Arkadaşlar 1 bardak suyun içine ne kadar elma sirkesi konuyor 1 tatlı kaşığımı,bir arkadaşımız sormuş ama cevap alamamış. 1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek.Bu çay ne kadar süre içilecek?Böbreklere zararı varmı ki?
Biberiye ve zeytin yaprağı içtiğimin ertesi günü midemde bulantılar oldu benim. Onun için içmeyi bıraktım. Tekrar denemeyi düşünüyorum ama.
bende kullanalı 5 gün oldu kilomda bir değişiklik yok relg dönemim çünki ama hep vcdeyim ama göbegim baya küçüldü:2:
bende üç gündür içiyorum kolaylık olsun diye yeşil çayla birlikte demliyorum bakalım işe yarıycakmı.
merhaba kızlar doktordan geliyorum 1 kilo 600 gr gitmiş dr çok iyi gidiyorsun dedi 1 ay oldu toplam 5 buçuk kilo verdim öncedende 3 kilo vermiştim tam 8 kilo oldu yaza kadar incecik bir hatun olcam inşallah ama iyi kilo verdiğim için diğer çay tarifini vermedi kilo vermem yavaşlayınca vercekmiş
merhaba kızlar doktordan geliyorum 1 kilo 600 gr gitmiş dr çok iyi gidiyorsun dedi 1 ay oldu toplam 5 buçuk kilo verdim öncedende 3 kilo vermiştim tam 8 kilo oldu yaza kadar incecik bir hatun olcam inşallah ama iyi kilo verdiğim için diğer çay tarifini vermedi kilo vermem yavaşlayınca vercekmiş
merhaba Beyza,
bende bir şey sormak istiyorum... kullandığın fincanın büyüklüğü ne kadar?
yorumları okuyup kontrol sonuçlarını da duyunca ben de başlamaya karar verdim =)
ben 6 gündür başladım bu çaya fakat 5dk sonra içiyorum 10 dkda su soğuduğu için zor içiliyor ben soğuk normal ve bitki çaylarını içemiyorum 5 dk olunca içildiğinde bir sorun olur mu? çayın rengide açık yeşil oluyor demleniyor gibe geliyor. kahvaltıyı geç yaptığım için bazen öğlen yemeğini yemiyorum öğlen bazen çayı içmiyorum.kahvaltıdan sonra içsem sorun olur mu?öğlen yemeğinden sonra için diye yazmışsınız kilom aynı ama ince görünüyorum bide diyet listen kaç kalorilik 1500 kalorilik cvp için tşklerr...
bende de kurusu var. nette zeytin yaprağının zayıflamaya etkisini araştırdım, çok güzel şeyler yazılmış. özellikle hızlı kilo vermek isteyenlere tavsiye edilmiş ve kurutulmuş zeytin yaprağı yazmışlar özellikle. yani yaşı da kurusu da farketmez bence. 3-4 tane atın bir bardak suya demleyin dmeişler. biberiyeden bahsetmemişler ama olsun biberiye de süper bi bitki
canım normal kupada içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?