- 27 Ocak 2012
- 94
- 40
- 88
of..kayınvalidem rahatsızdı oradaydım..diyet gitti tabi bu arada..
başkasının evinde olmuyor maalesef..
yarın sabahtan itibaren yeniden başlıyorum..
takılı kaldım 53.500 de..![]()
geçm,iş olsun cnm ama sen saldın kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of..kayınvalidem rahatsızdı oradaydım..diyet gitti tabi bu arada..
başkasının evinde olmuyor maalesef..
yarın sabahtan itibaren yeniden başlıyorum..
takılı kaldım 53.500 de..![]()
günaydın alıntı butonum çalışmıyor yineee
safinazzzz
bendede vvar bu steperlardan hatta dün aynilede tavsiye ettim ama
bana sanki bacak çalıştırıyormuş gibi geldi göbegide eritiyormu diyorsun yani?
malum benimde ikiz dogumdan koca bir göbegim kaldı
vuslat-ipek
evet arkadaşım ben 90 dan 65 e düştümm
evet canım alt karın kaslarını da çalıştırıyo sen üzerindeyken elini karnının altına köy bakalaım gerildiğini ve çalıştığını hissedersin yanlız üzerindeyken hafif belin bükük dur sanki orta tempo koşu yapacakmışsın gibi,birde zaman geçmiyor onu yaparken ben dizi izlerken yapıyorum valla:))))))
kızlar bende 10 şubat günü başladım bu diyete.
Yarın tam 1 haftam dolmuş olucak, yarın tartılıp sonucu görücem çok heycanlıyım bu yüzden
eğer verdiysem hevese gelip devam ederim, vermediysem moralim bozulucak bozulacak.inşallah vermişimdir.
Sonucu çok merak ediyorum, herkese başarılar...
kaç kilosun? Biberbir mi uydun listeye?
yok cnm açlık yok unut unut :) 2 galata + yanınada bır meyve yersın çok acıkırsan başarıcaz :)))
akşam
1 kase nesfit
1 bardak nestea yeşil çay
3 bardak şekersiz çay
1,5 lt su
yatmadan 1 portakal
ayni kilodayiz. yalniz suana kadar ben 7 kilo verdim. su aralar belki kilo vermem benim yavaslar tahminimce sen daha hizli kilo verebilirsin.
sana özel mesaj atamadım canım yeni üye olduğum için.
Ben tatlıya inanılmaz düşkün biriydim. özellikle şerbetli tatlılara çok düşkündüm, tatlıyı yedikten sonra şuyuna ekmek banıp yerdim o derece yani, ama baktım olmuyo vücudumun şekli şemali değişti iyice, aynalara küstüm resmen, biyerden başlamak lazım dedim. ne giysem çirkin duruyor, ya göbeğim fırlıyor, yada popom çıkıyı olmuyordu yani, Karar verdim ve başladım Allahın izniyle, sonucu bende çok merak ediyorum.
İnşallah vermişimdir, verdiysem gaza gelir devam ederim, vermediysem işte o zaman yeni çareler aramaya başlıcam.
Sana vesile olmak çok hoşuma gider. Sende bayağı kilo vermişsin...Ama tiroit bezlerine baktırmanı tavsiye ederim, bu çok önemli çünkü
Geçen yıl diyetisyene gittim, sonuç almaya da başlamıştım fakat, parası çok gelince bıraktım, verdiğim kilolarıda geri aldım...
Mail adresini verirsen o listelerimden gönderebilirim sana, gerçi listelerim kişiye özeldi, diyetisyen kişinin vücuduna göre liste veriyordu....Buraya eklemeye çalıştım beceremedim.
Ama gayret et, ve inan, olucak, başaracağız, birbirimize destek olup. Bu site çok güzel, kilo konusunda bi yarış var kızlar arasında, inşallah başaracağız.
Kendine iyi bak.
merhaba arkadaşlar bugün giremedim nete işte çok yoğunduk,
hemen menumu yazayım
sabah: 1 domates 1 kk peynır, 1 bıber, 1dlm cavdar ekmegı
oglen: cesaer salata (tavuklu)
ıkındı: 1 mandalına
aksam: 1 dilim cavdar ekmegı, 1 kase havuc corbası, 6 kasık karnıbahar yemegı, 1kase yogurt
hıc kacamak yok :))) 1 2 saat sonrada sahlep ıcıcem yarın 5. gunum bakalım nolcak sımdıden 4 gunde 1kılo 300 gram vermısım bakalım
merhaba arkadaşlar bugün giremedim nete işte çok yoğunduk,
hemen menumu yazayım
sabah: 1 domates 1 kk peynır, 1 bıber, 1dlm cavdar ekmegı
oglen: cesaer salata (tavuklu)
ıkındı: 1 mandalına
aksam: 1 dilim cavdar ekmegı, 1 kase havuc corbası, 6 kasık karnıbahar yemegı, 1kase yogurt
hıc kacamak yok :))) 1 2 saat sonrada sahlep ıcıcem yarın 5. gunum bakalım nolcak sımdıden 4 gunde 1kılo 300 gram vermısım bakalım