Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

sabah tartıldım 62.4 üm hedefim 55 şubat 27 ye kadar vermem lazım. boyum da 163 biraz düzensiz beslendim sabah yediğim peynirle duruyorum,ilk gün hevesle biraz zorluyorum ama sonradan daha düzenli yemeye çalışırım,

BAŞLANGIÇ 10 ocak- 82.3
ŞU ANDA 16 Ocak- 80.5
KAYIP 1800 gr (6 günde)

sabah
2 dilim tb ekmekten tost

ara
1 dilim tb ekmekten tost (yani 1 dilimi ikiye böldüm bir kibrit kutusundan belki birazcık büyük belki bir o kadar ediyor)

öğlen
1 dilim ekmek
150-200 gr kıymadan köfte
domates
biber

ara
türk kahvesi

akşam
balık
salata
yarım bardak ice tea

ara
türk kahvesi
1-2 lokma çikolata kurabiye tarzı atıştırmalık
1,5 kibrit kutusu büyüklüğünde diyet kek (ev yapımı)

tüm gün dışarıda koşuşturma halinde olunca kh değerlerim yükseldi. ama ekmeklerimin dilimleri küçüktü. suyu bilmiyorum ne kadar içtim ama çok içemedim.

Topik sahibi boşlayınca siz de mi boşlarınız kızlar :KK43:((

Kahvaltım
Domates peynir Salatalık kepekli ekmek
Çay

Daha sıkı tutmanın zamanı geldi bu hafta 57yi göremycem belli hatta inşallah kilo almamşımdır diyorum. Ama bir sonrakine hedefim 56!!!! O Yüzden çok sıkı bir şekilde başlıyorum

Günaydınn kızlarr

Yaa herkes mi saldıı bu hafta yapmayıınn hedefleri düşünün ben arada motive olmak için büyük değişim yaşayan insanların fotoğraflarına bakıyorum mesela tavsiye ederim :)

Reglm bugun itibariyle bittiği için kaçamak yapmayıp hızlı vericem insallah pazartesiye az kaldıı tartıyı düşünün
Herkese kolay gelsinn

Kızlar yapmayın. BAkın ben 10 Ocak'ta 80.3tüm bugün tartıldım sabah 80.3 çıktım. Pazartesi'ye hedefim 79u görmekti. 400 verebilirsem 2 günde hedef tamamdır ^_^

dün gece hiç uyuyamadım kızlar ya. sabah da 9da matkap sesiyle uyandım. sonra baş ağrısıyla uyur uyanık uyur uyanık tüm gün yatakta debelendim. en sonunda kalktım kahvaltı yapıp temizlik yaptım. sonra da alışverişe gittim. o nedenle 2 ana 1 ara öğün paylaşıyorum size.

sabah
2 yumurta, peynirden, baharat ve 2-3 damla zeytin yağıyla yapılmış omlet
5 yeşil 2 siyah zeytin
domates
çay

akşam
yağsız bol baharatlı tavuk sote (domates, biber, tavuk, soğan ve bol baharat kullandım hiç yağ yok. yemeği tamamen su ile yaptım. azar azar ekledim böylece yağ ile yaptığımızın aynısı oldu ama tamamen yağsız. bir de metabolizmayı çalışması için kırmızı pul biber, tarçın, kimyon, kekik vb baharatları bolca kullandım.)
bir de yoğurdun içine marul ve maydanoz doğradım. kekik ve pul biber ile süsledim onu yedim yemeğin yanında :)

ara öğünde ise canım çok çekiyordu 4-5 tane jelibon yedim bir de yeşil çay

su yarım gün uyuyarak geçtiği için 2 lt falan oldu
yeni bir spor aleti aldım. onunla 50-60 kere yaptım. (halı siler gibi ileri geri götürüp getiren alet var ya ondan)
30 mekik çektim

Nerdeeee :KK43:( ben kilo aldm bu hafta 81.6 dan 82.2 ye çıktım

ay neden öyle oldu ya? :KK43: ben de dün sabah 80.3'tüm 1 haftadır hiç almadım. bir gün aynı çıkmıştım geri kalanlarda hep vermiştim bugün 100 gr aldım :KK43: 80.4 oldum. efsun ceza vermeliyiz bence kendimize. :/ ne yiyip içtin bu hafta?

ay neden öyle oldu ya? :KK43: ben de dün sabah 80.3'tüm 1 haftadır hiç almadım. bir gün aynı çıkmıştım geri kalanlarda hep vermiştim bugün 100 gr aldım :KK43: 80.4 oldum. efsun ceza vermeliyiz bence kendimize. :/ ne yiyip içtin bu hafta?
Düzensiz yedim ekmeği bazıı günler fazla yedim çikolata ve makarna bile yedim :KK43:(((( ceza değil de ben cuma yarışlarına katıldım bugün daha aktif oluyorlar. Burayı da unutmıycam tabiki burdada varım

Düzensiz yedim ekmeği bazıı günler fazla yedim çikolata ve makarna bile yedim :KK43:(((( ceza değil de ben cuma yarışlarına katıldım bugün daha aktif oluyorlar. Burayı da unutmıycam tabiki burdada varım

hangi gruptasın? ben de katıldım ama daha önce :)

X