Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece Kornİşon Turşu serbest o da az
eğer testlerde belli bi hastalığın yada vitamin eksikliği varsa ağırlığı o yiceklere göre veriyorlar.bu listeyi neye göre ayarliyorlar? Acaba kisiye özel mi?
kimisi tatlisiz edemez, kimisi tuzsuz edemez, Kimisinin mide asiti sorunu vardir, acaba duruma göre kisiye özel mi hazirlaniyor listeler diye merak ettigim ...
Kolay gelsin diyetiniz
bende azıcık demiştim ama sonra 3 gün zor toparladımKızlaarr annem börek yapmıış yarım yesem olmaz mı ki :/
Kızlar 30 dk masa başında ders 45 kalori yaktiriyormus. Kpss çalışıyorum da bu şekilde ise yarayacagini tahmin etmemiştim:)
ben regl oldum, çok ağrım var o yüzden spor yapamıyorum bugün de çok keyifsizim
merhabalar bende 68 kiloyum 60 civarı olmak istiyorum bu listeyle gerçekten verebildiniz mi? ben çok iradesizim. nasıl dayandınız? bende bir an önce zayıflamak istiyorum.
Aslında pek de irade isteyen bir liste değil dolu dolumerhabalar bende 68 kiloyum 60 civarı olmak istiyorum bu listeyle gerçekten verebildiniz mi? ben çok iradesizim. nasıl dayandınız? bende bir an önce zayıflamak istiyorum.
Kekik çayı demleyen bir arkadas vardı, nasıl yapiosun detay yazar misin?