Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Savaşı kazandım yemedim

Üstüne okuldaki leri de diyete soktum. .. :) :) :) :)

bu listeyi neye göre ayarliyorlar? Acaba kisiye özel mi?

kimisi tatlisiz edemez, kimisi tuzsuz edemez, Kimisinin mide asiti sorunu vardir, acaba duruma göre kisiye özel mi hazirlaniyor listeler diye merak ettigim ...
Kolay gelsin diyetiniz
eğer testlerde belli bi hastalığın yada vitamin eksikliği varsa ağırlığı o yiceklere göre veriyorlar.
test yaptırmakta fayda var hiçbir şey sağlıktan önemli değil

Aci cehre tohumu diye bişey varmış. Bugün deniycem bakalım nolacak. Bu arada ben yine 78 oldum .Belki normal şişkinliktir. Sabah bi tatilip kontrol edeceğim.

arkadaşlar ben cumartesi,pazar ve pazartesi evde oluyorum o günler genelde uykuyu çok sevdiğimden öğlen kalkıyorum :oops: ve bi öğünü atlıyorum otomatik olarak. bugün farkettim ki diğer günler daha çok veriyorum. hareketten desem değil çünkü evde olduğumda dans falanda ediyorum. demek ki uykudan fedakarlık edip öğün atlamamak lazımmış :KK56:

ben regl oldum, çok ağrım var o yüzden spor yapamıyorum bugün de çok keyifsizim:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

merhabalar bende 68 kiloyum 60 civarı olmak istiyorum bu listeyle gerçekten verebildiniz mi? ben çok iradesizim. nasıl dayandınız? bende bir an önce zayıflamak istiyorum.

ben regl oldum, çok ağrım var o yüzden spor yapamıyorum bugün de çok keyifsizim:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ben yaptım..
4 km tempolu yürüyüş yaptım 40 dakikada...
kızımı da uyuttum keyif zamanı sadece 1 saat:KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:

merhabalar bende 68 kiloyum 60 civarı olmak istiyorum bu listeyle gerçekten verebildiniz mi? ben çok iradesizim. nasıl dayandınız? bende bir an önce zayıflamak istiyorum.

irade şart cnm
hele bi an önce kilolarını vermek istiyorsan çok dikkatli olman gerekir...
sana başlayacaksan yolunda başarılar dilerim..
başlamanı da tavsiye ederim...

ben pek listeye uyamıyorum ama daha sağlıklı beslenmeye başladım..
sebze yemiyordum şimdi özel kendime sebze yemekleri yapıp yiyorum...

Kekik çayı demleyen bir arkadas vardı, nasıl yapiosun detay yazar misin?

canım karabaş otu da denen bir kekik çeşidi bu çok yardımcı oluyor bana resmini atmıştım aktara sorabilirsin resimle.. hem zinde hissettiriyor hem iştah kesiyor mide ve sindirim sorunlarını düzenliyor mutlu hissettiriyor.

Ben bir bardak suyu kaynatıp içine 1 dal kekik atıyorum. 3-4 dk sonra içiyorum içindeki otu çıkarmıyorum sen istemezsen çıkarırsın. Şeker koymuyorum ve fazla soğutmadan içiyorum. Günde 1 bardak.

X