Ebrucum bana hiç te fazlaymış gibi gelmedi,üstelik iyi spor yapmışsın.Menü süper...bugün diyet listesi iel uzaktan yakından alakası olmayan bir şekilde beslendim..
bir fikir beyan edin çok mu yemişim?:18::18:
sabah
1.5 dilim ç.ekmeği,peynir,domates
1 saat tempolu yürüyüş
öğle
pirinç lapası (1 çay bardağı pirinçten) yoğurt
ikindi
iki lokma ay çöreği
45 dk call egzersizi,5 dk mekik aleti
akşam
4 kaşık nohut,yoğurt.
gece de portakal yerim...
Ebrucum bana hiç te fazlaymış gibi gelmedi,üstelik iyi spor yapmışsın.Menü süper...
pazar günü basladım arkadaşlar...boy 1.65 civarı...sabah aç karna kilom 61 :-((((( burda yazılanların hepsini takip ediyorum,gündüz sıkıntı yok ama aksamları çok zor geciyor ,lutfen birbirimizi motive edelim....pazartesiyi kadar bakalım kaç kilo gidecek çok merak ediyorum
aynen bende gece dayanamayanlardandım bu diyet beni durdurdu cnm ben gecen hafta 3 kilo verdim bence istersen bu diyetle verebilirsin
bu da benim menüm
sabah( 9.30 gibi) 1 küçük kase yoğurt(sabah kahvaltısı yapmayı sevmiyorum)
öğlen(12.30) 1 dilim ekmek, 1 domates,birkaç zeytin
ikindi(3.30) bi porsiyon meyve
aksam(en geç 5 te yemiş oluyorum) bir kase çorba,salata ve akşam yemeğim neyse ondan biraz
başkada birşey yemiyorum..tüm gün 1 dilim ekmek yetiyor bana...ama aksam yemeğinden gece yatana kadar gözümün önünden çesit çeşit talılar geçiyor zor tutuyorum kendimi....sizdede böyle mi ya?
Bende tatlıya hayır diyemeyenlerdenim, tatlı yemezsem ağlayacak gibi oluyorum, çalışıyorum bugün öğlen yemeğinde sütlü kadayıf vardı mesela, kadayıfa bayılırım fakat sütü hiç sevmem, o yüzden almadım bile, bu şekilde diyebiyeceğim, kendimi vazgeçirmeyi, sevdiğim şeyleri sevmeğim şeylerle birleştirip vazgeçicem artık, başka yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?