- 27 Ocak 2012
- 94
- 40
- 88
bu dıyete baslayalı 11 gun oldu ve ben 4 kılo verdım saka gıbı :)))) o kadar mutluyum kı anlatamam sızınle paylasmak ıstedım dıyete neredeyse harfı harıne uyuyorum asla kacamak yok agzıma tek gıdım sekerlı bı sey koymadım kup seker de dahıl :))
bugunku menum:
sabah: 1kk peynır 3 zeytın , domates salatalık bıber, 1dilim cavdar ekmegı
oglen: tavuk ızgara haslanmıs sebze 1dılım cavdar ekm
ıkındı : 1 aktıvıa
aksam salata ve bezelye yemegı ( 4 ykkadar ) :)
bı kac saat sonrada meyvamı yıyıcegım herkese tartıda bol bol eksıler dılıyorum :))
senin adına sevindimcanım, kilo verdiğini gördükçe insan daha da iradesine güvenir oluyor, daha da hafiflediğini hissettikçe daha da hareketleniyor, günlerdir bebek gece uyumuyor vs. vs diye gündüzleri bile bulduğum her köşede kıvrılan ben oturduğumyerden kalkmak bilezor gelen ben şimdi daha da hareketli oldum ve sabah bir olsa diyorum:))) hatta evde bile oturmak istemiyorum, yani asıl hımbıllığımız aslında bilinç altına ittiğimiz kendimizden memnnuniyetsiz oluşumuzmuş n azından ben kendi adıma böyle bir çıkarım yaptım, yani yorgunluk, stress vs vs hepsi bahaneymiş:))))) 11 günde 4 kilo iyi ilerleyen günlerde psikolojik olarak daha da motive olduğun için ve a ynı zamanda vücudunda alıştığı için daha hızlı vermeye başladığını göreceksin:)) sana tavsiyem sabah işe gidiyormusun bilmiyorum ama işe gidiyorsan işe gitmeden bir saat daha erken kalk ve spor aletinle sporunu yap olmassa egzersiz yap bacak harektleri yap inanılmaz faydasını gördümben sabah metabolizma dah ahızlı kilo yakıyor ya gün içinde yaptığından daha fazla kalori harcıyorsun, 10 kalori bile yaksankar kar gözüyle bakıp evin içinde adımlıyorum bazen :))) başarılar