Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir ama üşütmüş de olabilirsin :2:Kızlar ben bugün zldım aktardan malzemeleri,öğlen içtim,1 saat önce yine içtim.kasıklarımda 2-3 saattir bir sancı var böbreklerime doğru.enşelendim çaymı yaptı acaba. içenlerden yorum bekliyorum,ben bide 2 fincan yeşilçayda içiyorum acaba fazlamı geliyor....
ama yapraklar küçük ya:)) 4 tane atalım bari:)))) ben tadını çok beğendim çayın, 3.gün oldu bugün içmeye devam ediyorum...canım yapmayın ya bende dr sordum 3 tane yapraktan ne olur diye elbet bir bildiğim var dedi bende 3 tane atıyorum ilk gün bir bardak için çünkü vücuda hiç bilmediği bir yicek giriyo tabiki hafif sancı yapabilir tabiki onu çıkartmaya uğraşıyor bende çok heyecanlıyım pazartesi kaç çıkcam gerçi reglide olcam aksam sabah kesin vücut ödem yapmıştır birde tartıya çıkınca bazen fazla yada kilo vermemiş gibi görünüyo ama ödem olduğu için fazla çıkıyosun ama yağın gidiyo önemli olan yağ gitmesi
canım yapmayın ya bende dr sordum 3 tane yapraktan ne olur diye elbet bir bildiğim var dedi bende 3 tane atıyorum ilk gün bir bardak için çünkü vücuda hiç bilmediği bir yicek giriyo tabiki hafif sancı yapabilir tabiki onu çıkartmaya uğraşıyor bende çok heyecanlıyım pazartesi kaç çıkcam gerçi reglide olcam aksam sabah kesin vücut ödem yapmıştır birde tartıya çıkınca bazen fazla yada kilo vermemiş gibi görünüyo ama ödem olduğu için fazla çıkıyosun ama yağın gidiyo önemli olan yağ gitmesi
yemeklerden sonra içilecek değil mi bende diyet yapıyorum yeşil çay ve 5'i bir yerde çayları ve 1,5-2 lt su içiyorum 10 kilo fazlam var cvp için şimdiden tşklerr
canım yapmayın ya bende dr sordum 3 tane yapraktan ne olur diye elbet bir bildiğim var dedi bende 3 tane atıyorum ilk gün bir bardak için çünkü vücuda hiç bilmediği bir yicek giriyo tabiki hafif sancı yapabilir tabiki onu çıkartmaya uğraşıyor bende çok heyecanlıyım pazartesi kaç çıkcam gerçi reglide olcam aksam sabah kesin vücut ödem yapmıştır birde tartıya çıkınca bazen fazla yada kilo vermemiş gibi görünüyo ama ödem olduğu için fazla çıkıyosun ama yağın gidiyo önemli olan yağ gitmesi
süpersinnn:))) Bu çaytarifi süper oldu valla çok severek içiyorum çok da içime sindi. ben daha baslayalı 3 gün oldu bakalım 1-2 hafta sonra farkı farkederim ben de inşallah:))kızlar bugün çok mutluyum kim gördüyse beni şaşırıyo baya zayıflamışsın diyorlar bende kabardım hindi gibi eski kıyafetlerimi bugün denedim valla hepsi cuk diye oldu valla bu kış kim görse beni hamilemisin diyolardı tabi birden bomba gibi şiştim millet şaşırdı hamileyken bile bu kadar şişko değildim valla dün anneme gittim annem şok oldu beni görünce ne olmuş sana dedi kim indirmiş havanı diyobende şaşırdım iltifatlara Allahım sen utandırma bizi inşallah gitcek kilolar bu gidişle yaza fit gircem valla beğenilmek için değil kocişime güzel görüneyimde başka bişey istemem belki pazartesi başka çay tarifi verir hepinizi öpüyorum
işe yarıyorsa bende başlamayı düşünüyorum yaa kilo düşüşlerimizi paylaşalım ama burada ben 14 şubatta diyete başladım. 90.2 kilodaydım şu an 86.4 üm haziran 16 da düğünüm var 75 olmam lazım olabilirim dimi ?
canım kilo verirsin tabi sen iste yeterki sen niye bu kadar kilo aldın ilaç falanmı kullandın bu çaydan kullan sonuçta bitkisel ama fazlası zarar her şeyde olduğu gibi Allah yardım etsin arkadaşım
canım kilo verirsin tabi sen iste yeterki sen niye bu kadar kilo aldın ilaç falanmı kullandın bu çaydan kullan sonuçta bitkisel ama fazlası zarar her şeyde olduğu gibi Allah yardım etsin arkadaşım