- 18 Ekim 2014
- 7.410
- 33.478
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.521
Kalori de sayıyor ama görülen menüyle yazılan kaloriyi asla bağdaştıramadıkO kadar yesek zaten aliriz veremeyiz ki nasil veriyor merak ediyorum belkide hiç vermiyor ya da gramlami veriyor garip
Gidip bakicam simdi son durum ne belki sorarimKalori de sayıyor ama görülen menüyle yazılan kaloriyi asla bağdaştıramadık
Ablam bizim simitlerden göbüşlerden götürebiliyosun muŞiii hepiniz kendi göbüşlerinize bakın, başka topiklerin gıybetini yapmayın diyet topiklerindeki eski kavgalar gibi kavgalar çıkar sonra, çok fenaydı kan gövdeyi biz üyeleri götürmek zorunda kalmıştık.
7 geç bir zaman değil yavrum zaten az yiyorsunuz kafanda büyütüyorsun ondan mutsuzsun aman ye ne olcak demede yedin mi aman ne olucak yarın toparlarım deBen sabah kahvaltisinda bi cilginlik yapip 2 dilim ekmek yedim, oglene kadar bi sey yememistim ama 1’de yedim yani
Aksam da yemegim gec bir saate kaldi, 7’de yedimsulu yemek ve azcik pilav
Ac degil, mutsuzum bu sefer de (neden bu diyet mevzuunu bu kadar ciddiye aldim bu sefer onu cozemedim, eskiden emaaaan ye gitsin nolcak derdim)
Kış zamanı insan çok su içemiyor yine iyi içiyorsun abla.Bende uyumadan önce bir bardak içtim şimdi.Gelmişken yazayım,
sabah 2 bardak su içtikten sonra yarım dilim ekmek biraz kaşar peynir yedim 1 bardak da çay içtim kahvaltı niyetine.
Öğlen yemek yemiyorum ben çünkü öğle yemeği yeme alışkanlığım yok senelerdir.
Akşam 5’te eşimin canı yumurtalı patates çekmiş, yapması ondan yemesi bendendiyarım yemek tabağı yumurtalı patates yedim ekmeksiz, yarım kase de yoğurt yedim.
Şu saate kadar 6 bardak su içtimneyse yatana kadar 10 bardağa çıkarırım onu.
Benim durumum sey gibi oldu, duzenli spor yapan insan bir sefer gitmeyince uzulup vicdan azabi yapiyor ya, benimki de tam o hesap7 geç bir zaman değil yavrum zaten az yiyorsunuz kafanda büyütüyorsun ondan mutsuzsun aman ye ne olcak demede yedin mi aman ne olucak yarın toparlarım desorun bi sefer bozunca tamamen bozmakta siz salondaki hocalarımızın misal 7 24 sağlıklı mı beslendiğini zannediyorsunuz bende öyle değilim bazen yiyorum ama devam ettitmiyorum pişmanda olmuyorum ohh
Senin bebek daha üç mü aylık aaaaa çok minikmişKızlar oğlum 3. Ayını bitirdi babam pasta almış ince bir dilim yedim
Evet teyzesi kendisi minik dili oldukça büyükSenin bebek daha üç mü aylık aaaaa çok minikmiş
Evet teyzesi kendisi minik dili oldukça büyük
Emzirmiyorum artık bitanem sütte yok, biraz toparlanmak istiyorum bu aldığım kilolalar süt için ne bulursam yediğim içindikendine hiç yüklenme daha çok zamanın var zayıflamak için, enerjiye ihtiyacın var. Ye iç keyfine bak
Olsun vücudun toparlanması için 6 aya ihtiyacı var sezeryansa heleEmzirmiyorum artık bitanem sütte yok, biraz toparlanmak istiyorum bu aldığım kilolalar süt için ne bulursam yediğim içindi
Sen yediklerini yarıya düşürerek başla bence sıkı bir diyetle değil kuzusuEmzirmiyorum artık bitanem sütte yok, biraz toparlanmak istiyorum bu aldığım kilolalar süt için ne bulursam yediğim içindi