Merhaba bende araştırırken nil şahin gürhanı çok duyup fiyat için aramıştım ama ücreti çok geldi benim 10 kilo fazlam var daha uygun bir ücretle bildiğiniz biri var mı Serap orak nasıl fiyatları falan?
Benim bildiğim bir tane var fakat fiyati uygun u değil mi bilmiyorum çünkü başkasına gitmedim
Aa 60lira iyiymiş ya benimki çok iyi bir doktor Ama 125lira demek biraz fazla. Ama ben sağlıklı bir şekilde verdim kilo ve memnun kaldım. Ama 60 uygunmus baya.serap orak ın seansı 100 lira sanırım. altunizadede 60 lira diye biliyorum. nil şahin pahalı olabilir daha deneyimli bir diyetisyen
merhaba kızlarr
artık benimde bi an önce zayıflamam lazımm :çok üzgünüm:
kendim başaramıyorum diyet yapmayı artık bi uzmandan yardım almam lazım mayısta nişanım olacak inşallahh ama ben hala koca göbekli bir kızım yaasenağlamasenağlama
gaziosmanpaşa ve çevresinde bana tavsite edebileceğiniz diyetisyen varmı??
Aa iyiymiş öyleyse doğrudur belki nil şahin iyidir ama işte şuan için o kadar para veremem malesef ben yarın serap opakı arıyım bilgi alıyım olmadı..teşekkür ederiimserap orak ın seansı 100 lira sanırım. altunizadede 60 lira diye biliyorum. nil şahin pahalı olabilir daha deneyimli bir diyetisyen
park sima polikiniği diyetisyen ve doktor kontrolünde sağlıklı zayıflatıyorlar uzun süreli bir kuruluş tavsiye ederimMERHABA ARKADAŞLAR..BENDE İZMİR DE OTURUYORUM..7-10 KG ARASI FAZLAM VAR..SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VERMEK İSTİYORUM..İZMİRDE BİLDİĞİNİZ İYİ BİR DR VARMI
park sima sağlıklı zayıflama merkezi başarılı bu konuda diyetisyen ve doktor kontrolünde zayıflatıyorlarMERHABA ARKADAŞLAR..BENDE İZMİR DE OTURUYORUM..7-10 KG ARASI FAZLAM VAR..SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VERMEK İSTİYORUM..İZMİRDE BİLDİĞİNİZ İYİ BİR DR VARMI
park sima zayıflama merkezi nettMerhaba izmirde diyetisyen onerisi olan var mi
merhaba kızlarr
kendim başaramıyorum diyet yapmayı artık bi uzmandan yardım almam lazım mayısta nişanım olacak inşallahh ama ben hala koca göbekli bir kızım yaasenağlamasenağlama
ankarada diyetisyen arıyorum, adını ücretini yerini paylaşırsan sevinirim.Ben Ankara'da biri sayesinde 12 kilo verdim hala devam ediyorum canım fiyatıda uygun istersen önerebilirim:)
uzun zamandır diyet yapıyorum ve günde 3 litre su ve 4 tane yrşil çay içiyorummerhaba kızlarr
Sanmıyorum canım benim diyetisyenim listemi degistirdi sadece kilo vermem durunca.uzun zamandır diyet yapıyorum ve günde 3 litre su ve 4 tane yrşil çay içiyorum
kılo vermem durdu(
acaba su bı sure sonra kılo vermeyı durdurur mu acıl cevapppp
Sanmıyorum canım benim diyetisyenim listemi degistirdi sadece kilo vermem durunca.