- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Günaydın su ile başladım güne kendimi enerjik hissttiğimdede sporumu yapıcam bazı günler ruhsal olarak iyi uyanamıyorum günümüz güzel geçsin inşAllah kızlar sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yapamadim yuruyuss oglum uyaninca cikacagim ☺Eveeett ne durumdayiz kızlar yürüyüşler yapılıyor mu bahaneye yer yok hayatımızda. Bende danışan arası biraz yürüdüm hem zihnim dağıldı bir sonraki danışana enerji topladım hemde bacaklarımı hareket ettirerek kan dolaşımımi sağladım varislerden kendimi koruyorum
Oh Süpersin kayısı çayını hergün içmemeye özen gösterelim olur mu? Onun içinde sinemaki var ve maalesef düzenli kullanıldığında bağırsak tembelliği yapıyorMerhaba
2.7lt su içildi. Bir kayısı çayı içildi. 30 dk yürüyüş yapıldı
Hava çok sıcak, bugün evde yürüdüm, odalar, koridor arasında gidip geldim. Dışarıdaki gibi kesinlikle değil ama baya ter atttımDaha yapamadim yuruyuss oglum uyaninca cikacagim ☺
Olsun hiç hareket etmemis olmaktan bin kat daha iyiHava çok sıcak, bugün evde yürüdüm, odalar, koridor arasında gidip geldim. Dışarıdaki gibi kesinlikle değil ama baya ter atttım
Her tuvalete gitmek ortalama 30 kkal yaktırır bunu düşünelim birdeÇok sık wc ihtiyacı dışında herşey yolunda
Tamamdır kaptanımsanırım en zararsız ıhlamurla devam edeceğim. Sizce de uygunsa tabi. Bir de ayran, kakaolu, çilekli simochi için izin varmı kaptanımOh Süpersin kayısı çayını hergün içmemeye özen gösterelim olur mu? Onun içinde sinemaki var ve maalesef düzenli kullanıldığında bağırsak tembelliği yapıyor
Şimdilik serbestsiniz hiçbir problem yok canınız istiyorsa tüketebilirsinizTamamdır kaptanımsanırım en zararsız ıhlamurla devam edeceğim. Sizce de uygunsa tabi. Bir de ayran, kakaolu, çilekli simochi için izin varmı kaptanım
Tempolu yürümeye çalıştım kaptanım, 3 dk da koşu olarak yaptımOlsun hiç hareket etmemis olmaktan bin kat daha iyi
Tamamdır kaptanımteşekkür ederimŞimdilik serbestsiniz hiçbir problem yok canınız istiyorsa tüketebilirsiniz
Bn evde yaparken sıkılıyorm ☺ cocuklsri psrka goturup orda yapcam yapabilirsem ☺☺Hava çok sıcak, bugün evde yürüdüm, odalar, koridor arasında gidip geldim. Dışarıdaki gibi kesinlikle değil ama baya ter atttım
Sıkılmamak için mesela yürürken kendinizle konuşabilirsiniz. Bugün yapacaklarınızi planlayin veya geleceğe dair hayaller kurun veya dertlesin kendinizle işte o zaman odak noktaniz zaman olmayacak ve ne kadar yürüdüğünüzu zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksinizBn evde yaparken sıkılıyorm ☺ cocuklsri psrka goturup orda yapcam yapabilirsem ☺☺
Bu şekilde bende sıkıldım. Ama dışarı çıkamadığım için süre tuttum ve görev tamamlanacak modunda yürüdüm. BittiBn evde yaparken sıkılıyorm ☺ cocuklsri psrka goturup orda yapcam yapabilirsem ☺☺
Evet yapabilirim cok tesekkur ederimnSıkılmamak için mesela yürürken kendinizle konuşabilirsiniz. Bugün yapacaklarınızi planlayin veya geleceğe dair hayaller kurun veya dertlesin kendinizle işte o zaman odak noktaniz zaman olmayacak ve ne kadar yürüdüğünüzu zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksiniz