Yavru no domates no domates, çok kalorili[/QUO
ağlıklı yaşam için domates
Sağlığa yararı açısından mucize olarak değerlendirilen domatesi aslında içersinde yer alan likopen maddesi bu kadar sağlıklı ve cazip kılıyor.
Likopenin kanser, kalp damar hastalıkları, kemik ve cilt sağlığı açısından koruyucu etkisi bulunduğunu belirten Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, sağılıklı yaşam denildiğinde akla ilk gelecek besinlerden birinin domates olması gerektiğini söylüyor. Prof. Dr. Müftüoğlunun desteğiyle Tat firmasının hazırladığı Likopen isimli kitapta domatesin içersindeki likopenin kanseri önlediği, cildi güzelleştirdiğini hatta erken yaşlanmayı bile önlediğini belirtiliyor.
* Domatesin enerji değeri (kalorisi) azdır. Bir orta boy domatesle en fazla 25 30 kalori alırsınız. Domates ve domates ürünlerinin kilo yönetimini kolaylaştırmasının bir nedeni de budur.
* Domates lif zengini bir besindir. Bir adet orta boy domateste ortalama 1 gram lif bulunur. Lif bakımından zengin beslenme; kolesterol kan şekeri ve trigliserid dengesine destek olur. Kan basıncını azaltır. Kansere karşı korur. Kilo yönetimini kolaylaştırır. Kansızlıkla mücadelede yardımcıdır.
* Domates ve domates ürünleri A vitamini, potasyum ve folik asit bakımından zengindir. Taze domateste C vitamini de bulunur. Günde bir orta boy domates yiyerek C vitamini ihtiyacınızın yüzde 15 20 sini, A vitamini ihtiyacınızın yüzde 10′unu karşılayabilirsiniz.
Arkadaşlar grup çok güzel benide alırmısınız aranıza acaba? :)
teşekkürler tatlım başta böyle gidiyorumda tatlı yüzünden bozuluyor hepama inşallah hep beraber kurtulucaz biraz daha katılımcı olalımda topiğimiz şenlensin demi
Arkadaşlar grup çok güzel benide alırmısınız aranıza acaba? :)
Günaydın bayanlar dıyet listene bayıldım canım cok saglıklı bir liste olmuş inşallah ilk günkü hevesle daim olursun benim de kilo vermem lazım ama bir türlü baslayamıyorum Haziran'ın 1 nde oğlumun sunnet düğünü var su an 63.900 um 57-55 olsam iyi olur yas 33 boy 1.59 bi de sigarayı bıraktım 4 gun oldu iştahım acayip artı bir dur demem lazım artık kendime ben de seninle varım demek istiyorum beni de alırsan????
hoş geldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
09.30
step aerobik 30 dk
10.30kahvaltı
1 yumurta
1 lokma peynir
4 tane zeytin
2 tane domates
1 tane etimek yedim şimdi elmalı tarçınlı çayımı içiyorum yarım litre suyumuda içtim inş. bu günüde bozmadan devam ederiz
kızlar listede yer varsa bende gelem mi yanağızdan öpem miiii
tatlı yiyince beni kesecek biri lazım
Yaşım 24, boyum 178, kilom 92 vee hedefim 80.... Umarım başarabilirim,ayrıca sizlere maydonoz kürünü tavsiye ediyorum 15 gün yapıp 1 hafta ara veriyorsunuz ben kabızlık sorunu yaşıyordum sindirim sistemimi düzene soktu ayrıca yag yakımında yardımcı oluyor bu kür ve de karaciğeri temizliyor.
16 tane maydonoz sapıyla ve yapragıyla 1 bardak su ve 2 kaşık limon suyunu blendırdan geçirip her sabah aç karnına içiyorsunuz zaten anında etkisini görürsünüz bağırsaklar çalışmaya başladıgında:):) herkese başarılar ve sevgilerr.....
Günaydın bayanlar dıyet listene bayıldım canım cok saglıklı bir liste olmuş inşallah ilk günkü hevesle daim olursun benim de kilo vermem lazım ama bir türlü baslayamıyorum Haziran'ın 1 nde oğlumun sunnet düğünü var su an 63.900 um 57-55 olsam iyi olur yas 33 boy 1.59 bi de sigarayı bıraktım 4 gun oldu iştahım acayip artı bir dur demem lazım artık kendime ben de seninle varım demek istiyorum beni de alırsan????
kızlar listede yer varsa bende gelem mi yanağızdan öpem miiii
tatlı yiyince beni kesecek biri lazım
slmm
sabah 8:30 domates salatalık peynir yumurta
ara 1 elma
öğlen 13:00 ızgara köfte ve biber 1 bardak ayran
şimdide 1 bardak yeşil çay
suffcum sen neler ediyon bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?