• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Selam arkadaşlar yarın kilo bildirim günü, git gide hafiflediğimi hissediyorum, kilo veren arkadaşlar ne kadar güzel bir duygu demi, bugun bebeğimi sabahtan anneme bıraktım ve erkenden çarşıya çıktım haftaya doğum iznim bitiyor artık, üst baş neyse buldum bir kaç bir şey bu fazla kiloları saklayacak kadar idarellik, çünkü eski giysilerimin içine giremiyorum, yaznlız aldığım şeyler üstüme tam olmasıan rağmen tam da maalesef fazlalıkları kamufle amaçlı olduğundan pek tarzım değildi, yani cıvıl cıvıl değil hem de yaşıma uygun değil, istesem evet büyük beden onlar da var ama ben bir türlü kendime olduramadım, bir şey beğenip de alamadım, sonra eşimi erkek reyonuna uğurluktan sonra allahımnasıl bir nefistir bu belki de uzun zamandır hamilelğin ardından üstüne hamile giyim dışında üst baş almanın ertelenmişliği, fazla kilolardan dolayı dilediğini seçememenin verdiği stres de eklenmiş olacak ki, en son ligralı pantolon gibi duran taytların satıldığı reyonda o taytları gördükten sonra benim nevrim döndüü, dayanamadım şuan giyemeyecek olmama kahretmekle birlikte giymesem de alıcam dedim, ben kendimi attım reyonlara önceden M giyerdim bazı bluzlarda S, kahverengi siyah bir de gülmeyin kızlar ama sapsarı bir tayt aldım, bir kaç bluz bir kaç kazak, eşimde bunları görünce elimde sapıttın mı dedi şimdiden almanın ne anlamı var dedi, neyse ben böyle motive oluyorum falan filan derken vs. vs. sonuç olarak aldım rahatladım mı evet rahatladım, ama bir kez daha anladımki kızlar gerçekten bu kilolar gitmek zorunda, en başta herşey uhde kalıyor içinizde seçimözgürlüğünüzü bile elinizde nalıyo bu kör olası kilolar:))) insanın her taraf esvap kaynarken üzerine de olduramaması kendinden hoşlanmaması anlamına geliyor ki bu da çok kötüüü verelim kızlar bu kiloları, yarın bildirim günü herks dilediği rrakamı görsün tartıda :)

Selam arkadaşlar yarın kilo bildirim günü, git gide hafiflediğimi hissediyorum, kilo veren arkadaşlar ne kadar güzel bir duygu demi, bugun bebeğimi sabahtan anneme bıraktım ve erkenden çarşıya çıktım haftaya doğum iznim bitiyor artık, üst baş neyse buldum bir kaç bir şey bu fazla kiloları saklayacak kadar idarellik, çünkü eski giysilerimin içine giremiyorum, yaznlız aldığım şeyler üstüme tam olmasıan rağmen tam da maalesef fazlalıkları kamufle amaçlı olduğundan pek tarzım değildi, yani cıvıl cıvıl değil hem de yaşıma uygun değil, istesem evet büyük beden onlar da var ama ben bir türlü kendime olduramadım, bir şey beğenip de alamadım, sonra eşimi erkek reyonuna uğurluktan sonra allahımnasıl bir nefistir bu belki de uzun zamandır hamilelğin ardından üstüne hamile giyim dışında üst baş almanın ertelenmişliği, fazla kilolardan dolayı dilediğini seçememenin verdiği stres de eklenmiş olacak ki, en son ligralı pantolon gibi duran taytların satıldığı reyonda o taytları gördükten sonra benim nevrim döndüü, dayanamadım şuan giyemeyecek olmama kahretmekle birlikte giymesem de alıcam dedim, ben kendimi attım reyonlara önceden M giyerdim bazı bluzlarda S, kahverengi siyah bir de gülmeyin kızlar ama sapsarı bir tayt aldım, bir kaç bluz bir kaç kazak, eşimde bunları görünce elimde sapıttın mı dedi şimdiden almanın ne anlamı var dedi, neyse ben böyle motive oluyorum falan filan derken vs. vs. sonuç olarak aldım rahatladım mı evet rahatladım, ama bir kez daha anladımki kızlar gerçekten bu kilolar gitmek zorunda, en başta herşey uhde kalıyor içinizde seçimözgürlüğünüzü bile elinizde nalıyo bu kör olası kilolar:))) insanın her taraf esvap kaynarken üzerine de olduramaması kendinden hoşlanmaması anlamına geliyor ki bu da çok kötüüü verelim kızlar bu kiloları, yarın bildirim günü herks dilediği rrakamı görsün tartıda :)
canım o kadar iyi anlıyorumki seni bende bebek sahibi olmak isterken birde üzzerine dersane sınav filan 15 kilo aldım ama nasıl oldu bende anlamadım yoğunluktan..kıyafet almak azap gibi oluyord her15 günde bir yeni bişeyler almak zorunda kalıyordum çok kötü bir duyguydu hatırlamak bile istemiyorum şu an...ama bide o kiloları verdikçe dolapta alıpta bir kaç kez giyebildiğim kıyafetleri tek tek deniyorum v mutluluktan uçuyorumm.birkaç kilo bile o kadar farkediyorkiii..birbirimizi motive ettiğimiz sürece herşeyi başarırız inşallah...şimdilik iyi geceler herkese:8:

Motivasyon icin süper.
Bende vermem gerekiyor sigarayi birkatim ve 6-7 kg aldim, acieln vermem lazim cünkü artik hersey baya dar gelmeye basladi.

Bu diet sIkIci degilmi ? Hep ayni hergün, yani diet den vaz gecme sebei ola bilir.

ayrica yapip dieti biraktikdan sonra cabuk kilo aliniyormu ?

Ayrica bu diet cok tok tutacagina inanamiyorum :(:ssz::50:

Gunaydın Hanımlar ilk açılış benden olsun 1.hafta bıttı ve 92kıloyum :))))))) 1 hafta bana -2 kılo 100 gram getırdı
oncekı kılo: 94
sımdıkı kılo :91.9

Darısı otekı haftaların basına :))))) cok mutluyum yuppiii

kiilo ticker'ını ıs yerınde oldugum ıcın degıstıremıyorum ama banucum -2.1 kılo yazarsan lısteye sevınırım :)))))

Motivasyon icin süper.
Bende vermem gerekiyor sigarayi birkatim ve 6-7 kg aldim, acieln vermem lazim cünkü artik hersey baya dar gelmeye basladi.

Bu diet sIkIci degilmi ? Hep ayni hergün, yani diet den vaz gecme sebei ola bilir.

ayrica yapip dieti biraktikdan sonra cabuk kilo aliniyormu ?

Ayrica bu diet cok tok tutacagina inanamiyorum :(:ssz::50:

olumsuzlukları dusunursek olumsuz olur sonuc dıye dusunuyorum, 1 hafta 1. beslenme seklını 2. hafta 2. beslenme seklını degısımlı olarak kullanabılıyoruz, bıraktıktan sonra kılo alınılıp alınmadıgını bılemıyoruz cunku yenı basladı herkes. bırde bıraz eklemeler,meyva degısımlerı,sebze veı et degıısmlerıyle dıyetı cesıtlendırmek mumkun.. onemlı olan ınanmak ve ıradelı olmak :))

Günaydınnnn :)

Geçen pazartesi 61.2 iken şimdi 59.6 yım, tam beklediğim sonuç olmadı ama yinede iyi :))

Darısı bu haftanın başına...

kızlar bu hafta hiç veremeyecekmişim gibi gelirken 1 kilo vermişim çok şükür.herkesi tebrik ederim..............:8:

Ebru74 54.9 ************** 53.5
Ladyyookie 62 **************
Asude 92 ************** 89**********87
2008elif 78.8 ************************79.3
Banu145145 105.5************** 105***105
Sahili 91 ************** 92***********90.6
persephonecik 67 **************
Burcu 75 ************** 75***********75
Beste 63.5 **************
Peri08 70 *************** 67
Nitroit 80 ************** 77***********76
Sevimli çirkin 80 ***************
Mpuder 68 ***************
Ahesenecem 69 *************** 67.3****67.3
Beyazbulut 66.3 ***************
Pinkvısne 59 *************** 57
Safinaz 85 *****************?*********77.1
Sezen 55 ***************
İncecik 63.5 ****************
Safinaz 85 ****************80.4********77.1
Doğa3 *******************96.2********95.3
Geçen haftaki liste.....

Bugun ben de kılo mu acıklıyorum 77.1 olmusum: ıyımı kızlar sızce bırde bu hafta ıkı kere börek yemıstım ona ragmen

Sezen 55 ***************
Geçen haftaki liste.....

66 yım cnm ben geçen hafta 1 kilo verdım bu hafta veremedim:26:

Sezen 55 ***************
Geçen haftaki liste.....
canım eklersen seviniirim sabah aç karnına tartıldım 3 kilo vermiş görünüyorum, 77,1 gr dım en son 74,1 olmuşum yanlız bu 1 lik dilim küsüratı herhalde atamadım gitti :)))))))))

Back
X