Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar gamze kaçar'a gidenlerin öne çıktığını gördüm ve bişey sormak istiyorum. gamze hanım vücut testlerini kendisi yapmıyor mu, devlet hastanesine mi yönlendiriyor bizi?
Ben bilgi almak için aradım bugün.Testleri siz yaptırın dedi görüştüğüm bayan,isimlerini falan verdi.ilk randevudan yarım sa önce geliyosunuz metabolizma ölçümünüzü yapıyoruz gibi bişe dedi.Ayrıca göbek ölçümünden bahsetti.Hangi aralıklarla kontrole geliyoruz dedim ayda 1,gamze hanım gerek duyarsa 3 haftada çağırabilir dedi.metabolizma ölçümü 100 lira imiş(3 ayda bi yapılacakmış)göbek ölçümü de 20 lira(o her seansta yapılıyomuş).muayene ücreti de 100 lira.burada 15 güne bir kontrol diye okuyup niyetlenmiştim ama ayda 1 olduğunu duyunca vazgeçtim.
teşekkür ederim
bi abla var tanıdığım ermeni hastanesinde burcu cömerte gidiyo ve çok memnun 4,5-5 ayda 17 kilo verdi
banada sonunda randevu alabildi saolsun 15 kasıma bakalım sonucu gzl olur inş.
kızlar ankarada diyetisyen önerisi ve ücret bilgilendirmesi yapabilecek varmı ? Anladığım kadarıyla 100- 300 arsasında değişiyor tabi o uçuk rakamları söylemiyorum: yardımcı olabilirseniz sevinirim:
Ermeni hastanesi tam olarak nerede bir de ücreti nedir acaba ben de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum da
daha önce Ankara'da Füsun Ataoğlu ile çalıştım 3 aylık sürede 12 kilo verdim ancak geçen 3 yıl içersinde beslenme ve egzersiz düzenimi koruyamadım, tekrar ve fazlasıyla verdiğim kiloları geri aldım. Önümüzdeki altı hafta Ankara'da olacağım ve tekrar Füsun Hocayla çalışacağım ancak bu kez yarım kalmasını istemiyorum. kıssadan hisse öneririrm, aylık 450 TL
Berrin yigitin ucreti nekadar arkadaşlar, haftada bir mi goruyor??
off bu forumda da ya uzman arayanlar ya da (genellikle) reklam yapanlar yazıyor, gercekten deneyip memnun olanlar da tekrar donup yorumlarını daha çok yazsa ya..