• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

yok cnm netten almadım ben
her yerde var avm deki spor marketlerin içinde,kipada,carfur daa
yani mutlaka yakın bir yer bulursunn alıcak
çok çalıştırıyor basen ve bacakları

Tavsiyene mutlaka uyacağım.
Bu ay sonunda alırım büyük ihtimalle cnm.
Yakın yerler var evet.Umarım bendede işe yarar.

sabah
1 simit kk beyaz peynir maydonoz 4 bardak şekersiz çay 5 zeytin

öğlen
1tabak çorba 1 dilim ekmek kepekli 2 köfte soğan suyu 1 bardak

ara
yeşilçay soğan suyu 1\2 bardak

akşam
nesfitt 1 kase meyve 1 portakal 1 elma

umarım dayanabilirim çok açlık çekiyorum yardımm lütfeeenn..

Önemli değil cnm.Bende o zaman sabahları iki dilim yiyeyim.
Safinaz arkadaşımızda kahvaltı yapmıyorsun ki demişti:)
Domates,salatalık,zeytinde ekliyim.Böylece öğlen yemeklere saldırmamış olurum.
Akşam sadece yarım kase çorba,tavuk haşlama,salata olabilir.

Birde şimdi araştırıyorum evde basen ve bacak için egzersizlere bakıyorum.
Ama bunlara 2. haftaöda başlıyacağım.

dijital steperler var bacakları basenleri birde alt karın kaslarını çalıştırıyo canım ben kipadan almıştım bir kaç yıl önce adımını dakikanı v ortalam kalorini hesaplıyoo tavsiye ederim

bugunki menum:

sabah: bir dilim ekmek, beyaz peynir, maydanoz, dereotu, kahve

oglen: haslanmis tavuk gogsu, haslanmis brokoli

ara: yesil cay, portakal, 2 kuru erik

aksam: haslanmis brokoli ve karnibahar

bugun cok yemisim gibi gelmisti fakat listeyi yapinca o kadarda cok olmadigini fark ettim

dijital steperler var bacakları basenleri birde alt karın kaslarını çalıştırıyo canım ben kipadan almıştım bir kaç yıl önce adımını dakikanı v ortalam kalorini hesaplıyoo tavsiye ederim

ha bide aranızda sezeryanlı arkadaş varsa, sezeryanda göbek kalıyor diyorlar ya külliyenn yalannnnnnnn:))) spor yapmassan zaten normalde de göbek kalır bu nedenle göbek eritmek istiyorsanız alt karın kaslarınızı çalıştıracaksınız yarım mekik alt karın kaslarını da çalıştırıyo bu pedallı step aletleri ben de yeniöğrendim stepper miş bunlar eritiyooo........

bugunki menum:

sabah: bir dilim ekmek, beyaz peynir, maydanoz, dereotu, kahve

oglen: haslanmis tavuk gogsu, haslanmis brokoli

ara: yesil cay, portakal, 2 kuru erik

aksam: haslanmis brokoli ve karnibahar

bugun cok yemisim gibi gelmisti fakat listeyi yapinca o kadarda cok olmadigini fark ettim

kuş kadar yemişsinn sana öyle geliyoo:)

Benim kilomda dün akşam tartıldım.74 çıkdı malasef
Buğün diyetimdeki 2. günüm.
Ben gün içinde çok acıkmıyorum gayet istikrarlı gidiyorum.
Bana ne oluyorsa akşam oluyor:(
Umarım bir hafta içinde düzene sokacağım kendimi hiç kaçamaksız devam edeceğim.

Menün bence gayet başarılı arkadaşım.
Etimek'i bende duymuştum ama o bana çerez gibi geliyor yedikçe yiyesim geliyor:)
Devamında da ıstikrarlı devam etmen ve çıtır hatun olman dileğiyle:)

var yaa aynen bende de aynı..akşamları içime bi obur kaçıyo sanki..kendimle mücadele etmekten yoruluyoum.sabah öğlen açlık bana mısın demiyo..böyle olunca da kilo vermek çok zor oluyo işte..akşamları tatlı isteği gelince napıyosunuz siz.?çok yıllar önce nutraslime gidiyodum zayıflamak için.bize diyet puding veriyolardı toz karışım halinde..istediğiniz zaman pişirip yiyebilirsiniz diyorlardı.hala diyet puding yok sanırım marketlerde dimi.olsa alıp yapıcam valla light sütle.bi de light sütlerin 200 ml likleri yok..yarım litrelikleri var onu da içemiyoruz iş yerinde..devlet bu işe bi çözüm bulmalı artık yaa;)))

sabah
1 simit kk beyaz peynir maydonoz 4 bardak şekersiz çay 5 zeytin

öğlen
1tabak çorba 1 dilim ekmek kepekli 2 köfte soğan suyu 1 bardak

ara
yeşilçay soğan suyu 1\2 bardak

akşam
nesfitt 1 kase meyve 1 portakal 1 elma

umarım dayanabilirim çok açlık çekiyorum yardımm lütfeeenn..

hoşgeldin canım..:72:
arkadaşlar kaçakçay benim komşum olur..

ama kuş kadar yemişsin sende bugün..vur dediysek öldürmüşsün yaneee..tabi acıkırsın.:27:

ha bide aranızda sezeryanlı arkadaş varsa, sezeryanda göbek kalıyor diyorlar ya külliyenn yalannnnnnnn:))) spor yapmassan zaten normalde de göbek kalır bu nedenle göbek eritmek istiyorsanız alt karın kaslarınızı çalıştıracaksınız yarım mekik alt karın kaslarını da çalıştırıyo bu pedallı step aletleri ben de yeniöğrendim stepper miş bunlar eritiyooo........
safinazcım şu aleti biraz tarif etsene.yapılışı mekik çekmekten daha mı kolay acaba..bana çok zor geliyo mekik çekmek off off

var yaa aynen bende de aynı..akşamları içime bi obur kaçıyo sanki..kendimle mücadele etmekten yoruluyoum.sabah öğlen açlık bana mısın demiyo..böyle olunca da kilo vermek çok zor oluyo işte..akşamları tatlı isteği gelince napıyosunuz siz.?çok yıllar önce nutraslime gidiyodum zayıflamak için.bize diyet puding veriyolardı toz karışım halinde..istediğiniz zaman pişirip yiyebilirsiniz diyorlardı.hala diyet puding yok sanırım marketlerde dimi.olsa alıp yapıcam valla light sütle.bi de light sütlerin 200 ml likleri yok..yarım litrelikleri var onu da içemiyoruz iş yerinde..devlet bu işe bi çözüm bulmalı artık yaa;)))

var canım büyük marketlerde dr oetker kakaolu ve sadesi var

var canım büyük marketlerde dr oetker kakaolu ve sadesi var

ne güzel diyet puding :))) tatlı isteği gelince kuru inciri kuru kayısı kuru erikleri küp küp doğrayıp light yoğurdun içine atıyorum bazen evde kivi varsa onu yapıyorum muz varsa o da olur bazen bir kaçını yapıyorum, yiyince bir kase geçiyo zaten :))) benim kuru eriklerim ekşi ve çok tatlılar ikisi bir arada kesiyor zaten beni kayınvalidem yazın köyde kurutmuş bu senede isticem valla yapsın az daha

şu an öyle açım ki anlatamam ama bugün hiç kaçamak yapmadım o yüzden sabretmeye devam ilk diyette çok zor geçer derler çünkü.. kendimi artık yemeyerek ya da su ile ödüllendiriyorum.. hadi bayanlar zayaflayalım güzelliğimize güzellik katalım.. diyet önerilerinizi lütfen paylaşın benimle de..:)

Bu saatte buralarda gezmeyip gidip yatsaydım bu kaçamağı yapmamış olacaktım. Adını vermiyim şimdi. Size ibret olsun diye paylaştım, ben ettim siz etmeyin. Off çok pişmanım şimdi :((

Günaydın..Bende 3. günüme başladım..ve hala hiç kaçamak yapmadım her türlü ikrama karşı koydum...Zafer benimdir...Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum...

günaydın alıntı butonum çalışmıyor yineee:30::30::30::30::30:

safinazzzz
bendede vvar bu steperlardan hatta dün aynilede tavsiye ettim ama
bana sanki bacak çalıştırıyormuş gibi geldi göbegide eritiyormu diyorsun yani?
malum benimde ikiz dogumdan koca bir göbegim kaldı:14::14::14::14::14:

vuslat-ipek
evet arkadaşım ben 90 dan 65 e düştümm

Akşamları yanlız olsam yine dayanacağımda eşim olunca işler değişiyor.
Mesela dün akşam üzülerek söylüyorum ki sevgiler günü diye yer ayırtmış kebapçıda bana süpriz olsun diye.
Bende trafik vardı geç gittim.Lahmacun söylemiş:( Yarım lahmacun yedim mecburen yanında bol salata yedim ayran içtim.
Eve geldik kalpli pasta almış üzerine yazılar yazdırmış.bir dilimde ondan yedim.
Tüm günün diyeti gitti:(Eşimde tabi ben yarım yiyince bütün lahmacunları götürdü.
Sonucunda gece uyandı midesi çok fena oldu :( Sabah konuştuk akşama artık eşimde hafif yicek şükürler olsun ki.

Aklımda bulunsun cnm.Malum aylıkçıyız ay sonunda en uygun olanı alacağım inşallah.

Back