Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

senin adına sevindimcanım, kilo verdiğini gördükçe insan daha da iradesine güvenir oluyor, daha da hafiflediğini hissettikçe daha da hareketleniyor, günlerdir bebek gece uyumuyor vs. vs diye gündüzleri bile bulduğum her köşede kıvrılan ben oturduğumyerden kalkmak bilezor gelen ben şimdi daha da hareketli oldum ve sabah bir olsa diyorum:))) hatta evde bile oturmak istemiyorum, yani asıl hımbıllığımız aslında bilinç altına ittiğimiz kendimizden memnnuniyetsiz oluşumuzmuş n azından ben kendi adıma böyle bir çıkarım yaptım, yani yorgunluk, stress vs vs hepsi bahaneymiş:))))) 11 günde 4 kilo iyi ilerleyen günlerde psikolojik olarak daha da motive olduğun için ve a ynı zamanda vücudunda alıştığı için daha hızlı vermeye başladığını göreceksin:)) sana tavsiyem sabah işe gidiyormusun bilmiyorum ama işe gidiyorsan işe gitmeden bir saat daha erken kalk ve spor aletinle sporunu yap olmassa egzersiz yap bacak harektleri yap inanılmaz faydasını gördümben sabah metabolizma dah ahızlı kilo yakıyor ya gün içinde yaptığından daha fazla kalori harcıyorsun, 10 kalori bile yaksankar kar gözüyle bakıp evin içinde adımlıyorum bazen :))) başarılar

selam, ben biraz kendimi dinlendirmek adına ara vermiştim diyetime p.tesi tartıda 74 kiloyu gördüğümden beri, (3 haftada biraz fazla kilo vermemden dolayı)ama spora ara vermedim, bir de gece yemekten sonra bir şey yemedim arkadaşlar, ama gündüzleri börek de yedim pizza da yedim, öğlen biraz zalimce olacak diyetteki arkadaşlara ama mantı bilemmm yedim:))))) gerçekten kilosunu bu diyetten sonra korumak insanlar gündüz yeseniz bile gece yatmadan önce yemeyin:)) eşimin dikkat et kaşıkla verdin kepçe ile alacaksın uyarılarına rağmen yedim ama yine kilo vermişim sporla yediğimi erittiğimden ve akşam saatlerini hafif geçirdiğimden olsa gerek bu diyetime ara verdiğim son 5 günde 800 gr vermişim, sanırım kilolar çok olunca gerektiği kadar yesek bile vücut ihtiyaç fazlasını yakıyor, ee kilo da ihtiyaç fazlasının depolanması demek olduğuna göre p.tesi yine ara versem mi yoksa yeniden başlasam mı pazartesi sabahtan tartıldıkdan sosnra karar vercem hepinizi çok öpüyorum azim kızlar bırakmayın sakın yaz geliyor her yerde cıvıl cıvıl giysiler hem de ucuzzzzz ucuz şık ve güzeller hayal edelimmm hoş görünümlü, güzel kendine güvenli anneler ve eşler olalımm

ya canım ben çok önceden spor salonuna gidiyordum iki sene önce falan ordaki kız benimkilomu falan ölçüyorduu bir aya yakın yaklaşık 15-20 gün kadar sonra kilomda bırak e ksilmeyi artma çıkmıştı senin dediğin gibi. moralimbozuldu gelmicem baksan kilo vereceğimealıyorum dedim, zaman zaman oluyormuş böyle, nedeni vücudun su tutması yani ödem olaibliyormuş, vücut az gıdayla karşılaşınca özellikle diyetlerde kendini savunmaya alıyormuş, ve metabolizma yavaşlıyormuş, bazen de inatla kilo kaybı yaşanmıyormuş, genelde ilk haftalarda ortay açıkan bir şeymiş, zaten kilo verirken ilk hafta çok verirsiniz, ben 4 kilodan fazla vermiştim ilk hafta ama sonraki özelllikle 2. ve 3. hafta alışma dönemi olduğundan kilokaybetmek yerine aldığın bile görünüyormuş tam anlamıyla 1. aydan sonra yavaş yavaş kayda değer kilo kaybı yaşanıyormuş, hatta 2. aydan sonra kilo vermek de inanılmaz hızlanıyormuş, ama diyete başlayıp bozmak yeniden başlayıp bozmak bu başlama esnasında kilo almak sonra tekrar başlamak metabolizmayı inanılmaz yavaşlatıyormuş, sen bir kiloya takılma o kadar düşün yanii , bir barkdak su 200 gr, iki bardak su içtinmi yaklaşık 400 gr kafadan yarım kilo bir o kadar da tuvalet ihtiyacın varsa hopppp alsana 800-1000 gr :)) normal yani

merhaba safinaz senin ne yaptıgını merak ediyorumm yazılarını keyifle okudum yinee çok öenmli konulara deginmişsin
bendee bugün aynı konuyu arkadaşımla konuştm diyet yapınc ainsan gerçekten daha enerjik ve aktif oluyor yedikçe hantallaşıp
hareketsiz oluyorsunnn , günlerdir bozdugum diyet yüzünden bugün 67.5 çıktım 2 gün proein agırlıklı beslenip
sonrasınd alisteye uyucamm bugün ki enerjimle yapmak için beklenen bütün işleirmi yaptım,yanii bütün iş istemekten geçiyor

birde ciddenn gün içindee istedigini yiyip akşam hafif geçirincee kilo korunabiliyor hatta send eoldugu gibi zayıflayan insanlarda var
bende akşam yemekten sonra başka birşey yemediigmde meyve dahil, sonuçları iyi oluyor
umarım snein bu enerjin ve azminnn benim gibi 25 klo vermiş ama şuanda kendini beceriksiz gibi hissedip kilo üsütne kilo katan bir hatun içinde aizm kaynagı olur...

tebrikler piscussss
devamı gelirrr inşallahhh

calsııyorum cnm 6 da kalkıorum malesef spor yapmam ımkansız nıtekım 4 te kalkmam lasımkı spor yapıp sonra dus alıp cıkım ama sole bı durum var cok cabuk hastalandıgım ıcın onuda rıske alamıyorum. ama aksamları leslıe ıle yuruys yapıorum evde kosu bandı ve bazı spor aletlerı war hafta 4 gun yapmaya calsıyorum aksamları ama gercekten ınsan daha mutlu ve daha rahat hareket edıor kesınlıkle katılıyorum herkes ıstedıgı kıloya ıner ınsallah motıvasyon ve destek cok onemlı, uzun suredır kılolu oldugum ıcın artık zayıf gunlerımı gormek ıstıyorum

Merhaba kızlar eskı yazıları okuyamadım bu dıyetı 1 ay uygulayıpta 8 kilo veren varmı bende baslamak ıstıyorum bılgı verırsenınız sevınırım

bugünkü listem:
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 1 domates, 3 adet zeytin
ara: 1 ayran
öğlen: nohut, pilav, yoğurt
çocuklarla 50 kez ip atlama
1 saat yürüyüş
akşam: ıspanak yemeği(5 yk) 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kase yoğurt

ya canım benim stepperim var, koşu bandı istemiştim bir aralar ama eşim evde olacağına dışarıda yürürüz diye aşmaya yanaşmayınca vazgeçtik, ben seviyorum koşu bandını, hiç de sııkılmıyorum, hafif tempoda açıp hürrem bitene kadar yapabilirim kafadan 2 saat :))) 20.dakkadan sonra yağ yakımı başlar 20 dakkadan az yapma sakın.

menu göndereyim cnm istersdr ayça kayanın diyetini yapmayınca menü yazmıyorum ben

menu göndereyim cnm istersdr ayça kayanın diyetini yapmayınca menü yazmıyorum ben

teşekür ederim cnm liste çok menü çokta uyan yok
azmimi hırısmı herşeyimi kaybettim şu sıralar
havalar biraz ısınsa eşim işe gitmeden yürümek istiyorum aslındaa
birazda vucudumu şekillerndirmeye ihtiyacım var
callesting yapıcamm :)
stepper ve mekik aletimde var evde ama
ne eski azimm var nede heycan

canım regl olduğunda vücut ödem yapıp su toplar,fazla göstermen normaldir yani..
sen birşey yokmuş gibi diyete devam et,sporunu da -eğer benimki gibi ağrılı bir adet geçirmiyorsan- yap,regl bittikten birkaç gün sonra tartıl..
eminim farkı göreceksindir..

kızlar herkese merhaba,

ben de aranıza katılmak istiyorummm!
Ayça Hanım'ın katıldığı bu programdan annem bahsetti,izledim,sonra da burada konunun açılmış olduğunu gördüm..
en baştan tüm topiği okumak istedim,istikrarlı yapan arkadaşların kilo verip veremediğini öğrenebilmek için ama 18 aylık oğlum bir türlü rahat vermediği için baştan sona okuyamadım..
benim merak ettiğim,düzgün yapıldığında bu diyetin ciddi kilo verdirip verdirmediği..çünkü benim mart sonuna kadar 5 kilo vermiş olmam lazım,düğüne katılacağım (
şimdiden herkese kolay gelsin..
yaza herkesin en fit şekilde girmesi dileğiyle..

merhaba cnm benım bugun dıyette 13 uncu gunum baslıyor, ve 4.5 kılo verdım, dıyetı asla ama asla bozmadım hıc kacamak yapmadım hatta bazen ıs yerındekı yogunluk nedenıyle tostumu yıyemedım kısacası harfı harfıne uydum 5ı bır yerde cayı ıcıtım ve haftada 3 4 gun yuruyus yaptım. 1 ayı doldurdugum da 8 9 kılo vermıs olurmuyum bılmıorum henız metabolızmam durmadı ama cok ıyı gıdıyor masallah. :) ınsallah sende aynı etkıyı gorursun cnm bence hemen basla :) en azından denemeye deger....

piscus,

öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim!
tebrik ederim,12 günde 4,5 kilo süper bir başarı!
aslında hızlı kilo vermenin çok sağlıklı olmadığını biliyorum ama benim sürem kısıtlı,o yüzden bunu denemek istiyorum!
benim regldeki son günlerim,bir aksilik olmazsa inşallah pazartesi ben de başlıyorum,gelişmeleri buradan tüm arkadaşlara bildiririm.
dilerim en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin!
herkese kolay gelsin

bende kilo vereyim diyorum ama iş yerim çok hareketli öğlen yemeklerini ayarlayamıyorum maalesef
gerçi 1 ay da 8 kilo veriliyorsa 1 ay boyunca öğlen yemekleri evden getirilebilir sankim

gerçekten bu diyeti yapıp 8 kilo veren var mı kızlar aranızda

kızlar videoyu izleyemedim iş yerinde olduğum için o yüzden sizlere sorayım dedim
ara öğün yiyormusun bu diyette bi tek ikindi var sanırım
bende genetik şeker hastası olma durumu var o yüzden ara öğün yemem lazım
onun için çekmecemde kuru kayısı incir kuru üzüm falan var onları yememek mi gerekiyo

merhaba,
kılo fazla olunca daha kolay verılebılıyor bı muddet, ama sonra elbettekı duracaktır. uzun bır yol benımkı muhtemelen 3 4 ay daha devam etmek zorunda kalıcam, aslında dıyetın sakıncalı bır yanı yok hızlı kılo elbette ıyı degıl ama muhtemelen bır kısmı odemdır verdıgımın. bu dıyette ac kalınmıyor ara ogunde yapıorum sorun olmuyor, bendde reglım bıtınce baslamstım daha ıyı anlayayım dıye kılo verme durumumu, benım sorunum yemekler degıl tatlı krızlerımdı. henuz bı krız gelmedı ama gelırse de elmayı ıkıye bolup fırına atıp ıcıne bıras toz seker (esmer) atıp ustune tarcın dokup yıyecegım, ayrıca ayca hanımın web sıtesınde sekersız tatlı onerılerı var sende deneyebılırsın sorun tatlı kacamakları olursa :) kolay gelsın cnm...

kayısı yıyebılırsın cnm ama uzumun glısemık endeksı yuksek sanırım yemesen daha ıyı, ara ogun ıkındıde tost var bırde ıkıncı beslenme seklınde badem fln..
ama ıstersen kahvaltı sonrası 2 3 saat sonra bır elma yada portakal sanrım dıyetı bozmas nıtekım arada bende oyle yapıyorum tostunu ıhmal etme kolay gelsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…