Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Slm vıenna nasılsın gunluğğn hayırlı olsun maşlh ıyı vermişsn

Öğlen için ne çorbası yapsam fikir verirmisiniz aklıma bişey gelmiyor akşam içindr sebze önerisi :))

Slm vıenna nasılsın gunluğğn hayırlı olsun maşlh ıyı vermişsn
Saol canım eski topik arkadaşım :))

Sağlıksız verdiğim kiloları birkaç ay içinde geri Alınca mecbur diyetisyene gittim ama şimdi kendimi iyi hissediyorum bir 5 kilo daha verirsem benden iyisi yok :))))

bende başlıcam kesinlikle bugün canım çok istiyorum kilo vermeye. bir ara o kadar iyi gidiyordum ki 1 hafta da 4 kilo gitti benden 71 den 67 ye indim dikkat etmeyince 1 ini geri aldım 68 deyim şuan.

kolay gelsin Allah kabul etsin bende diyete başladım diyetisyenle liste hemen hemen aynı.
ama bana diyetisyen en az 2 kilo verirsin dedi bana göre 2 kilo az. sen bayağı iyi

mrb lutfen bna bi akil verin yasm 35 boy 1.75 k 94 cok asiri kilo aldm 3 yil icnde 68 dim 94 oldum piskljm cok bozldu bildgnz gibi deil diyet yapamiyorum ac kalamiyorum ellerim titrio . spor da yapamiyorum . yoruluyom hemn tikaniyorum kalbm de carpinti oluyor . bildgniz yaglari yakan hap weya bitksel ot cay ws warmi lutfn warsa msj atn bna 05370419326 lutfen iyice bunlima girdim

Kilo aldırıyormu acaba nasıl içmemiz gerekir nasıl bırakabiliriz yardım eder msnz arkadaşlar

Senle ben aynı durumdayız sanırım ama bende polikistik over var canım sen kan tahlili yaptırdınmı gizli şeker yada troid e baktırdınmı

Yeşilçayda yağları yakıyormuş biz spor yapmadığımız sürece boğazı kesmediğimiz sürece zayflyamcaz galiba motive lazım kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…