Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Emegine saglik, her nekadar bilinsede , bir daha okuma ve hatirlamak insana iyi geliyor...

evet cnm bilindik ama bazen buradaki ( ben dahil) arkadaşların motiveleri azalabiliyor, hatta moral bozukluğundan buraya giresi bile gelmeyebiliyor en azından biraz motive edici olsun istedim sen saol

Ahsenecem 66
Düzelttim canım kusura bakma....

herkes nerde??? bugun kimse yazmamis

benim bugunki menum:

sabah: 4yk musli, sut

ara: portakal

oglen: 4 yk pirasa yemegi, 3 yk yogurt, yesil cay

ara: 1 sb sut, 10 badem, 3 erik, 1 kayisi

aksam: 1 kase corba

kızlar aksamları bişey yiyomusunuz ben çok geç yattığım için acıkıyorum malesef birde aksam yemeğini en geç kaçta yiyosunuz

kızlar aksamları bişey yiyomusunuz ben çok geç yattığım için acıkıyorum malesef birde aksam yemeğini en geç kaçta yiyosunuz

ben aksam 5 en gec alti gibi yiyorum. aksamlari aciktigimdada yesil cay iciyorum:) cok doyurucu olmuyo ama idare ediyorum. vucut yemeye alistigi gibi yememeyede alisiyor. genelde benim gec vakitte yemekle bir sorunum yok. eger gercekten birsey yeme ihtiyaci hissedersen salatalik ye. bildigim kadariyla bir salatalik 10 civarinda kalorisi

kızlar merhaba iş yerinde cok yogunum gunduz yazamıorum, aksamda yorgun dusuyorum, o yuzden boşladım bıraz forumu, neyse bugunku menumu yazım:
sabah: 1 dilim cavdar ekmegı, domates, salatalık, 3 zeytın, biber

ara: yogurt

oglen: 4 yk karnıbahar yemegı 1 kase yogurt

ıkındı 10 badem

aksam : 4 yk kapuska yemegı , yogurt

sımdıde 1 avuc beyaz leblebı yıyorum ama nedense bugun cok acıktım bu arada ara ara tartılıorum bugun 10. gunum ve 3 kılo gıtmıs kılo etıketını degıstırebılıırsem yazıcam ama degıstıremıorum :)) motıvasyon tam gaz devam hıc kacamak yok...

salatalık gerçekten kalorisi az ama bu kış mevsimindede çok kötü oluyolar ama idareedicez napalım

67 kilo ile başladım...

Kızlar yarın tam 2 hafta olucak diyete başladığım, 1. hafta 1 kilo verebildim. Yarın tartılıcam bakalım sonuç naısl çıkıcak, merakla bekliyorum.

Herkese başarılar, sabırlar

herkese merhabalar
sabah: 2 dilim kepek ekmek üstü labneli, şekersiz çay
ara: ayran
öğleyin: 1 dilim ekmek 1 pors bezelye yemeği ve 1 pors sütlü tatlı
canım çok tatlı çektiği için yedim ama diyetim iyi gidiyo kızlar herkese kolay gelsin

Merhaba
Doğum kilolarım hatta doğum sonrasında aldığım kilolarla başım dertte geçen hafta sonu spora başladım fitnes ve bu diyeti uygulamaya çalışıyorum elimden geldiğince diyete başlayalı 5 gün oldu 1 kilo gitti. sizce normal mi daha fazlamı vermem gerekiiyordu.

bugün:
sabah: 1 kase çorba(biraz geç kalktım)
öğle: 2 yemek kaşığı ekmeksiz karnıbahar yemeği
ilkindi: 1 adet greyfurt
akşam: malesef haşlanmış sade makarna

Sabah 1.5 dilim ekmek peynir 1 tk reçel çay domates salatalık.
Öğlen 1 kase yoğurt 3 galeta.
Ara 1 elma 1 tane tadımca.
Akşam mantarlı tavuk salata 1 dilim ekmek yoğurt.
Ara 1 avuç kurudut badem fındık yabanmersini karışımı acıkırsamda süt.

bu dıyete baslayalı 11 gun oldu ve ben 4 kılo verdım saka gıbı :)))) o kadar mutluyum kı anlatamam sızınle paylasmak ıstedım dıyete neredeyse harfı harıne uyuyorum asla kacamak yok agzıma tek gıdım sekerlı bı sey koymadım kup seker de dahıl :))
bugunku menum:
sabah: 1kk peynır 3 zeytın , domates salatalık bıber, 1dilim cavdar ekmegı
oglen: tavuk ızgara haslanmıs sebze 1dılım cavdar ekm
ıkındı : 1 aktıvıa
aksam salata ve bezelye yemegı ( 4 ykkadar ) :)
bı kac saat sonrada meyvamı yıyıcegım herkese tartıda bol bol eksıler dılıyorum :))

akşam yeşil faslye salatası 2 dilim ekmek marul salatası

akşama misafirliğe gittim ve orada maalesef ben tabağımı mutfağa götürsemde arkadaşımın yemini üzerine yemek zorunda ladım 1 tane sütlü tatlı,1 ay çöreği,1 küçük kurabiye.......
yarın daha hafif salata yoğurt balık yiyerek dengeleme yapıcam..iyi geceler herkese........

kızlar merhaba, öncelikle hepinize kolaylıklar diliyorum, Allah yardımcımız olsun, bu kadar pasta börek kek kebabın arasında kilo vermeye çalışıoruz ya, Allah gerçekten yardımcımız olsun, ewe koşu bandı aldım, elimde milyon tane diet listesi var ama bir türlü motivasyonum 3 günden fazla dayanamıyo, ayça kayanın bu listesini görünce sevindim çünkü yapılması kolay gibi, abidik gubidik şeyler yok,sabah 2 börek yarım dilim kek yedim ama pişman deilim şimdi yürüme bandına binicem ve bu istikrarsız gidişime bi son vericem yaz gelmeden fit olmam lazım :18::18::18:

ben gayet güzel diyette devam ediyorum ve kesinlikli kacamak falan yapmiyorum hatta bu aralar gayet yogunum ama malesef 1 kiloya yakin aniden tartida fazlalik cikti bunun nedeni regl olmam olabilirmi suan? lütfen bilginiz falan varsa cevap verin yakinda bu sinirle agzima bisey koymayacagim

Bugün tam 2 hafta oldu diyete başladığım, 67 kiloyla başladım. İlk hafta 66 kiloydum...1 Kilo vermiştim...Bugün tartıldım 67.200 Kg görünüyorum, ne oldu anlamadım, regl filanda değilim...

Bütün moralim bozuldu :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…