Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

yedim yaa..3 tane etiform yedim..şu suntalardan..üstünede koca bir bardak su içtim..

tamam oda olur ama başka bir şey yeme ben 2 gündür hastayım ağır grıp olmusum bıraz kacırdım ama yarın tekrar devam gece yemıyorum baaaak sende yeme pazartesıye ne kaldı sunun surasın da dimi:)))))))))

tamam oda olur ama başka bir şey yeme ben 2 gündür hastayım ağır grıp olmusum bıraz kacırdım ama yarın tekrar devam gece yemıyorum baaaak sende yeme pazartesıye ne kaldı sunun surasın da dimi:)))))))))

bugün akşam yemeğini çok erken yedim.6 falandı saat..

bir daha bu kadar erken yemiyecem..

selam arkadaslar

hepınıze kolay gelsın.tesadufen gordum burayı ve sıze bu dıyet lıstesıyle 1 ayda 8 kılo veren oldumu yada sızler kac kılo verdınız dıye sormak ıstıyorum.cevaplarınız ıcın sımdıden tskler.ben karatay dıyetı yapıyorum bu arada..

sen önce o profilindeki sucuklu yumurtayı bi çek bizde söyleyelim ayda 8 kilo veren var mı

biz türk hanımlarının en kötü huyu bu zaten..dünyayı yaparız bide illa ye diye ısrar ederiz..
1 ayda 10 kilo mu?
nasıl yaptın onu...
bide anladığım kadarıyla çok fazla kilon yok verecek..

60 kilodan 50 ye düşmüştüm uzun süre böyle gitti sonra ben bozdum fazla aburcubur yiyordum 1 yıl çalışmadım o gün senin bu bün senin evde çok zaman geçirince sıkıntıdan yedim ve aldım yine iyi odaklanmam gerek eğer odaklanırsam yine vereceğime inanıyorum biraz fazlam var yaza formda girmek gerek benim diyetim çok sıkı karar veremedim o yüzden başka diyetlere bakıyorum ama selülitde kalmıyor yaptığım diyette.

Bazen olabiliyor canım yeterki devam etme yemeye.
kızlar kilo bildirimini pazartesiden pazartesiye mi yapıyorsunuz
ben de katılmak isterim aranıza
Pazartesi bildirim günümüz canım.

Bugün sabah
2 dilim ekmek peynir 5 zeytin domates salatalık 1 tk reçel.
Ara
1 bardak salep bol tarçınlı 100 kalori
Öğlen için hala karar vermedim.

Bugün sabah
2 dilim ekmek peynir 5 zeytin domates salatalık 1 tk reçel.
Ara
1 bardak salep bol tarçınlı 100 kalori
Öğlen için hala karar vermedim.

sabah
2 dilim kızarmış ç.ekmeği,peynir.domates.1 yumurta.

öğle-ikindi bir simit.az kaşar..

değişik yiyecekler yedim ya bu hafta. sanki çok yiyyomşum gibi geliyor..

Son düzenleme:
sabah

Yok canım çok yememişsin bence.
ende öğlen tavuk bir dilim ekmek ayran yedim aradada bir tane piko yedim.

bugun benim liste yine alt ust oldu karisti.

sabah: bir portakal

oglen: biraz yesillik, azicik beyaz peynir( misafirlikteydim hazirlananlardadn yemek istemedim)ve portakal

ikindi: corba,portakal, bir bardak sut, 10 badem, 4 kuru erik

aksam'da yogurtlu kozlenmis patlican salata yemeyi dusunuyorum

canım çok sıkkın kızlar..bu polkistik over ve tiroit problemimdenmi bilmem kilo veremiyorum aç kaldığım yanıma kar kalıyor..bugün dayanamadım tartıldım hiç fark yok..ben ne yapacağım?

canım çok sıkkın kızlar..bu polkistik over ve tiroit problemimdenmi bilmem kilo veremiyorum aç kaldığım yanıma kar kalıyor..bugün dayanamadım tartıldım hiç fark yok..ben ne yapacağım?

bende pkoluyum zor ama veriyorsun kilolları dr git sana tavsiyem
uygun diyet versin snein metabozlimana göree

merhaba arkadaşım.. bende sen gibiydim.. hashimoto tiroiditi, buna bağlı reaktif hipoglisemi vede çok ağır seyrtmeyen pko ile bir endokrin uzmanına başvurdum.. tiroit ve şeker sorunumu düzenleyen ilaçlar verdi ve kendi talimatlarıyla yanındaki diyetisyene 1400 kalorilik lif ağırlıklı bir beslenme düzenletti... 3 ayda 17.5 kg verdim.. bana çok iyi geldi gerçekten... artı sistemik sorunlarımda düzeldi ve şuan ilaçta kullanmıyorum.. eğer izmirdeyse sana dr önerebilirim ve bu sorunlarına hayırlısıyla son verebilirsin.. ha değilsen bile bir diyetisyene metabolik sorunlarına yönelik bir diyet hazırlatırsan bu sorundan kolayca kurtulabilirsin işallah arkadaşım... :)

sabah

akşam ne yedim..makarnaaaaaaaa..pişmanım tabii ama yedim..doymadan kalktım ama masadan.bu da bahane..

sabah

simitte çok kalori var ama susamları baya kolorili bu simit yüzünden bende kilo almıştım güya diyet yapim derken sabah 1 simit yerken baktım baya iyi gidiyorum kiloları almışım yanii..

240-260 kolari civarıymış..bazı diyetisyenlere göre 300..

öğle ve ikindi de yediklerim yerine yedim onu..pek bişey kaybetmedim herhalde..

hesapladım bugün aldığım kalori 1100 hadi 1200 olsunn..biraz kaçmış..

Son düzenleme:

canm benimde insülin direncim yüksek aynı zamanda...kocaelindeyim burda endokrin uzmanı bulmak biraz zor dahiliye doktorunun takibindeyim verdiği ilaçlarla çok şükür bu durumdayım yani daha iyiyim hayırlısı bakalım azar azar da olsa vericem inşallah bu kiloları....

Canım bendede troid var bizler rejimde sabırlı olmalıyız zor veriyoruz sakın moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…