- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.636
- 34
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
2.5 litre tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabikideMerhaba araniza katilabilir miyim?
Tesekkur ederim bende bebek emzirme donemi derken gidişatimin kotuye dogru yoneldigini farkedip diyete basladim ve leslie yapiyorum evdeTabikide
Gökçen arıkan ve engin kırbaç videolarına bakın acayip yağ yaktırıyobildiğiniz evde yapılabilecek kardiyo egzersizi var mı?
Gökçen arıkan ve engin kırbaç videolarına bakın acayip yağ yaktırıyo
Tamamdır patronGünaydın kızlar öncelikle pazartesiden bugüne kadar su içme aşamasını eksiksiz yerine getiren sizleri tebrik ediyorum. Ne kadar büyük bir şey basardiginizi bilmenizi isterim bugün cuma ve artık su içimine en az 30 dakika tempolu yürüyüşu ekliyoruz. Evden dışarı çıkamıyorum yasaklar vs diyen varsa da Leslie 1mile yapılabilir
Bisiklet de olur mu ? Ben gün içinde bisiklet kullanıyorum.Günaydın kızlar öncelikle pazartesiden bugüne kadar su içme aşamasını eksiksiz yerine getiren sizleri tebrik ediyorum. Ne kadar büyük bir şey basardiginizi bilmenizi isterim bugün cuma ve artık su içimine en az 30 dakika tempolu yürüyüşu ekliyoruz. Evden dışarı çıkamıyorum yasaklar vs diyen varsa da Leslie 1mile yapılabilir
Olur tabikideBisiklet de olur mu ? Ben gün içinde bisiklet kullanıyorum.
Her gün en az yarım saat sürüyorum.