- 27 Ocak 2012
- 94
- 40
- 88
Selam arkadaşlar yarın kilo bildirim günü, git gide hafiflediğimi hissediyorum, kilo veren arkadaşlar ne kadar güzel bir duygu demi, bugun bebeğimi sabahtan anneme bıraktım ve erkenden çarşıya çıktım haftaya doğum iznim bitiyor artık, üst baş neyse buldum bir kaç bir şey bu fazla kiloları saklayacak kadar idarellik, çünkü eski giysilerimin içine giremiyorum, yaznlız aldığım şeyler üstüme tam olmasıan rağmen tam da maalesef fazlalıkları kamufle amaçlı olduğundan pek tarzım değildi, yani cıvıl cıvıl değil hem de yaşıma uygun değil, istesem evet büyük beden onlar da var ama ben bir türlü kendime olduramadım, bir şey beğenip de alamadım, sonra eşimi erkek reyonuna uğurluktan sonra allahımnasıl bir nefistir bu belki de uzun zamandır hamilelğin ardından üstüne hamile giyim dışında üst baş almanın ertelenmişliği, fazla kilolardan dolayı dilediğini seçememenin verdiği stres de eklenmiş olacak ki, en son ligralı pantolon gibi duran taytların satıldığı reyonda o taytları gördükten sonra benim nevrim döndüü, dayanamadım şuan giyemeyecek olmama kahretmekle birlikte giymesem de alıcam dedim, ben kendimi attım reyonlara önceden M giyerdim bazı bluzlarda S, kahverengi siyah bir de gülmeyin kızlar ama sapsarı bir tayt aldım, bir kaç bluz bir kaç kazak, eşimde bunları görünce elimde sapıttın mı dedi şimdiden almanın ne anlamı var dedi, neyse ben böyle motive oluyorum falan filan derken vs. vs. sonuç olarak aldım rahatladım mı evet rahatladım, ama bir kez daha anladımki kızlar gerçekten bu kilolar gitmek zorunda, en başta herşey uhde kalıyor içinizde seçimözgürlüğünüzü bile elinizde nalıyo bu kör olası kilolar:))) insanın her taraf esvap kaynarken üzerine de olduramaması kendinden hoşlanmaması anlamına geliyor ki bu da çok kötüüü verelim kızlar bu kiloları, yarın bildirim günü herks dilediği rrakamı görsün tartıda :)