Diyetisyen Önerilerimiz...

Merhaba, bende Cenk Özyılmaz'a gitmeyi düşünüyorum. sizin kendisiyle ilgili yorumunuzu merak ediyorum. Memnun kaldınız mı acaba? Teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar ben de İstanbul Anadolu Yakası'nda oturanlar için Ümraniye Son Durak Ümran Polikliniği'ndeki Zeynep Özdilek'i önerebilirim. Seansı da 30 tl.

Diyetisyen değilde sana benim kilo programı danışmanımı önerebilirim. Ben bir ayda 7 kilo verdim ve sıkılaşarak. Spor yapmadım ve öğünlerinde hiç aç kalmadım. Burda sana isim verebiliyormuyum bilmiyorum. Mesaj atabilirsin.

Bana da dr kilo ver diyor
Hamile kalmak istiyorum
çarşamba insülin direncine bakacak
o da kilo aldırıyormuş

bana da yollar mısın cok acil 15 gün sonra tatile Gidicem diyetisyenlerden korkuyorum :)

Medical park Bahçelievler de diyetisyene giden ver mı yorumlarınız nedir?

Kızlar selamlar, kendim diyet yapayım dedim ama olmuyor, son olarak Dukan'ı denedim ama yok, bağırsaklar iflas.
Sizden ricam Bakırköy civarında önerebileceğiniz Diyetisyen (hastahane veya muayenehane farketmez) varmıdır?

Bende o civarda diyetisyen arıyordum medikal park Emel Hanım'a karar verdim. Gidince düşüncelerimi yazarım 12 seans 935tl 3 aylık paket alıcam.nfiyatı da uygun geldi tabii şimdi her ne kadar 5 ay Öncesinde elimde tahlillerin olsa da kan tahlili isteyecekler bi de o masraf çıkacak ama yapacak bi şey yok... Zamanında irem Hanım'a gitmiştim Ethica daydı şimdi muayenehane açmış bakırköy de. Kilo veriyordum ama kendi iradesizliğimden bıraktım.

osmaniye'de diyetisyen öneriniz var mı?

Hanımlar merhaba bende diyetisyene gitmek istiyorum bayagı arastırma yaptım Balıklı Rum Hastanesinde Hatice Koçak diye bir diyetisyen varmıs gidipte memnun olan ya da yorum yapabilecek birileri var mı birde Balıklı Rum Diyetisyen ücretleri ne kadar biliyor musunuz bu da önemli bir ölçüt benim için öalum öğrencilik

Merhaba arkadaşlar bende yarın diyetisyendenrandvü aldım 2-3 aydır kendimce diyet uygulayarak kilolarımdan kurtulmaya calışıyordum aynı zamanda pilates ve fitnese gidiyorum 2 aydır görenler nekadar zayıflamışsınız deyince tartılma zamanımın geldiğini düşünüp sevincle tartıya cıktım ama şok oldum herkes en fazla 68-69 kg olursun baya vermişsin deyince mutlu oluyordum tartıda ise 78 kg görünce ilk anda moralim sıfır oldu ama sonucta görüntü olarak güzel görünüyordum, bu beni tatmin etmedi kızkardeşimde moralini bozma böylesi daha iyi vereceğin bir sürü kilo varken ( hedefim 60 ) böyle görüntü bence süper biran önce diyetisyene başla ve sana göre liste yazsın deyince çok mantıklıma gitti ve sağolsun kıskardeşim yarın için ilk randevümü aldı bu yıl sonunda 60 kg olamasamda 65 kg inş. Olurum kendime güveniyorum sporuma ara vermeden diyetisyen + fitness+pilates ile yıl sonunda 65 kg ve yaza doğruda inş. 58 kg olurum.
Herkese başarılar diliyorum pes etmeyin ve spor artı sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmek için diyetisyenden yardım alın ben zaman zaman sizlere bilgilerimi yazıcam
3-4 ay da 15-20 kilo verebilenler varmı merak ediyorum ????? Hikayelerinizi yazarsanız okuyanlar için motive olur ben zaman zaman yazacağım çünkü bir kadına fazla kilo yakışmıyor kilo ile barışık bir kadın olduğuna inanmıyorum sadece bilincli yapılmadığı için sonuc alınmadan bırakıldığı için kendine güven kayboluyor

Diyetisyen Sn. Canan Aksoy 'dan altı ay önce randevu aldım. O dönemde 89 kiloydum. Canan Hanım tabii ki öncelikle endokrinoloji uzmanlarına yönlendirerek insülin direncimi, kan değerlerimi ve vitamin değerlerimi görmek istedi. Çıkan sonuçlara göre bir diyet programı hazırladı. İnsülin direncim çok yüksek çıkmıştı ve vitamin değerlerimde düşüklük vardı. Tüm bunların vücuduma ve kilo dengeme nasıl yansıdığını her boyutuyla anlattı. Diyete başlarken insülin direncinin hat safhasındaydım. Sürekli açlık hissediyor, tatlı krizlerim oluyor ve gece susamaları rahatsız edici boyutlardaydı. Diyetisyen Canan Aksoy'un uygulamaya başlattığı diyet programı ile açlık hislerim, tatlı krizlerim, gece susamalarım çok kısa sürede son buldu ve yıllarca veremiyorum diye hayıflandığım kilolardan inanılmaz bir şekilde kurtulmaya başladım. Hem de hiç aç kalmadan hatta eskiye göre daha çok yiyerek. Tabi düzenli ve sağlıklı yiyecekler ile. 5 ayda insülin direncim normal seviyelere düştü ve 4,5 - 5 ay içerisinde 66 kiloya düştüm. Yıllardır bu kiloyu görmemiştim. Daha önce de bir çok diyet denemelerim olmuştu fakat bu konuda gerçekten kilo vermek istiyorsanız Diyetisyen Canan Aksoy'u şiddetle tavsiye ediyorum.

Diyetisyene gidip kilo verenler neler yaptıklarını listelerini bizimle paylaşabilir mi

Istanbul Pendik'te ozel muayenehanesi olan Uzman Diyetisyen Ilay Polat Hanim sayesinde tam 35 kilo verdim.Hic bir sarkinti yasamadan hem de.Diyetisyenim olmak ile birlikte yasam kocumda oldu,sirdasimda oldu.Ailecek kendisine minnettariz.Her yerde herkese tavsiye ederim.Zaten kendisi doktorada yapiyor.Bu da benim baslama sebeplerimdendi.Kilo verdim simdi ise kilo kontrolu olarak gidiyorum.Hic bir sekilde ac kaldigimi hatirlamiyorum diyet o kadar doyurucu ki diyetten cok saglikli beslenme listesi ki bence bu motivasyon acisindan cok onemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…