- 15 Şubat 2013
- 24.903
- 94.397
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.621
Hamursuz ne kız yahudi şalalomu gibi ncncnAdı hamursuz,ekmek gibi düşün çörek falan diyolar heralde başka yerlerde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamursuz ne kız yahudi şalalomu gibi ncncnAdı hamursuz,ekmek gibi düşün çörek falan diyolar heralde başka yerlerde.
Şu gadını azcık örnek alın ğ bunu silBen de yazıyorum menüyü;
Sabah 2 dilim kabak yulaflı böğrek (unsuz ve incecik)
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
Söğüş,
Komşum da kahve içtim sade milföy pişirmiş 1 tanecik yedim yemesem ayıp olurdu çünkü bence
Akşam da 1 kase yoğurt ile kapattım
Açım ama uyurum sorun yok
He anladım hamursuz falan deyince sağlıklı bir sey yedin sandım ahsjsjAdı hamursuz,ekmek gibi düşün çörek falan diyolar heralde başka yerlerde.
Sonra neden g.tüm büyüdü? Memetali bey ben külo mu söylemesem olur muÖğlen 3 çay 6 şeker
Akşam 4 çay desek 8 şeker
Günde ortalama 15 şekerin lafını mi yapiyonuz puhhhh
Götum büyüsün sıkıntı yok severiz büyük toto aggsgshsgsgsSonra neden g.tüm büyüdü? Memetali bey ben külo mu söylemesem olur mu
Konuyu değiştirmeye çalışmaGötum büyüsün sıkıntı yok severiz büyük toto aggsgshsgsgs
Kız ilk haftadan regl olduysam benim suçum mu canım tatlı çekii
BişeyBişey yazsanıza deneme yapcam
Tamam geliyo bildirim
Nasıl yaptın bende yapmak istiyorum dakika başı grubu arıyorum yaTamam geliyo bildirim
Ben 21 gün sekersiz şeysini yaptım ama hiç şeker yani belli meyveler hariç düşün 2. Günü reglime geldi ondan sonrada vaktım gayet hiç aramiyorsum daha hafif şekilde devam ediyorum geneldeKız ilk haftadan regl olduysam benim suçum mu canım tatlı çekii
Yukarda takip et var ya o tıklı mkNasıl yaptın bende yapmak istiyorum dakika başı grubu arıyorum ya
Yahu yavrum bildirim geliyordur o bildirime tiklayip bakmazsan bidaha gelmez sonra gruba gir kaldığı yerden gelmeye devam ediyor bildirimlerNasıl yaptın bende yapmak istiyorum dakika başı grubu arıyorum ya
Ay ben onun kitabını aldım ama mecalim yokBen 21 gün sekersiz şeysini yaptım ama hiç şeker yani belli meyveler hariç düşün 2. Günü reglime geldi ondan sonrada vaktım gayet hiç aramiyorsum daha hafif şekilde devam ediyorum genelde
Size bi o 21 gün şekersiz diyeti lazim ilk
Deneme 1 2Yahu yavrum bildirim geliyordur o bildirime tiklayip bakmazsan bidaha gelmez sonra gruba gir kaldığı yerden gelmeye devam ediyor bildirimler
Ben de 1 aydır ağzıma hiç şekerli şey surmedimBen 21 gün sekersiz şeysini yaptım ama hiç şeker yani belli meyveler hariç düşün 2. Günü reglime geldi ondan sonrada vaktım gayet hiç aramiyorsum daha hafif şekilde devam ediyorum genelde
Size bi o 21 gün şekersiz diyeti lazim ilk
Olm kendi yazdığına nası bildirim gelsinDeneme 1 2