- 27 Nisan 2012
- 333
- 179
- 303
ya bende kilo yok ama bacaklarda selülit ve biraz yaglanma var gibi o yuzden istiyorumcanm caydanmı, yeme duzenınden mı spordan mı bılemedım ama kılo verdım ben , tek basına etkılı olurmu bılmıyorum :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende kilo yok ama bacaklarda selülit ve biraz yaglanma var gibi o yuzden istiyorumcanm caydanmı, yeme duzenınden mı spordan mı bılemedım ama kılo verdım ben , tek basına etkılı olurmu bılmıyorum :26:
ya bende kilo yok ama bacaklarda selülit ve biraz yaglanma var gibi o yuzden istiyorum
yosun sabununu ilk defa duyuyorum tatlım yaa biraz bilgilendirir misin?oraya faydası olurmu bılmıyorum cnm selulıt ıcın yosun sabunu kullanabılırsın
yosun sabununu ilk defa duyuyorum tatlım yaa biraz bilgilendirir misin?
her banyodan sonra masaj yaparak uygula cnm selulıtlı bolgene sonrasında durula ve nemlendırıcı sur
ayyyy çok sağol canım aktardan alayım hemen çok teşekkürler sana :121:
an itibariyle bu karışımı ıcmeye başladım bakalım sonuç ne olacak
süpersinnnnn ben de aldım yaprakları az önce, kuru şekilde satılıyormus 2 liralık aldım bayaa fazla oluyor 2 liralık:) yarın ben de baslıcam, ben de diyet yapıyorum. elma sirkesi kürünü de yapıyorum sabah ve akşamları. gitsin kilolarrr