Diyetisyen Önerilerimiz...

Benim bildiğim bir tane var fakat fiyati uygun u değil mi bilmiyorum çünkü başkasına gitmedim

serap orak ın seansı 100 lira sanırım. altunizadede 60 lira diye biliyorum. nil şahin pahalı olabilir daha deneyimli bir diyetisyen

serap orak ın seansı 100 lira sanırım. altunizadede 60 lira diye biliyorum. nil şahin pahalı olabilir daha deneyimli bir diyetisyen
Aa 60lira iyiymiş ya benimki çok iyi bir doktor Ama 125lira demek biraz fazla. Ama ben sağlıklı bir şekilde verdim kilo ve memnun kaldım. Ama 60 uygunmus baya.

Önce kilo vermeye karar vermen gerek hergün bugün başlıyorum diyerek sonra aman yarın başlarım diyerek bunu başaramazsın.Ki hepimiz coğu zaman böyle yapıyoruz.
Diyet yapmak yerine beslenme şeklini alışkanlığa dönüştürmen gerek zayıflamak için öğün atlamaman gerek.
66 kilodan 58 kiloya düştüm ama bunu sporla destekleyerek başardım.
sizede başarılar dilerim

Aa iyiymiş öyleyse doğrudur belki nil şahin iyidir ama işte şuan için o kadar para veremem malesef ben yarın serap opakı arıyım bilgi alıyım olmadı..teşekkür ederiim

MERHABA ARKADAŞLAR..BENDE İZMİR DE OTURUYORUM..7-10 KG ARASI FAZLAM VAR..SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VERMEK İSTİYORUM..İZMİRDE BİLDİĞİNİZ İYİ BİR DR VARMI
park sima polikiniği diyetisyen ve doktor kontrolünde sağlıklı zayıflatıyorlar uzun süreli bir kuruluş tavsiye ederim

MERHABA ARKADAŞLAR..BENDE İZMİR DE OTURUYORUM..7-10 KG ARASI FAZLAM VAR..SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VERMEK İSTİYORUM..İZMİRDE BİLDİĞİNİZ İYİ BİR DR VARMI
park sima sağlıklı zayıflama merkezi başarılı bu konuda diyetisyen ve doktor kontrolünde zayıflatıyorlar
Merhaba izmirde diyetisyen onerisi olan var mi
park sima zayıflama merkezi nett

Selam kızlar
benim tavsiyem Cenk Özyılmaz
istanbul avrupa yakasında seans ücreti 100 lira diye biliyorum. Bir çok ünlü ve tanınmış kişilerin diyetisyenligini yapıyor isinde gayet iyi biri bence.araştırın aklınıza yatarsa gidin.benim erkek arkadaşım gidiyor ciddi anlamda faydasını gördü bende önümüzdeki hafta randevu alıp gidecegim

Ben diyetisyen Nilay ÖZTÜRK 'ü tek gecerim...
Online olarak kontrol altındayım ve gercekten sonuç almak ; destekli olunca daha kolay oluyor .. sanırım sürekli dürtülmeden bişey yapamıyorum:)))

sana LUSİFORM kullanmanı öneririm%100 doğal uluslararası gıda labaratuvar onayı var brn kullandım çok işime yaradı satış sorumlusuda çok anlayışlı biri

Kizlar bu konuda oyle uzman biri varki tek gecerim. NILAY OZTURK. Mukemmmel bir diyetisyen, abla, kardes, anne, arkadas. Isine bagliligi ve idealistligiyle sizi hedefe goturuyo. Ben online takibindeyim. 120 kg bir genc kizdim ama genc kiz gorunumunden cok uzaktim. Sayesinde simdi 70 kiloyum. Hatta yazsonuna nisanim var. Son kalan kilolari da birlikte vermeye devam ediyoruz. Mutlaka gorusun derim.

Ben Ankara'da biri sayesinde 12 kilo verdim hala devam ediyorum canım fiyatıda uygun istersen önerebilirim:)

uzun zamandır diyet yapıyorum ve günde 3 litre su ve 4 tane yrşil çay içiyorum
kılo vermem durdu (
acaba su bı sure sonra kılo vermeyı durdurur mu acıl cevapppp

kılo vermem durdu (

kılo vermem durdu (
Sanmıyorum canım benim diyetisyenim listemi degistirdi sadece kilo vermem durunca.

gercekten sınır bozucu bır durum (
deli gibi rejım yapıyorum,yürüyüş falan ama hıcbır degısım goremıyorum
suda benı şişiriyormuş gibi hissedıyorum.ezelden berı rejım yaparım ama hıcbır rejım donemınde 3lt su ıcmedım.ve dhaa hızlı kılo verıyordum.ama şimdi yok yanı sureklı karnım şiş ve agır hıssedıyorum kendımı
o yuzden suyun yan etkısımı dıye bır dusunceye kapıldım ((
Sanmıyorum canım benim diyetisyenim listemi degistirdi sadece kilo vermem durunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…