Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

merhablar... daha yeni görüyorum ben bu sayfayı bende denesem mi acaba. diye düşünüyorum masa başı oturmaktan şiştikçe şiştim boyum 1,58 kilom 78 görenler o kadar olmadığımı söylüyor ama bilmiyorum yani 78 kilo gibi göstermiyormuşum bu diyet listesi gerçekten acıktırmıyormu iş yerinde internete uzun süre kalmam sorun yaratabilir düşüncesi ile tam okuyamadım sayfaların. siz benim halimden anlarsınız ilk sayfadaki liste hala güncel mi??? acıkıyormusunuz ???? ne kadar sürede ne kadar verdiniz motive olmak için

banucuum kilo veremedim çünkü hiç kısmadım pis boğazımı çok sıkıntılı geçiyor bu günler benim için bi kafayı toplayıp başlıyamadım

canım eklersen seviniirim sabah aç karnına tartıldım 3 kilo vermiş görünüyorum, 77,1 gr dım en son 74,1 olmuşum yanlız bu 1 lik dilim küsüratı herhalde atamadım gitti :)))))))))

arkadaşlar ben bir süre ara vermeyi düşünüyorum, 3 hafta gibi bir sürede 10-11 kilo civarı verdim, emzirmenin de faydasını çok gördüm avantajım o oldu, bu önümüzdeki 1 hafta boyunca vücudumu dinlendirmeyi düşünüyorum, ağır bir diyet uygulamadım benhaşlama usulu yedim herşeyi çorbayı bile yağsı tuzsuz yiyordum, ama bu hafta pirinç lapas yerine normal pilav, yağsız salçasız çorba yerine normal çorba, kuru fasulye yerine pilaki şeklinde yiyorken şimid herşeyi haşlama usulünün dışında normal yemeyi düşünüyorum sadece porsiyonlarımı azaltarak, abartmadan kendimi fazla kasmadan ve yine ara öğünlere devam ederk haftada 1 kere tatlımı ve hamur işimi yiyerek devam etmeyi hatta bunu iki hafta boyunca yapmayı düşünüyorum amacım vücudumu ve nefsimi dinlendirmek ve en başta indiğim kilomu korumak hepinize başarılar diliyorum arada yine girip kilo dengemi yazmayı düşünüyorum kolay gelsin :)

selamlarr...

sadece ve sadece 500 gr.vermişim..ama dün hastalanmamımında etkisi olabilir..

banucum, 53 kilo olarak not düşebilirsin..

Ebru74 54.9 ************** 53.5********************53
Asude 92 ************** 89**********87************85
2008elif 78.8 ************************79.3**********77.1
Banu145145 105.5************** 105***105***********107
Sahili 91 ************** 92***********90.6***********90.6
Burcu 75 ************** 75***********75
Peri08 70 *************** 67**********66*************66
Nitroit 80 ************** 77***********76
Ahesenecem 69 *************** 67.3****67.3***********67.3
Safinaz 85 ****************80.4********77.1***********74.1
Doğa3 *******************96.2********95.3***********95.3
Piscus*******************************94************92
Buselincik****************************61.2***********59.6
Listemiz tamamdır Kilo veren herkesi tebrik ediyorum benim gibi alanlarada ne diyim bilemedim valla....::)

Sabah aynen kahvaltıyı yaptım öğlen tost yedim aksamda çorba salata.18.00 den sonra bi şey yemiyecem öğle yemeklerini yiyemiyorum çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum ya geçiştirecem ya tost yiyecem akşamlarıda çorba salata yiyecem.şuan hiç aç değilim gün boyuda aç kalmadım acaba verebilecem mi adet dönemindeyim bakalım bi hafta sonra 2 kilo falan verebilecem mi.ayda 8 kilo çok iyi.Spor ne yapıyorsunuz yürüyüş yapmaya zamanım yok ben mekik çekmeyi düşünüyorum.

kahvaltıda: 1dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 adet yeşil biber
1 bardak yeşil çay
ara: 1 paket eyran
öğle:sebze yemeği
mercimek çorba(az)
1 elma
ara:1 gofret(malesef)
akşam:teze fasülye
yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
yatmaya yakın 1 bardak süt

bugunki menum:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, maydanoz, dereotu, yesil cay

oglen: 1 yk patlican yemegi, 2 yk yogurt, 2 kuru erik, kahve

ikindi: 4 kuru erik, 10 badem, kahve

aksam: 1 haslanmis icli kofte, 1 yk yogurt

icli koftenin kalorisine baktim 150- 200 kaloriymis

Canım üzülme içli köfte yediğine önemli olan miktar sende tam miktarda yemişsin şöyle bajkarsan akşam yemeğinde az kalori almışsın aslında.

merhabalar,

ben bugün itibariyle 90,4 kilo ile bu diyete başladım beni de aranıza alırmısınız

bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir
maydonoz,tere,domates
ara: 1 elma
öğle: 1 küçük kase salata
1 parça tavuzk göğüs (yağsız)
1 dilim çecdar ekmeği
Akşam: 1 tabak ıspanak, salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ayrıca 15 dk stepper + 15 dk .mekik, ısınma vs hareketler

slm kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim herkezkilovermiş ben 2 gündür pek girmedim ama pc biraz yavaş sinirbozuyor ondan bende bugün tartıldım sabah aç karnına 85 kg 2 kg ben vermişim başlangıç tarıhım de 14 şubattı benimde haftaya beni de alırsanız listeye sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…