• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

arkadaşım başlandın mı?bence hemen başlamalısın ben ilk hafta için 2 kilo verdim
hatta biraz daha fazla bu 2. haftam olucak bakalım.ama ben spor yapmıyorum o kötü en kısa zamanda sporada başlamayı düşünüyorum akşamüstleri yürümek gibi..

aslinda bugün dikat etmiye basladim tam deyil ümreden yeni geldim evde misafir kayniyor elimden geldigi kadar diyet yapiyorum demiyorum midem rahatsiz biraz dedim yoksa gelenle ye gidenle ye ayyyyyyy ayvayi yedim gibi bugünden sonra midem rahatsiz diyecem bir düzene girmem lazimmm evde kosu bandi var ama bu ara elbise askisi görevi görüyorrrrrr bu ara bir gecse düzene girecem:18::18:

aslinda bugün dikat etmiye basladim tam deyil ümreden yeni geldim evde misafir kayniyor elimden geldigi kadar diyet yapiyorum demiyorum midem rahatsiz biraz dedim yoksa gelenle ye gidenle ye ayyyyyyy ayvayi yedim gibi bugünden sonra midem rahatsiz diyecem bir düzene girmem lazimmm evde kosu bandi var ama bu ara elbise askisi görevi görüyorrrrrr bu ara bir gecse düzene girecem:18::18:

Allah kabul etsin.evet gelen giden olunca zor olur. o zaman gelen giden kesilinceye kadar dikkat et
ama bu süre uzun sürecekse direk diyetine başla derim zaten çok sarsan bir diyet değil..aslında herşeyi yiyorsun ama az yiyorsun.ve karbonhidrat ve şekerden uzak duruyorsun.

bende bugün başlicam bu diyete arkadaşlar çok kafama taktım şu kiloları vercem bunları yaa çok sinir oluyorum..

bu diyeti önceden yapanlara soruyorum kilo gidişi ilk hafta çok sonra azar azar mı oluyor
bana 4 gün oldu ama sumudur kasmıdır bilmem biraz fazla gitti gibi geldi tamda uyyorum diyete

bu diyeti önceden yapanlara soruyorum kilo gidişi ilk hafta çok sonra azar azar mı oluyor
bana 4 gün oldu ama sumudur kasmıdır bilmem biraz fazla gitti gibi geldi tamda uyyorum diyete

Benimde 4. Günüm gram eksilmedim maşallah sana bende çok dikkat ediyorum bol bol su yeşil çay içiyorum haftaya Pazartesi tartıda düşerim umarım

kaç kilosun merak ettim yaseminn

boyum 160 kilom 67 :( 55 olmak istiyorum eski halime dönemek istiyorum lakin daha uyku düzeni bi sağlamayadım inşallah yarın başlicam şu işe az yiyorum hareket ediyorum ama bunu saatinde ve düzenli yapmam lazım 72 kiloydum 20 günde falan 66 düştüm tekrar 1 kilo aldım ama yine azimli olursam geri kalanınıda verebilirim zor değil :5:

yavaş yavaş gidiyor kilolar ama çokta yavaş değil ilk önce vücudundaki şişlikler gidiyor sonra yağ yakmaya başlıyorsun..ben memlekeyte gittiğimde 72 kilodan 66ya düşüp geldim 20 günde ama simitimide yedim tatlımıda yedm ama bartmamak şartıyla saatinde yedim ve günde 30 dk kadar spor yaptım 15 ip atladım 15dk yattım yere kafama göre bacak hareketleri yaptım benim basenlerim genişte o yüzden zorlamadım kendimi açta kalmadım nasıl gitti anlamadm desem yeri ama düzenli olunca oluyor mesela her sabah 6.30 ayağa dikildim 1 bardak bi su içtim sonra 8de kahvaltım bitmiş oluyordu 12 gibi öğle yemeği saat en geç 6da akşam yemeği 6dan sonra meyve bitki çayı falan ancak tekrar böyle yapcam inan hemen veriyorsun.bu arada sonradan öğrendm ip atlamak çok kalori yaktırıyormuş ... kendime ipte almammıştım bildiğin eski bir çamaşır ipiyle atladım sonuçta amaç hareket etmek..:8:

Benım çok şevkim kırıldı kızlar.. İlk hafta 1.900 civarı gitti. Ama sporda yapıyordum. Bu haftada aynen devam ettım ben tatlı sevmedığım için öle krizlerim falan da olmuyor. sadece bi akşam makarna yedım. Ama benim bebek fırsat vermedı hıc spor yapaamadım. Bu hafta gitmiyor durdu.. Hareket olmadan olmuyor sanırım. Bi de benim akşam 8 hatta 9'u buuyor ymemek saatim :(( en büyük sorunum da bu zaten. Nolucak bilmem...:43:

Benım çok şevkim kırıldı kızlar.. İlk hafta 1.900 civarı gitti. Ama sporda yapıyordum. Bu haftada aynen devam ettım ben tatlı sevmedığım için öle krizlerim falan da olmuyor. sadece bi akşam makarna yedım. Ama benim bebek fırsat vermedı hıc spor yapaamadım. Bu hafta gitmiyor durdu.. Hareket olmadan olmuyor sanırım. Bi de benim akşam 8 hatta 9'u buuyor ymemek saatim :(( en büyük sorunum da bu zaten. Nolucak bilmem...:43:

herkes 6 dan sonra yemeyin diyor. aslında yemekten en az 4 saat sonra uyumak lazım. saat 8 de yiyorsanız demek 12 den sonra uyumalısınız. o zaman şişmazsınız. 12 ye kadar tv başında oturmak yerine akşam temizliği yapmak yada ne bileyim akşam yürüyüşü yapmak daha etkli olur. biz mesela kızımı akşamlar dışarı parka çıkarıyoruz dolaşıyoruz gecede iyi uyuyor. temiz hava bol hareket. :) eskiden çok çok zor uyurdu.

butün 5. günüm 3 kilo gitmiş kalıcıdır umarım
çok sevindim daha da şevkim arttı
canım önemli olan verdiyin kilonun geri dönmemesi bu yüzden kilo verdiyin zaman mutlaka devamını getir ve sonrasındada sağlıklı beslenirsin geri dönmezler:49:
adet olmuşum tartı gerçeği göstermiyecek hatta fazlayı bile gösterebilir.
haklısın mesela ben bir kaç gün önce regl idim 66.300 gösteriyordu reglim bitdikden sonra 65.300
yeni gelenlerin hepsine hoş geldiniz diyorum yaklaşık 2 haftadır yurd dıışındaydım nete girmeye vakit bulamıyordum amma şimdi yeniden aranızdayım:49:

ama belki benim kilom fazladırda ondandır 80 küsür kiloyum

sevda bende şu an 40 yaşındayım ve yaşı felan kafama takmıyorum çünkü doktorum programında 65 yaşında bayanlar bile zayıflaya bildiyse biz neden yapamayız deyilmi:49:80 kilo çok fazla deyil 1 ayda en az 5 kilo vere bilirsin eger 2. 3 ay sonra fıstık gibi olursun inş:nazar:

Son düzenleme:
seva(kilo )73.900-71- 69-600-68.200-68.300-67.00-67.900-68.400-67.400-68.400-67.600-66.800.66.500-66.200-65.300-64.300-65.9-65-300-67-00-65.66-67.100-66.500-66.0 65.300

--------------------------------------------------------------------------------------

mavinur06 1(4.01.2013)kilo 78,8-78--77 -79.4-78.9-77-00-76 .00+

gunay1983 (kilo )56-54.300-54,300-53,700--52,50

nazlЌbahar kilo 64.4-63.3-64.500

pocahontas95 kilo 84,3- -84-83

sevda40 kilo 80.9

Back