- 20 Ocak 2010
- 45.671
- 159.055
- 43
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.661
3. Yü demedim oda ateş element YayOlm ikisi de adamı kötünden şişler o burçların nası bi kombodur la o
Aaa hiç de bile en sevdiim şey kaosKovalar öyle miymiş bazen görüyorum kavga oluyor Accesin umursamamazlık 10/10
+1 akreple artırıyorum
böyle misin ciddenAaa hiç de bile en sevdiim şey kaos
Depresif de akrepti.+1 akreple artırıyorum
Evet jdjdjd tabii ki, en gıcık olduğum şey şu hayatta emir kipi abartmıyorumböyle misin cidden Eki Görüntüle 3517103
Bunu koça da yaziyorlar nefes al deseler almaz ölürüm inattanböyle misin cidden Eki Görüntüle 3517103
Ayneeen öyle nefes alacaksın desinler inattan nefesimi tutar boğulurumBunu koça da yaziyorlar nefes al deseler almaz ölürüm inattan
Evet jdjdjd tabii ki, en gıcık olduğum şey şu hayatta emir kipi abartmıyorum
Hiçbir çingeneliği olmayan balık beni ağlattınız yine ağağağaBunu koça da yaziyorlar nefes al deseler almaz ölürüm inattan
Bide ben rizeliyim bu inat beni öldürecek bir günAyneeen öyle nefes alacaksın desinler inattan nefesimi tutar boğulurum
Alırım almam sana mı sorcamla başlayıp hdjdjAyneeen öyle nefes alacaksın desinler inattan nefesimi tutar boğulurum
Sus sus seni konuşmak istemiyorun en tehlikeli burçlar arasinda başı cekenlerdesinHiçbir çingeneliği olmayan balık beni ağlattınız yine ağağağa
Ay tövbeler olsun benim hemen alırım nefesAyneeen öyle nefes alacaksın desinler inattan nefesimi tutar boğulurum
Kızzz bütün balıklar gibi kendini sen de mi böyle kandırıyorsun?Hiçbir çingeneliği olmayan balık beni ağlattınız yine ağağağa
Ben sadece yüzerim ağlayarakKızzz bütün balıklar gibi kendini sen de mi böyle kandırıyorsun?duygusal psikopatlar sizi
Yemin ediyorum Sulukule’ye taşınsam sırıtmazdımHiçbir çingeneliği olmayan balık beni ağlattınız yine ağağağa
Sana kalmıştı çünkü benim nefesim diyechshdhdhAlırım almam sana mı sorcamla başlayıp hdjdj