Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
motivasyonum düşüyor böyle kimse yazmayınca
bildiğin millet hafta sonu modunda :/Benimdeee ( işleri halledince bakmaya çalışalım kızlarr boşlamayalım birbirimizii
yarın yeni diyet listemiz gelecek merak içindeyim :)
Nerdeeee ( ben kilo aldm bu hafta 81.6 dan 82.2 ye çıktımefsun 79u görecek misin pazartesi? ben dün jelibon yemiştim jelibon gibi yaptı onlar beni 100 gr almışım vermek yerine. 79u kıl payı kaçıracağım sanırım
Nerdeeee ( ben kilo aldm bu hafta 81.6 dan 82.2 ye çıktım
Düzensiz yedim ekmeği bazıı günler fazla yedim çikolata ve makarna bile yedim (((( ceza değil de ben cuma yarışlarına katıldım bugün daha aktif oluyorlar. Burayı da unutmıycam tabiki burdada varımay neden öyle oldu ya? ben de dün sabah 80.3'tüm 1 haftadır hiç almadım. bir gün aynı çıkmıştım geri kalanlarda hep vermiştim bugün 100 gr aldım 80.4 oldum. efsun ceza vermeliyiz bence kendimize. :/ ne yiyip içtin bu hafta?
Düzensiz yedim ekmeği bazıı günler fazla yedim çikolata ve makarna bile yedim (((( ceza değil de ben cuma yarışlarına katıldım bugün daha aktif oluyorlar. Burayı da unutmıycam tabiki burdada varım
4 teyim canım :)hangi gruptasın? ben de katıldım ama daha önce :)
hayırlı olsun :) rakip grupsun ama gene de bu pazartesi olmadı haftaya pazartesi 7li kilolarını görmeni umuyorum :)4 teyim canım :)
Sen hangisindesin canımhayırlı olsun :) rakip grupsun ama gene de bu pazartesi olmadı haftaya pazartesi 7li kilolarını görmeni umuyorum :)