Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pendikte oturduğum halde taksime gizem tutara gidiyorum ilgili bir diyetisyen işini layığıyla yapıyor öneririm 2 ayda 7 kg verdim ki kaçamaklar ve istenilen herşeyi uygulayamadığım halde :)
İstanbul Bakırköy civarında diyetisyen arıyorum, var mı bu civarda diyetisyene giden?
pendikte oturduğum halde taksime gizem tutara gidiyorum ilgili bir diyetisyen işini layığıyla yapıyor öneririm 2 ayda 7 kg verdim ki kaçamaklar ve istenilen herşeyi uygulayamadığım halde :)
ben izmirde beste gündaya gidiyorum.
7 ocakta başladım. ve şimdiye kadar büyük çoğunluğu yağdan olmak üzere iyi kilo verdim.
başladığımda 81 in üzerindeydim bu sabah itibariyle 75,3 kg olmuşum.
kendisini tavsiye ederim.
birkaç sayfa önce daha gitmeden hakkında tavsiye istemiştim kimse cvp yazmamıştı.
belki merak eden yada ilgilenen olur die yazmak istedim...
Gizem tutarın ücreti nedir acaba sakıncası yoksa öğrenebılır mıyım?:)
kendine gıda intelorans testi yaptırıp diyetisyene sonra git derim...... ilk önce diyetisyene gittiğimde bana sabah aksam süt içmemei öneriyordu patates haşlaması falan yememi istemişti ama ne yazıkki kilo vermeme yardımcı olamadı aksine hergün şişiyordum kabızlık oluyordu ve sürekli kasınıyordum ,, ama gazi osman paşada biorezonans diye biyer var orda gıda testi yaptrdım süte ve patatese karşı alerjim oldugunu öğrendim ve şimdi orda seans alıyorum 5 kilo verdim yaşasın biorezonans :))))) istersen bu konuda yardımcı olurum hemen diyetisyene gitmeni tavsiye etmem ilk önce vücudunun hangi besine alerjisi var öğrenmelisin .......
Hanımlar merhaba,
Ben de bugün bu başlıkta adına rastladığım Hacer Kaya'ya gittim. Foruma da ilk seanstan sonra üye olmaya karar verdim. Aslında Gülşen Lükel'e gidecektim ancak bana daha yakın olduğu için Hacer Hanım'a gittim. İyi ki de gittim, ilgisi güzeldi, 104 kilo çıkmama rağmen beni 65 kiloya düşürmekten bahsetti. Ama bir yandan da gerçekçi yaklaştı, vücudumdaki yağ oranı çok fazla olduğundan sürecin epey uzun olacağını söyledi.
Bakırköy, Bahçelievler bölgesinde oturanlar için önerebilriim kendisini. Daha önce Medical Park'ta Emel Unutmaz'a gitmiştim, ilk gittiğimde çok yardımcı olmuştu ama 2 yıl sonra yani geçen yıl tekrar gittiğimde pek eskisi gibi gelmedi bana. Ama yine de 2 ayda 8 kilo verdirdi mi verdirdi.
Özetle Hacer Hanım ve Emel Hanım'ı önerebilirim.