Diyetisyenden Süper Yağ Yakıcı Çay

merhaba canım elma sirkesi 2 tatlı kaşığı koyuyorsun 1 çay kaşığıda bal 1bardak suya su biraz sıcağa yakın olsun biberiyeli çayda 10 gün yapıp 3 gün ara vercen ama pes etmeyin 10 içip kilo vermedim diye bırakmayın ben diyetisyen eşliğinde çabuk veriyorum ve mutlaka 3 ana 3 ara öğününüz olsun

Biberiye ve zeytin yaprağı içtiğimin ertesi günü midemde bulantılar oldu benim. Onun için içmeyi bıraktım. Tekrar denemeyi düşünüyorum ama.

bnde hemen denemek başlamak istiyorum.. zaten diyetisyene gidiyorum 1 ay oldu 3 kilo verdim inş. zeytin yap. ve biberiyeyle dahada hızlanıcak...

Biberiye ve zeytin yaprağı içtiğimin ertesi günü midemde bulantılar oldu benim. Onun için içmeyi bıraktım. Tekrar denemeyi düşünüyorum ama.

benimde ilk 2gün başımda bir ağırlık baş dönmesi gibi birşeyle oldu 2gün günde 1defa içtim şimdi 2defa içiyorum ..ben 1tatlı kaşığı mate ile 1tatlı kaşığı yeşil çayda koyuyorum ..yeşil çay ile mateyide düzenli kullanmak istiyordum hep unutuyorum içmeyi o yüzden bende bunlarıda koyup hep birlikte içiyorum bi zararı olmaz heralde ..bu kürü veren arkadaş dr gitiğinizde sorarmısınız içilebilirmi böyle .
10gün içip aramı vermek gerekiyormuş ben onu yeni fark etttim4gündür içiyorum ama regli olma dönemindeyim o yüzden kilo verebiliyormuyum bilmiyorum 1haftadır yürüyüşte yapıyorum inşallah olur bir şeyler

bende kullanalı 5 gün oldu kilomda bir değişiklik yok relg dönemim çünki ama hep vcdeyim ama göbegim baya küçüldü:2:

ya bnm tek sorun göbekte 158 boyum var 56 kiloyum aslında çok güzel duruyo ama bi göbek var bugün yarın doğuracak gibiyim.sanki o 56 kilonun 16sı göbekte tolanmış gibi.bu çay bnm göbektede işe yararmı.ben içtim göbekten eser kalmadı yada baya küçüldü diyeniniz varsa bende başliiim bu çaya yaz gelmeden

sirke yağları yakmakta birebir. biberiye de çok etkili. hem çayını için hem de selüliti azalmasını istediğiniz bölgelere yağını sürün. çok etkili oluyor.

kızlar 1 kilo daha verdim yarın kontrolüm var bakalım başka çay tarifi vercekmi vercem demişti ama verirse sizinle paylaşırım

kızlar bende yeni başladım yani şuan yemeğimi yedim ve 10 dakika sonra çayı hazırladım tadı pek hoşuma gitmedi ama içine 1 dilim limon koydum böylede içilebilr mi acaba faydası görülür mü ki ?

bende üç gündür içiyorum kolaylık olsun diye yeşil çayla birlikte demliyorum bakalım işe yarıycakmı.

bende üç gündür içiyorum kolaylık olsun diye yeşil çayla birlikte demliyorum bakalım işe yarıycakmı.

bende yeşil çay ve matede koyuyorum 1haftadır içiyorum yarın tartılacam bakalım kilo gittimi hiç ama kabızlığa iyi geliyor her gün vcye çıkmaya başladım ...2haftadır yürüyüşte yapıyorum inşallah kilo veririm

merhaba kızlar doktordan geliyorum 1 kilo 600 gr gitmiş dr çok iyi gidiyorsun dedi 1 ay oldu toplam 5 buçuk kilo verdim öncedende 3 kilo vermiştim tam 8 kilo oldu yaza kadar incecik bir hatun olcam inşallah ama iyi kilo verdiğim için diğer çay tarifini vermedi kilo vermem yavaşlayınca vercekmiş

beyza peki diyet yapıyomusun neler yiyosun nelerden uzak duruyosun canım bu arada tebrik ederim güzel kilo vermişin inşallah yaza incecik gireriz

merhaba Beyza,

bende bir şey sormak istiyorum... kullandığın fincanın büyüklüğü ne kadar?

yorumları okuyup kontrol sonuçlarını da duyunca ben de başlamaya karar verdim =)

ben 6 gündür başladım bu çaya fakat 5dk sonra içiyorum 10 dkda su soğuduğu için zor içiliyor ben soğuk normal ve bitki çaylarını içemiyorum 5 dk olunca içildiğinde bir sorun olur mu? çayın rengide açık yeşil oluyor demleniyor gibe geliyor. kahvaltıyı geç yaptığım için bazen öğlen yemeğini yemiyorum öğlen bazen çayı içmiyorum.kahvaltıdan sonra içsem sorun olur mu?öğlen yemeğinden sonra için diye yazmışsınız kilom aynı ama ince görünüyorum bide diyet listen kaç kalorilik 1500 kalorilik cvp için tşklerr...

Son düzenleme:

canım sabah geç kahvaltı yapıyorsan kahvaltıdan sonrada içebilirsin ben sabah erken kahvaltı yapıyorum ve ilaç aldığım için öğle yemeğinden sonra içiyorum birde akşam bu aralar hiç iştahım yok dr ye diye zorluyor ben yitemiyorum şu mide bulantısı isal salgınına tutuldum bide grip durumum vahim birde diyetim kalori hesabı değil normal diyet diğer sayfalarda paylaştım listemi canım

tesadüfen burada okudum zeytin yaprağının yağ yakma amaçlı kullanıldığını,algıda seçicilikmi yok hızla yayılmasındanmıdır son günlerde kk haricinde çevremden o kadar çok duyar oldum ki,tabiiki çok inandırıcı gelmedi ama burda bi tanıdık zeytin yaprağıyla 30 kilo verdim diyor,biberiye sanırım içimini kolaylaştırmak için ekleniyor çünkü tek başına zeytin yaprağı tavuk gerisini suya atmışsın gibi kokuyor demlenince,son günlerde baş ağrısıyla uyanıyorum ve başım dönüyor,normalde düşük tansiyonlu biriyim 11 e 7 en yüksek hali,sanırım biraz yükseltince anormal olarak algıladı vücudum,ara vererek tüketmek gerekiyormuş,göz ardı etmeyin arkadaşlar sınırsız tüketmeyin derim ben herşeyin fazlası zarar sonuçta.ama ben devam edeceğim diyetle birlikte günde bir kez akşam yemekten sonra tüketeceğim bundan sonra bakalım sonuçları paylaşırım

ayy ben bu konuyu çokkk tuttum beyza sağol canım en kısa zamanda denemem lazım 8 kilo fazlam var ve eşimle girdiğim iddiam artı verdiğim kilo başına aldığım paracıklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…