- 2 Ocak 2017
- 3.215
- 19.138
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.641
Kitaba hiç gerek yok yavrum yapacağın şey belli sekerli içinde seker olabilecek hiç bir sey tuketmiyorsun kısacası tuzlu bile olsa paketli gıdalarda hepsini okuyorsun orjinal şeker olmadiği sürece (misal hurma suyuyla tatlandirilmiş meyveyle tatlandirilmiş gibi) asla yemiyorsun gayet basitAy ben onun kitabını aldım ama mecalim yok
Bibi gülücük atsın diye yazdım beOlm kendi yazdığına nası bildirim gelsin
Alkol aliyorsun yavrum ekmekte de seker var veya bir cok seydeBen de 1 aydır ağzıma hiç şekerli şey surmedim
Küçükleri okuyamıyorum benKitaba hiç gerek yok yavrum yapacağın şey belli sekerli içinde seker olabilecek hiç bir sey tuketmiyorsun kısacası tuzlu bile olsa paketli gıdalarda hepsini okuyorsun orjinal şeker olmadiği sürece (misal hurma suyuyla tatlandirilmiş meyveyle tatlandirilmiş gibi) asla yemiyorsun gayet basit
Gidiyom ben sizle uğraşamamKüçükleri okuyamıyorum benkıllanan adam tripleri bdbdb Bibi çakçak şimdi sağlı sollu bfbdb
Kovaya aslanım benGidiyom ben sizle uğraşamamsen ne burcuydun boğa mı bide cemos
Haa bu hiç birşeyi sallamaz tabirların ondan ulan kova seniKovaya aslanım benaslan rulezz ama daha çok
Kovalarda problem var derler şimdi ikimizinde kova olduğunu söylemeyelim ahzhzhzhzKovaya aslanım benaslan rulezz ama daha çok
Cemoş bak şurdanKeşke bana da baklava gelse canım tatlı çekti gidim çay yapayım
Ben daaa kovayımKovalarda problem var derler şimdi ikimizinde kova olduğunu söylemeyelim ahzhzhzhz
Noktalı yerleri pis doldurdumCemoş bak şurdan….
Alın bunları burdan alın alınKovalarda problem var derler şimdi ikimizinde kova olduğunu söylemeyelim ahzhzhzhz
Kovalar öyle miymiş bazen görüyorum kavga oluyor Accesin umursamamazlık 10/10Haa bu hiç birşeyi sallamaz tabirların ondan ulan kova senisana kimse birsey diyerek yaptiramaz zaten bebem
Kovaların yüz karası git şekerli çay iç gelBen daaa kovayım
İYrenççKovanların yüz karası git şekerli çay iç gel
Olm ikisi de adamı kötünden şişler o burçların nası bi kombodur la oKoç+akrep bebeyimdisiplinin kralı