Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar;
Ben ankarada pek çok diyetisyen denemiş biri olarak şu an en doğru adreste oldugumu düşünüyorum.
Bundan önce Esra Gültekin, Funda Tuzgöl, ve Özlem Sert Aydın'a gittim. O nedenle kendimi çok tecrübeli hissediyorum bu konuda :)
Şu anda da Bahar Demirkıran'a gidiorum, ve kesinlikle doğru adreste oldugumu düşünüyorum henüz 1 aydır gidiorum 4,7 kg verdim. fiyatı 350 tl. feci disiplinli bir kadın, işini çok iyi yapıyor.
Arkadaşlar;
Ben ankarada pek çok diyetisyen denemiş biri olarak şu an en doğru adreste oldugumu düşünüyorum.
Bundan önce Esra Gültekin, Funda Tuzgöl, ve Özlem Sert Aydın'a gittim. O nedenle kendimi çok tecrübeli hissediyorum bu konuda :)
Şu anda da Bahar Demirkıran'a gidiorum, ve kesinlikle doğru adreste oldugumu düşünüyorum henüz 1 aydır gidiorum 4,7 kg verdim. fiyatı 350 tl. feci disiplinli bir kadın, işini çok iyi yapıyor.
Arkadaşlar;
Arkadaşlar;
Arkadaşlar;
canım bende dıyetısyen arıyorum ama bahar demırkırandan memnun musun tavsıye edıyo musun.ne zaman basladın ne kadar kılo verdın.bahar hanımın lıstesı nasıl ölçü verıyo mu esra gultekın gıbı mı yoksa ole tarıf mı edıyo yıyeceklerı goz kararı dıye.ben sole cıddı net olculer verıcek dısıplınlı bırını arıyorum adam akıllı bılgı verıp ılgılenecek hedef koyup gerceklestırıcek bırını.bı de ucretı ne kadar bılgılendırırsen cıdden cok memnun olurum bosa gıtmıyım bende cok dıyetısyene gıttım 10 dılım ekmek verıp yolladılar.kılo aldıgım bıle oldu yanı o yuzden korkuyorum..cevabını beklıorum sevgıler.
daha önce Ankara'da Füsun Ataoğlu ile çalıştım 3 aylık sürede 12 kilo verdim ancak geçen 3 yıl içersinde beslenme ve egzersiz düzenimi koruyamadım, tekrar ve fazlasıyla verdiğim kiloları geri aldım. Önümüzdeki altı hafta Ankara'da olacağım ve tekrar Füsun Hocayla çalışacağım ancak bu kez yarım kalmasını istemiyorum. kıssadan hisse öneririrm, aylık 450 TL
bu arada bırden cok mesaj yazmıs gıbı oldum bılgısayarda bı problem oldu sanırım.herkesten cok cok ozur..
Ankarada iyi bir diyetisyen arıyorsanız ve uygun fiyat istiyorsanız gittiğim doktorumu önerebilirim.
Ankara'da, Dyt. Aslıhan Demirörs'e gitmiştim. 20 kilo verdim, diyetime harfiyen uyarak. 4 ay içinde oldu bu.Ne kadar zorlarsam zorlayayım verdiğim kiloyu almıyorum, alsam da hemen geri veriyorum...
Tıkandığı yerlerde şok diyetlerle açtı, oldukça başarılı. Biraz pahalıdır yalnız ve günü gününe ister parayı ama verdiğim her kuruş helal olsun...