Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben salı günü medical parkta gizem keservurana gideceğim.gelismelerden haber veririm.insallah cabuk ve iyi kilo verdirir.çünkü aldıkça almaya basladım 8kilo vermem lazım.
Memorial kilo kontrolü ve obezite tedavi merkezi açılmış.
Bilgisi olan varsa cevaplasın lütfennnnnn
arkadaslar ben bu dra gitmek istiyorum yani diyetisyene.bilgisi olan var mi?
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım...15 kilodan fazla bir kiloooyu hiçç sıkıntı çekmeden rahatlıkla Diyetisyen:SEVİL Nas
sayesinde verdim..kime tavsiye ettiysem başardı...tabii istekli olmakk her konuda olduğu gibi bu konunda anahtarı..
Ben medikal parkta gizem hanıma basladım,bugün 3.günüm.diyet listemden memnunum.fazla bile geldi.10gün sonra gel dedi.cok tatlı bir bayan.motive ediyor ve sizin isteklerinize gore adapte ediyor.
beşiktaş Jinemed hastanesi Suzan Elpe
ben yaklasık 2 hafta önce karar verdim diyetisyene gitmeye....
Ilk gittiğimde 102,5 kg geldım dıyetısyenım bana bır lıste verdi ve harfıyen uyarsan bir haftada 3 kg verırsın dedı
ikinci gittiğimde gerçektende 3,2 kg vermiştim... Sonra bana tekrar bır lıste hazırladı bunuda tam uygularsan 1,5 ıle 2 kg arası verırsın
gercektende 2 kg verdim ...
Bundan sonrakı hedefımız ayda 4-6 kg arası dedi .... Ve her 15 kg verdikten sonra ara vereceğiz dedi.
Toplamda 40 kg olan fazlalıklarım için benden en az 1,5 yıl sabırlı olmamı ıstedi ...
Listem cok zor bir liste değil özellıkle ılk seans 1,5 saate yakın surdu bol bol sohbet ettık ...
Tabiki liste benım damak zevkımde düşünülerek yapılıyor ...ama listede butun dıyetlerde oldugu gıbı bol su sebze ızgara ve meyveden olusuyor ..
Ayrıntılı ısteyen olursa lıstemı paylasabılırım ...
Ilk önce obezlık sınırına gore hedefleri küçülttük ilk hadef 87 kg ve mart ayına kadar süremiz var.
Sonrakı hedef 74 kg ve bunun ıcın 6 ay sure verdık sonrakı hedefte 62 kg... Boy ve kemık yapıma gore olmam gereken kg 56-62 arasıymıs...
Benim diyetisyenim bakırköyde hacer kaya ücreti 140 tl ama 140 tl odeyınce 2. Gıttıgınde usret odemıyorsun yanı seansı 70 tl ye gelıyor ...
şimdilik diyetisyenime ve kendime güvenim var insallah hepımız basarılı oluruz...
MERHBA ARKADAŞLAR BANA İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA GİTTİĞİNİZ VE MEMNUN KALDIĞINIZ DYETİSYENLERİ ADRESİNİ VE ÜCRETLERİNİ BİLDİRİRMİSİNİZ LÜTFEN ÖĞRENCİYİM VE MAKUL FİYAT ARIYORUM
GAMZE KAÇARA GİDEN VARMI VE ÜCRETLERİ NELERDİ:18::18::18::18:R