Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar
benim tavsiyem Cenk Özyılmaz
istanbul avrupa yakasında seans ücreti 100 lira diye biliyorum. Bir çok ünlü ve tanınmış kişilerin diyetisyenligini yapıyor isinde gayet iyi biri bence.araştırın aklınıza yatarsa gidin.benim erkek arkadaşım gidiyor ciddi anlamda faydasını gördü bende önümüzdeki hafta randevu alıp gidecegim
ben de ankarada diyetisyen arıyorum kim ki bu gittiğinBen Ankara'da biri sayesinde 12 kilo verdim hala devam ediyorum canım fiyatıda uygun istersen önerebilirim:)
merhaba kızlarr
artık benimde bi an önce zayıflamam lazımm :çok üzgünüm:
kendim başaramıyorum diyet yapmayı artık bi uzmandan yardım almam lazım mayısta nişanım olacak inşallahh ama ben hala koca göbekli bir kızım yaasenağlamasenağlama
gaziosmanpaşa ve çevresinde bana tavsite edebileceğiniz diyetisyen varmı??
bana da yollar mısın cok acil 15 gün sonra tatile Gidicem diyetisyenlerden korkuyorum :)Diyetisyen değilde sana benim kilo programı danışmanımı önerebilirim. Ben bir ayda 7 kilo verdim ve sıkılaşarak. Spor yapmadım ve öğünlerinde hiç aç kalmadım. Burda sana isim verebiliyormuyum bilmiyorum. Mesaj atabilirsin.
Bende o civarda diyetisyen arıyordum medikal park Emel Hanım'a karar verdim. Gidince düşüncelerimi yazarım 12 seans 935tl 3 aylık paket alıcam.nfiyatı da uygun geldi tabii şimdi her ne kadar 5 ay Öncesinde elimde tahlillerin olsa da kan tahlili isteyecekler bi de o masraf çıkacak ama yapacak bi şey yok... Zamanında irem Hanım'a gitmiştim Ethica daydı şimdi muayenehane açmış bakırköy de. Kilo veriyordum ama kendi iradesizliğimden bıraktım.Kızlar selamlar, kendim diyet yapayım dedim ama olmuyor, son olarak Dukan'ı denedim ama yok, bağırsaklar iflas.
Sizden ricam Bakırköy civarında önerebileceğiniz Diyetisyen (hastahane veya muayenehane farketmez) varmıdır?
arkadasim Tekden hast.nin diyetsyenine gitti cok memnun kaldi cnm.Merhaba hanımlar,
Kayseri de önerebileceğiniz uygun bir diyetisyen var mı?