Diyetisyen Sn. Canan Aksoy 'dan altı ay önce randevu aldım. O dönemde 89 kiloydum. Canan Hanım tabii ki öncelikle endokrinoloji uzmanlarına yönlendirerek insülin direncimi, kan değerlerimi ve vitamin değerlerimi görmek istedi. Çıkan sonuçlara göre bir diyet programı hazırladı. İnsülin direncim çok yüksek çıkmıştı ve vitamin değerlerimde düşüklük vardı. Tüm bunların vücuduma ve kilo dengeme nasıl yansıdığını her boyutuyla anlattı. Diyete başlarken insülin direncinin hat safhasındaydım. Sürekli açlık hissediyor, tatlı krizlerim oluyor ve gece susamaları rahatsız edici boyutlardaydı. Diyetisyen Canan Aksoy'un uygulamaya başlattığı diyet programı ile açlık hislerim, tatlı krizlerim, gece susamalarım çok kısa sürede son buldu ve yıllarca veremiyorum diye hayıflandığım kilolardan inanılmaz bir şekilde kurtulmaya başladım. Hem de hiç aç kalmadan hatta eskiye göre daha çok yiyerek. Tabi düzenli ve sağlıklı yiyecekler ile. 5 ayda insülin direncim normal seviyelere düştü ve 4,5 - 5 ay içerisinde 66 kiloya düştüm. Yıllardır bu kiloyu görmemiştim. Daha önce de bir çok diyet denemelerim olmuştu fakat bu konuda gerçekten kilo vermek istiyorsanız Diyetisyen Canan Aksoy'u şiddetle tavsiye ediyorum.