Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

canım ben bi arkadaşımdan duymuştum dukan diyeti yapıyodu. bi süre sonra kilo vermesi durmuştu hatta kilo alıyodu üstüne. 2 gün ara verdi hamburger, pizza ne yiyobiliyosa yedi 2 gün sonra hızlanmıştı baya kilo vermesi. biraz bünyeyi şaşırtmak gerekiyo. hareketleri değiştir bencede. yoksa mesela bende her gün bir sürü yol yürüyorum ama alıştığım için hiç etkilemiyo o yol beni
Şaşırtma konusuna katılıyorum :) ama abartmadan

Günaydın aynen vienna bacaklarim gitmiyor benim de

Şu Çömelme hareketi var baktım internetten yapayım bari sıkılassin diye..
Ama yok o hareket daha çok kalcayi kaldırıyor vazgeçtim. ..
Bendeki olan bana yeter biraz daha kuculurse ne ala bana...:KK48::KK48::KK48:
ÜşenmeZsen Squat yap canım üst bacaklara etkiliymiş
kızlar yavaş bir şekilde kilo veriyorum ama veriyorum. çok mutluyum. bu hafta spora başlayınca kilo almaya başlamıştım. şimdi bıraktım tekrar vermeye başladım.

13. gün bugün -2300 :)
Canım sporla başta kilo aldığını sanırsın kas artışı olduğu için ama sonra dengelersin daha hızlı yağ yakımı için spor Şart Bırakma sporu

bu arada menümü de yazayım

sabah
1,5 yumurta ile peynirli omlet (yağsız)

ara
orta şekerli türk kahvesi (ben az dedim gelen ortaydı sanki)

öğle
fırında tavuk
yoğurt

akşam
yumurtalı kavurma (1,5 yumurta ile)
ayran

ara
sütlü nescafe
yeşil çay gibi düşüncelerim var ya bakalım. daha kesin değil.

su 2,5 ltde kalır sanırım bugün.
Canım genel bakışta listen iyi ama sebze yönünden eksik ve birgünde 3 yumurta fazla değil mi ?

Haftada 1 gün ödül yemeği bu konuda iyi olacaktır düşünüyorum. Çorbası ana yemeği Tatlısı olan iyi bir öğün :)
Tabi ki :) bu hafta 2 kg verirsem sevdiğim ama yasaklı olan şu yemeği yiycem veremezsem cezalıyım yemiycem gibi şeyler motive edici olabilir

Canım genel bakışta listen iyi ama sebze yönünden eksik ve birgünde 3 yumurta fazla değil mi ?

cuma yarışlarındayım. grupca protein günü yaptık. ondan sebze meyve yok. bir günlük programdı bu. :KK70: yoksa 3 yumurta çok ve sebze meyve eksik evet. :)

Ya kızlar bu ara girdiğim ortamlardan dolayı hep birer kadeh bir şeyler içtim. Çok etkiler mi hiç almamalı mıyım alkol ( bi iki kadeh şarap ) :KK43:

Ya kızlar bu ara girdiğim ortamlardan dolayı hep birer kadeh bir şeyler içtim. Çok etkiler mi hiç almamalı mıyım alkol ( bi iki kadeh şarap ) :KK43:
Canım alkol kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim
Ama fazladan şeker alıyorsun Vücuduna bu da yağ demek
Içmemen daha iyi

kızlar yavaş bir şekilde kilo veriyorum ama veriyorum. çok mutluyum. bu hafta spora başlayınca kilo almaya başlamıştım. şimdi bıraktım tekrar vermeye başladım.

13. gün bugün -2300 :)

Maşallah sana nasıl bi bünyen var şaşırdım. .
Normalde sporla kilolar verilir. ..

Ben de dün okulda öğlen yemeğinde kaçamak yaptım. .
Çok korkuyordum tartıda fazla çıkacağım diye aynı dün sabahki gibi çıktım mutluyum. ..

Vienna bnm bahsettigim de sguat hareketiydi..
Ben ondan yapamam. ..
Dün arkadaşım önerdi sauna şort kullan diye..
O kullanmış baya bi etkili olmuş ...

Fiyatı da çok değil ben de hemen aldım internetten gelince hemen kullanacağım. .
Çok merak ediyorum. ..

Ben de dün okulda öğlen yemeğinde kaçamak yaptım. .
Çok korkuyordum tartıda fazla çıkacağım diye aynı dün sabahki gibi çıktım mutluyum. ..

Vienna bnm bahsettigim de sguat hareketiydi..
Ben ondan yapamam. ..
Dün arkadaşım önerdi sauna şort kullan diye..
O kullanmış baya bi etkili olmuş ...

Fiyatı da çok değil ben de hemen aldım internetten gelince hemen kullanacağım. .
Çok merak ediyorum. ..
Canım Sauna Şort da kullandım Termal Şort da parafinli korse de biberiye Yağı da extragel de elma krom da aklına ne gelirse... Hepsi Fasa fiso maalesef

Akşam yemeği Herşeyden azar azar mantığıyla geçti

1 kase mercimek Çorbası
2 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak
5-6 adet Fırında kızarmış ince dilim patates
1 adet ızgara tavuk kanat
Salata

Teyzem Yalova'dan gelirken Yalova sütlüsü diye bir şey getirmiş onun da tadına baktım

Canım Sauna Şort da kullandım Termal Şort da parafinli korse de biberiye Yağı da extragel de elma krom da aklına ne gelirse... Hepsi Fasa fiso maalesef

hadi ya o kadar çok şey kullanmışsın ve bana mısın demedi mi kilolar?...
şaşırdım ya ...
büyük bi beklentim vardı...
ama yorumları okuyunca çok istekli almıştım...

neyse gelsin de biraz kullanayım bakayım ....

Maşallah sana nasıl bi bünyen var şaşırdım. .
Normalde sporla kilolar verilir. ..

kas oluyor direk. yani sıkılaşma oluyor, kas artıyor. görüntüde değişiyor ama tartıda artıyorum. o da motivasyonumu düşürüyor. bir de bir yerden sonra sıkılaşacak yer kalmıyor bu sefer yapılanmaya başlıyorum. o nedenle biraz kilo vereyim hem motivasyonum artsın hem de yağlardan gitsin diye ona göre diyet yapıyorum.

bu arada 15. gün -2800 :)

kas oluyor direk. yani sıkılaşma oluyor, kas artıyor. görüntüde değişiyor ama tartıda artıyorum. o da motivasyonumu düşürüyor. bir de bir yerden sonra sıkılaşacak yer kalmıyor bu sefer yapılanmaya başlıyorum. o nedenle biraz kilo vereyim hem motivasyonum artsın hem de yağlardan gitsin diye ona göre diyet yapıyorum.

bu arada 15. gün -2800 :)
HaRikasın canım :)

X