• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eveeett ne durumdayiz kızlar yürüyüşler yapılıyor mu:KK49: bahaneye yer yok hayatımızda. Bende danışan arası biraz yürüdüm hem zihnim dağıldı bir sonraki danışana enerji topladım hemde bacaklarımı hareket ettirerek kan dolaşımımi sağladım varislerden kendimi koruyorum💪🏻💪🏻

Eveeett ne durumdayiz kızlar yürüyüşler yapılıyor mu:KK49: bahaneye yer yok hayatımızda. Bende danışan arası biraz yürüdüm hem zihnim dağıldı bir sonraki danışana enerji topladım hemde bacaklarımı hareket ettirerek kan dolaşımımi sağladım varislerden kendimi koruyorum💪🏻💪🏻
Daha yapamadim yuruyuss oglum uyaninca cikacagim ☺

Merhaba🤗
2.7lt su içildi. Bir kayısı çayı içildi. 30 dk yürüyüş yapıldı🙏🤗💓🤩
Oh Süpersin 😍😍😍 kayısı çayını hergün içmemeye özen gösterelim olur mu? Onun içinde sinemaki var ve maalesef düzenli kullanıldığında bağırsak tembelliği yapıyor

Oh Süpersin 😍😍😍 kayısı çayını hergün içmemeye özen gösterelim olur mu? Onun içinde sinemaki var ve maalesef düzenli kullanıldığında bağırsak tembelliği yapıyor
Tamamdır kaptanım💓sanırım en zararsız ıhlamurla devam edeceğim. Sizce de uygunsa tabi. Bir de ayran, kakaolu, çilekli simochi için izin varmı kaptanım🙏💓🤗

Bn evde yaparken sıkılıyorm ☺ cocuklsri psrka goturup orda yapcam yapabilirsem ☺☺
Sıkılmamak için mesela yürürken kendinizle konuşabilirsiniz. Bugün yapacaklarınızi planlayin veya geleceğe dair hayaller kurun veya dertlesin kendinizle işte o zaman odak noktaniz zaman olmayacak ve ne kadar yürüdüğünüzu zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksiniz🙃

Bn evde yaparken sıkılıyorm ☺ cocuklsri psrka goturup orda yapcam yapabilirsem ☺☺
Bu şekilde bende sıkıldım. Ama dışarı çıkamadığım için süre tuttum ve görev tamamlanacak modunda yürüdüm. Bitti🤭🤭
Leslie fat 37 minute yapıyorum birde. Deneyebilirsin. Ben severek yapıyorum. Oda çok etkili. 🤗

Malesef daha yeni gördüm grubu benmde diyete çok ihtiyacım var bir türlü motive olamıyordum çok üşengeç bir yapım var sanırım🤔 bende takip halindeyim bu grubu. Ve size bu grubu kurdugunuz ince düşünceniz için çok teşekkür ederim sizin gibi insanlar çok sayılı 🙏 D diyetisyeninbiri

Sıkılmamak için mesela yürürken kendinizle konuşabilirsiniz. Bugün yapacaklarınızi planlayin veya geleceğe dair hayaller kurun veya dertlesin kendinizle işte o zaman odak noktaniz zaman olmayacak ve ne kadar yürüdüğünüzu zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksiniz🙃
Evet yapabilirim cok tesekkur ederimn 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back