• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenden Süper Yağ Yakıcı Çay

kızlar ya yardımcı olun bana.
annem söyledim al diye malzemeleri.
aktar kiraz yaprağı yok dye iddia etmiş.
sapı var demiş yaprağını hiç duymadım.
annemde onu biliyorum ama ben yağrağını arıyorum demiş.
aktarda ben öyle bişiy duymadım diye vermemiş.
araştırıyım mı başka yerlerde.
sinir oldum.
siz kolayca buluyor musunuz?
:ssz:

canım kiraz yaprağını nerden okudun zeytin yaprağı olmasın o karıştırdın mı acaba?

Karatay ve Dukan diyetleri bana karışık geliyo :50: aslında en sağlıklıları onlar ama ne bileyim neyi neyle yicem falan takibi zor gibi geldi. Ben kendimce yapıyorum diyeti. Sabahları bir dilim kepek ekmeği, azcık peynir, domates salatalık ve şekersiz çay. Öğlen Special-K kırmızı meyveli olandan yarım kase yağsız sütle, akşam da annem ne yaptıysa artık ekmeksiz aşırıya kaçmıcak şekilde yiyorum. aralarda da çok acıkırsam meyve yiyorum ama genel olarak canım istemiyo zaten. onun dısında 5i bi yerde çayı ve günlük 2lt su tüketiyorum. 1.5 ayda 5 kilo verdim. 5i bi yerde çayına 40günde bir ara vermek gerekiyor o yüzden bu dönemde de bu kürü ve elma sirkesi kürünü uygulayacağım. öyle baya düz bi diyet yapıyorum yani benim diyetin ismi yok:34: şekeri, kolayı, beyaz ekmeği, çerezi, kızartmayı vs tamamen çıkarttım hayatımdan.

ben de aynen bu şekilde yiyorum sabah kepek ekmek salatalık domates falan öğlen kırmızı meyvelı special k akşamda annem ne yaptıysa ekmeksiz biraz ondna diyorum. ama değil 5 kılo vermek gram bıle vermıyorum

bugün 4.günüm iştahımı kapattı diyebilirim.mesela bugün 1 simitin sadece çeyreğini yedim.önceden olsa oooooo.:1:ama devam etmek çok önemli.inşallah devam edebilirim.:16:

kızlar ya yardımcı olun bana.
annem söyledim al diye malzemeleri.
aktar kiraz yaprağı yok dye iddia etmiş.
sapı var demiş yaprağını hiç duymadım.
annemde onu biliyorum ama ben yağrağını arıyorum demiş.
aktarda ben öyle bişiy duymadım diye vermemiş.
araştırıyım mı başka yerlerde.
sinir oldum.
siz kolayca buluyor musunuz?
:ssz:

canım kiraz değil zeytin yaprağı...

beyzacım
bu yağ yakıcı çay tarifin için çok teşekkürler. bende şu anda bir bardak hazırladım içiyorum. umarım işe yarar.
ama ben üstüne limon sıkarak içiyorum. bunda bir sakınca var mıdır acaba.

Merhaba kızlar,
Ben de geçen sene 3 ay içerisinde 12 kilo kadar vermiştim.. verdikten sonra düğün hazırlıklarına koşturmaya başlayınca da hiç almamıştım.. hatta tahmin edersiniz ki koşturmacada diyet yapmasam da biraz daha süzülmüştüm..
ama şimdi gidişatım çok kötü :17:
uzun süredir bugün yarın diye diye diyete başlamaya çalışıyorum ama hep bozuyorum =S niyeti bozduğumda kendimi durdurabilmek için bu sabah telefonuma adriana lima'nın bikinili fotoğrafını yükledim :9: :52:
bu çay da bana destek olucak, yorumlardan öyle anlıyorum... başta beyza'ya ve de burda deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlara çok teşekkürleeeer :16:
ben de gelişmeleri paylaşıcam burdan..

canım kiraz yaprağını nerden okudun zeytin yaprağı olmasın o karıştırdın mı acaba?

canım kiraz değil zeytin yaprağı...

Allahım ya Rabbim nasıl bişiydir bu anlam veremedim kendime.
konuya günlerdir bakıyorum.
şimdi annemi aradım ben sana ne yaprağı dedim diye.
kirz yağrağı dedin diyor.
zeytin yaprağı diye okuyup ,kiraz yaprağı arayışına giren kaç kişi vardır acaba.
kendime bir şaplak indiriyorum huzurlarınızda.
:22:

kızlar günaydınnnn , bende yıllar önce bu çaydan içmiştim ama benim ki 5 i bir yerde olan kesinlikle tavsiye ediyorum bu ara benimde 6 kilo vermem lazım,zeytin yaprağını ilk defa duyuyorum bu haftasonu ki sınavlarımı bir atlatayım p.tesi başlıyorum ayrıca regl dönemlerinde bu tür çaylar içmenizi tavsiye etmiyorum adet olduktan sonra başlamanızı daha sonra diğer adet dönemine kadr yani yaklaşık 21 gün de bir ara vermenizi tavsiye ediyorum

bende az önce 100 gr biberiye ve 100 gr zeytin yaprağı aldım bugün başlıyorum :1: umarım işe yarar :31::31:

kullananlara bi sorum olcak acaba içerken azcık şeker atsam olmaz mı ben öyle her şeyi içemem de :9::9:

bende az önce 100 gr biberiye ve 100 gr zeytin yaprağı aldım bugün başlıyorum :1: umarım işe yarar :31::31:

kullananlara bi sorum olcak acaba içerken azcık şeker atsam olmaz mı ben öyle her şeyi içemem de :9::9:

atmasan daha iyi olur eğer illa ki tatlı olsun diyorsan da bal koy istersen

canım bitkilere şeker koyduğun zaman etkisi kayboluyormuş arkadaşın dediği gibi bal koyabilirsin bağırsaklarını çalıştırır hemm öpüyorum:54:

canım ben forumda yeniyim ve fazla göze batmasada işim dolayısıyla hareketsiz kaldığım için aynı dertten muzdaribim ssz , aslında fazla bir kilom yok ama boyum 1.57 olduğu için ben kendime 50-51 kilodan fazlasını yakıştıramıyorum şuan 57 kiloyum yani bi 6-7 kilo fazlam var tarifini verdiğin çayın malzemelerini aktardan temin edip pazartesi başlıcam nasipse :34: bakalım bende etkisi olacakmı :16: paylaşım için teşekkürler :54:

canım ben forumda yeniyim ve fazla göze batmasada işim dolayısıyla hareketsiz kaldığım için aynı dertten muzdaribim ssz , aslında fazla bir kilom yok ama boyum 1.57 olduğu için ben kendime 50-51 kilodan fazlasını yakıştıramıyorum şuan 57 kiloyum yani bi 6-7 kilo fazlam var tarifini verdiğin çayın malzemelerini aktardan temin edip pazartesi başlıcam nasipse :34: bakalım bende etkisi olacakmı :16: paylaşım için teşekkürler :54:

canım biberiyenin aroması var zaten tatlandırmaya gerek yok öle çok kötü bi tadı yok yani ben yeşil çayı falan zor içiyorum ama biberiyeyi çok rahat içiyorum bu karışımı 5 gündür yapıyorum bakalım ben ekstra olarak yeşil çayda katıyorum...

Biberiyenin kabızlık özelliği varmış ve bende de baş göstermeye başladı :( acaba çayın içine 3-4 yaprakta sinameki mi katsak

hey kızlar 1 buçuk kilo daha verdim:52:hemde 1 kilo 400 gramı yağdan b:3:irde bana b:3:ugün başka çay tarifi daha verdi daha doğrusu ben zorla aldım o çayda ödem atıp bölgesel yağ çözüyormuş
tarifi veriyorum 1 bardak kaynamış suya
2 tane avokado yaprağı
2 parmak ucu kadar zencefil kök
1 tutam mısır püskülü
1 tutam kiraz sapı
1 tutam funda yaprağı
hepsini 5 dakika demleyip öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat sonra içiyorsunuz ben yağrın başlıcam bugün midem bulanıyor biraz malüm araba tuttu biraz gelişmeleri paylaşırım bu arada dr dönüşümlü 2 çayıda içebilirsin dedi mesela 1 hafta 1 çayı 1 hafta 1 çayı kolay gelsin canlarım benim öpüyorum hepinizi:54:

ben nerdeyse 3haftadır kullanıyorum 3gün ara verdim tekrar başladım yeşil çayda koyuyorum ben ama hiç kilo veremedim her sabah 45dk yürüyüşte yapıyorum niye böyle oluyor ya:50:

Back