes etmek yooookk
kilolar daha 4.1 gitmişken bile vücudumda ve hareketlerimde hissettiğim bu rahatlıktan artık vazgeçemem sen de vazgeçmezsin biliyorum
amiinn :) canım benim mutluluğun daim olsun hep güzel sonuç elde et :)kızlarrr çok mutluyum çoook :) herkese benim gibi tartıda bol -li pazarlar :)
amiinn :) canım benim mutluluğun daim olsun hep güzel sonuç elde et :)
bu başlık çok sessizleşmiş yaaa bi ikimiz varız sanki..
evet ben de vieanna yarın bir şey yazmazsa çıkıcam canım ..amin hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
aynen ben de o yüzden arada sırada giriyorum artık. yakında hiç girmeyeceğim. motivasyonum düşüyor kimse yazmadıkça. mesajlaşır gibi seninle konuşuyoruz. arada 1-2 kişi yazıp kayboluyor :/
Bugün malesef 3 adet çiğ köfte yedim tutamadım kendimiama yarın tam gaz devam
üzülme canım ya kaçsın şuan ??
Sabah yazdığı gibi kahvaltımı yaptım öğlen tavuk yedim ara olarak mısır gevreği yedim :) ama an itibariyle 2-3 kaşık pilav kızartma ve tavuk sote yedim azar azar3 adet çiğ köfte yedin de bunun yanı sıra neler yedin o önemli :) mesela ben de salı günü çiğ köfte yiyeceğim mesai arkadaşlarımdan birisinin evine davetli olduğu için :)
bir de boyun kilon ve hedef kilon nedir? :)
Sabah yazdığı gibi kahvaltımı yaptım öğlen tavuk yedim ara olarak mısır gevreği yedim :) ama an itibariyle 2-3 kaşık pilav kızartma ve tavuk sote yedim azar azarkendim yaptığım için dayanamadın baktım tadlarına bu arada 19 yaşındayım 156boyum 55 kiloyum :) ve bu kiloya 84ten indim , ama kilom ideal kiloma yaklaştığım için zaten azar azar veriyorum birde böyle kaçamaklar yapıyorum istediğim kiloda 50 bu arada:) :)
Çoook teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz bu mesajınızla :) :) inşallah bu şekilde devam edebilirim çunku artık irademe çok sahip çıkamıyorummaşallah sana 19 yaşında 30 kilo vermişsin...
kocaman bi aferin...
herkesin başaramadığını sen başarmışsın.....
takdir ettim...
Sabah yazdığı gibi kahvaltımı yaptım öğlen tavuk yedim ara olarak mısır gevreği yedim :) ama an itibariyle 2-3 kaşık pilav kızartma ve tavuk sote yedim azar azarkendim yaptığım için dayanamadın baktım tadlarına bu arada 19 yaşındayım 156boyum 55 kiloyum :) ve bu kiloya 84ten indim , ama kilom ideal kiloma yaklaştığım için zaten azar azar veriyorum birde böyle kaçamaklar yapıyorum istediğim kiloda 50 bu arada:) :)
Haklısınızzz söz veriyorum artık kızartmalar yok hayatımdaa :)) (Y)kaçamakların çokmuş ama 29 kilo gibi bir kiloyu ömrümde hayatımda vermedim. sanırım bu kadar kiloyu vermenin zorluğunun farkında olduğun için almamak konusunda istikrarlısındır. boyun 156 olduğu için biraz daha kilo vermen evet ideal kilon olur. ama vermesen de sıkıntı yok. amaaaaaa tabii ki kızartmalardan uzak duruyorsun küçük hanım!!!
Haklısınızzz söz veriyorum artık kızartmalar yok hayatımdaa :)) (Y)