• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

su cok onemlı eft bende gunde 3lt ıcıyorum bıde leslıe ıle yuruyus bugun ıtıbarıyle tam 1.8 kılo vermıs bulunmaktayım 6. gunun sabahındayım. burası benı cok motıve edıyor buraya menuyu yazmak sanırım ıyı gelıyor, kacamaksız yenı bır gun ve hafta dılıyorum hepımıze :))) hafıfleme hıssı cok guzel

kesinlikle menüyü yazmak ve buradan kilo verenleri görmek insanı daha çok motive ediyor
ben bugün tatil olduğu için ve kilo verdiğim için kahvaltıda kendime 3 dilim börek ve 1 tatlı kaşığı nutella ödül verdim
öğle yemeği yemedim su içiyorum ve günlük ev işleri işte görüşürüz herkese kolay hafiflemeler...:))

kızlar 3 günde tam 1.400 gr gitmiş

14 şubat salı,çarş,perş 3 günde 82,5 ten 81,1 kg olmuşum
ama kimse benim (çevremdekiler) eşim bile kilo verebileceğime inanmıyor senin vücudun kilo almaya müsait deyip teselli veriyorlar ama bu bana daha çok motive olma sağlıyor

wuuuu tebriklerr tatlım devamıde gelicekk eminn ol
çevrendekilere bakma senn şimdi inanmazlar
sonrada kurudun kaldın, kilo al bile diyen olur tecrübeye sabittir:)

masumcum bunu tüm samimiyetimle söylüyorum burada beni en çok motive eden ve diyet yapmamı sağlayan sen ve senin diyet yolculuğundai 25 kiloluk zaferin oldu.. kesinlikle devam edicem ve lütfen desteğini eksik etme benden.. geçmişi okumadım çok fazla sen spor yapıyo musun peki..?

kesinlikle menüyü yazmak ve buradan kilo verenleri görmek insanı daha çok motive ediyor
ben bugün tatil olduğu için ve kilo verdiğim için kahvaltıda kendime 3 dilim börek ve 1 tatlı kaşığı nutella ödül verdim
öğle yemeği yemedim su içiyorum ve günlük ev işleri işte görüşürüz herkese kolay hafiflemeler...:))

iyi yapmışsın cnm bakalım ptesı kılo bıldırımınde verılen kıloları yazarız :) ınanalım kı basaralım...

bugun kendimi coook kotu hissediyorum. galiba bugun cok yedim:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, maydanoz, yesil cay

oglen: mandalina

ikindi: 6 kucuk kofte, salata, 1 yk yogurt, yesil cay, mandalina

aksam: 1 kase corba, 1 dilim borek, 3 kucuk kofte, 2 yk pilav

ara: 6 badem, 3 incir

cokmu abartmisim???

bugun kendimi coook kotu hissediyorum. galiba bugun cok yedim:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, maydanoz, yesil cay

oglen: mandalina

ikindi: 6 kucuk kofte, salata, 1 yk yogurt, yesil cay, mandalina

aksam: 1 kase corba, 1 dilim borek, 3 kucuk kofte, 2 yk pilav

ara: 6 badem, 3 incir

cokmu abartmisim???

yok cnm o kadar abartmamıssın 2 porsıyon meyve yemıssın bıde ekstra badem ve ıncır ama sunu solemelıyım nacızane ıncır yerıne kuru kayısı yesenız daha dogru olucak, cunku ıncır seker deposu oldgu ıcın Glısemık ındeksı yuksek grube gırıyor helede kurusu. 1 tanesı 50 kalorı cıvarında yanlıs hatırlamıyorsam eger....

yok cnm o kadar abartmamıssın 2 porsıyon meyve yemıssın bıde ekstra badem ve ıncır ama sunu solemelıyım nacızane ıncır yerıne kuru kayısı yesenız daha dogru olucak, cunku ıncır seker deposu oldgu ıcın Glısemık ındeksı yuksek grube gırıyor helede kurusu. 1 tanesı 50 kalorı cıvarında yanlıs hatırlamıyorsam eger....

haklisin yaa... o an evde degildim , kuru inciri yemeseydim ordaki tatlilara saldiracaktim. benim donem donem tatli kirizim tutuyor :( evde genelde kuru erik tercih ediyorum. dun aksam bende eve geldigimde hemen incirin kalorisine baktim ve tanesi 39 kalori :(( bosu bosuna kalorileri aldim. artik bugun biraz dikkat etmeye caliscam.

masumcum bunu tüm samimiyetimle söylüyorum burada beni en çok motive eden ve diyet yapmamı sağlayan sen ve senin diyet yolculuğundai 25 kiloluk zaferin oldu.. kesinlikle devam edicem ve lütfen desteğini eksik etme benden.. geçmişi okumadım çok fazla sen spor yapıyo musun peki..?

nee mutlu bana birilerinee ön ayak olup azimlendiriyorsam..
tabiki devam et yılma usanmaaa yani bend eburalardayım bu listeyi yapıyorum tabi bazen degişimler yaparakk
spor evde lesile yapmaya çalışıyorum bazenn
ama yaz gelsin bolbol yürüycem birdee benn sıkılaşmak için callesting diye bir egzersiz programı var ona başlıycma cnm:)

olsun cnm yeterki bırakma, bazen ınsan umıtsızlıge kapılsada yılmadan devam etmeli , bu sefere el bırlıgıyle verıcez bu kıloları yılmak yok :)))
İnşallah canım artık yarın sıkı başlıyorum tekrar.
bende listedeyim aama bitürlü başlayamadım ama artık tamam hamilelikten kalan 14 kg var şuan 75 ilk hedefim 69:)

nasıl yapılıyo bu diyet..sabahtamı lapa:(
Bende lapa dietini araştırıyorum alıma yattı bir gün yapılabilir.

ben buna benzer bi diet duymuştum, ayda 10 kilo verdiriyo diye, 2 hafta yaptım 6 kilo vermiştim tabi salak gibi geri aldım, yarın buna başlıcam :34:

Yarın bende başlıyacam kıtlıktan çıkmış ibi yiyorum aç olmasamda yiyorum.Yedikçede mutsuz oluyorum mutsuz oldukça yiyorum 73 kiloyom 59 olmak istiyorum benim acil motive olup diyet yapmam lazım.sağlıklı bi diyet onun için yarın başlamaya çalışacam bana da destek verin bi başlasam gerisi gelir.59 u görmek istiyorum tartıda.

3 gündür bu konuyu takip ediyorum. benimde 8 kilo fazlalığım var. kilo verenleri okudukça beni cesaretlendirdi.

Yarın bende başlıyacam kıtlıktan çıkmış ibi yiyorum aç olmasamda yiyorum.Yedikçede mutsuz oluyorum mutsuz oldukça yiyorum 73 kiloyom 59 olmak istiyorum benim acil motive olup diyet yapmam lazım.sağlıklı bi diyet onun için yarın başlamaya çalışacam bana da destek verin bi başlasam gerisi gelir.59 u görmek istiyorum tartıda.

ben ılk haftada ıyı bır sonuc aldım umarım devamı gelır başla cnm basla ac kalınmıyor bu dıyette bırbırımızı motıve edersek basarırız ptesılerı kılo bıldırımı yapılıyor benımde 1. haftam yarın bıtıyor

Back