• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenden Süper Yağ Yakıcı Çay

canım sabah geç kahvaltı yapıyorsan kahvaltıdan sonrada içebilirsin ben sabah erken kahvaltı yapıyorum ve ilaç aldığım için öğle yemeğinden sonra içiyorum birde akşam bu aralar hiç iştahım yok dr ye diye zorluyor ben yitemiyorum şu mide bulantısı isal salgınına tutuldum bide grip durumum vahim birde diyetim kalori hesabı değil normal diyet diğer sayfalarda paylaştım listemi canım

tşkler.................

hepinize merhaba diyetisyenim bugün bana ona göre süper yağ yakıcı çay tarifi verdi 1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek bir çok hastası çok iyi sonuç almış bende bugün aldım yarın kısmetse başlayacağım yalnız yüksek tansiyon hastaları kullanamaz birazda olsa tansiyon yükseltiyormuş ben gelişmeleri sizinle paylaşacağım inşallah öpüyorum hepinizi:54:

canım bahçemizde birsürü zeytin agacımız var doğal olarak üstündede birsürü yaprak:D
daha önceden biberiyede almıştım aktardan

denemekde yarar varr hemen bahçeye inip zeytin yaprağı koparıp yapıyorum 1 hafta deniycem bakalım senin diyetisyen doğru söylemişmi:D

Son düzenleme:
kızlar valla bende iştah falan kalmadıya hastayım valla öğüre öğüre yiyorum yemek mide bulantısı isal mahvoldum iyice süzüldüm valla eşim kıskançlıktan geberiyo gün geçtikçe eriyorum kısmetse temmuzda 60 olcam yani ayda 4 kilo verirsem inşallahhhh ama sizde 1 hafta deneyip kilo vermedinizmi bırakmayın 15 gün sıkın kendinizi sonra başlıcak yağ yakımınız bana bakmayın ben ciddi ciddi listeden şaşmıyorum ve abartısız 3 litreye yakın su içiyorum :52:

kızlar valla bende iştah falan kalmadıya hastayım valla öğüre öğüre yiyorum yemek mide bulantısı isal mahvoldum iyice süzüldüm valla eşim kıskançlıktan geberiyo gün geçtikçe eriyorum kısmetse temmuzda 60 olcam yani ayda 4 kilo verirsem inşallahhhh ama sizde 1 hafta deneyip kilo vermedinizmi bırakmayın 15 gün sıkın kendinizi sonra başlıcak yağ yakımınız bana bakmayın ben ciddi ciddi listeden şaşmıyorum ve abartısız 3 litreye yakın su içiyorum :52:

kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve siz bu yağ yakıcı çayı 10 gün içip 3 gün ara verin dediniz 15 gün mü içelim yani anlamadın cvp için şimdiden tşklerr

canım diyetisyene başladığımda 87.300 düm şuan 81 kiloyum 10 gün içip 3 gün ara verceniz yani 3 gün içilmicek sonra tekrar 10 gün içilcek öyle öyle devam edilcek

bende 1,5 ay önce diyetisyen kontrolünde diyet yapmaya başladım 76 kilodan 68 e düştüm. tabi artık ilk zamanlarki gibi hızlı kilo verilmiyo. kilo vermem yavaşladı. bende bu çaydan denemeye başlıcam yarın inşallah. haftada 600 - 800 gr arası gidiyo benden. bakalım bir değişiklik olacakmı merak ediyorum. ben demir ilacı kullanıyorum bir zararı olur mu acaba fikri olan var mı?

evet gerçekten biberiye işe yarıyor.bizim komşumuzun kayınvalidesi biberiye içerek ve yediklerine dikkat ederek göbeğini eritmiş.bende başlarım inşallah

evet canım içiyorum sirkeli su sağlık açısındanda faydalı ama dr bana 2 tatlı kaşığı dedi sirke için fazlası mideye zararlıymış

Nasıl içiyorsunuz bu kadar rahat midenizi yara yapabilir sirke çok zararlı..Ülser olduğunu bilmeyen biri bunu içse kimbilir neler olur..Asit salgısını da artırabilir..Çok riskli..:53:

benimde ilk 2gün başımda bir ağırlık baş dönmesi gibi birşeyle oldu 2gün günde 1defa içtim şimdi 2defa içiyorum ..ben 1tatlı kaşığı mate ile 1tatlı kaşığı yeşil çayda koyuyorum ..yeşil çay ile mateyide düzenli kullanmak istiyordum hep unutuyorum içmeyi o yüzden bende bunlarıda koyup hep birlikte içiyorum bi zararı olmaz heralde ..bu kürü veren arkadaş dr gitiğinizde sorarmısınız içilebilirmi böyle .
10gün içip aramı vermek gerekiyormuş ben onu yeni fark etttim4gündür içiyorum ama regli olma dönemindeyim o yüzden kilo verebiliyormuyum bilmiyorum 1haftadır yürüyüşte yapıyorum inşallah olur bir şeyler:53:

Daha yakınlarda haberlerde doktor bir bayan belirtti.Bitkileri kafanıza göre kullanmayın zararları varmış.Hastalıkları artırabiliyormuş..Ona göre ve saydığı hastalıklar bayağı ciddiydi..

bende 1,5 ay önce diyetisyen kontrolünde diyet yapmaya başladım 76 kilodan 68 e düştüm. tabi artık ilk zamanlarki gibi hızlı kilo verilmiyo. kilo vermem yavaşladı. bende bu çaydan denemeye başlıcam yarın inşallah. haftada 600 - 800 gr arası gidiyo benden. bakalım bir değişiklik olacakmı merak ediyorum. ben demir ilacı kullanıyorum bir zararı olur mu acaba fikri olan var mı?

Diyet listeni açıklar mısın?

yaptım şu an içiyorum.ama zeytin yaprağım yok kızlar.sadece biberiye içiyorum.çok kötü tadı var.inşallah zeytin yaprağı tadını güzelleştirir.en kısa zamanda onuda alacağım.:7:

Diyet listeni açıklar mısın?

sabah 7:30
yarım domates
yarım salatalık
5 zeytin
1 kibrt kts peynir ya da 1 yumurta
maydonoz
2 dilim kepek ekm.

ara 10:00
1 ayran
1 porsiyon meyve (hurma muz üzüm incir gibi meyveler dışında)

öğlen 12:30
2 kepçe çorba
8 yemek kaşığı sebze
1 su bardağı yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

ara 15:30
1 su bardağı süt
1 porsiyon meyve
2 adet ceviz içi

akşam 18:30
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı bulgur / pilav / makarna
60 gr et / tavuk / balık / peynir
yağsız salata

ara 21:00
1 çay bardağı süt
1 porsiyon meyve

2 litre su 4 kupa yeşil çay

çok doyurucu bir liste ama işte bir süre sonra sıkılıyo insan. ara öğünlere falan dikkat etmek gerekiyormuş atlamamak gerekmiş.

ben bugün başladım bu çayı içmeye ama rengi bembeyaz duruyo acaba daha mı çok bekletsem? sizin nasıl oluyo?

Bende bugün başladım içmeye. Bahçemizde Zeytin ağaçları var koca bir dal kesmiş gelmiş eşim :17: biberiye ve zeytin yaprağıylada tadı çok acı olur diye tahmin ettim ve içine sallama yeşil çay ekledim. ( melisalı) tadı çok hafif ve hoş oldu. Eşimle birlikte günde 2 defa tüketmeyi düşünüyoruz

Nasıl içiyorsunuz bu kadar rahat midenizi yara yapabilir sirke çok zararlı..Ülser olduğunu bilmeyen biri bunu içse kimbilir neler olur..Asit salgısını da artırabilir..Çok riskli..:53:
canım benimde midemden rahatsızlığım var.gerçi benim ki strese bağlı gastrit ve asit üretiyormuş midem.ilk etapta ben de çok düşünmüştüm sıkıntı olur mu diye ama hiçbir yan etkisini görmedim.aksine kilo alımımı durdurdu ve kilo vermemde yardımcı bile oldu.herkeste aynı olur mu bilemem ama bana faydalı olduğu kesin:51:

kızlar ya yardımcı olun bana.
annem söyledim al diye malzemeleri.
aktar kiraz yaprağı yok dye iddia etmiş.
sapı var demiş yaprağını hiç duymadım.
annemde onu biliyorum ama ben yağrağını arıyorum demiş.
aktarda ben öyle bişiy duymadım diye vermemiş.
araştırıyım mı başka yerlerde.
sinir oldum.
siz kolayca buluyor musunuz?
:ssz:

Back