Diyetin Sultanları 😎

Gelmişken yazayım,
sabah 2 bardak su içtikten sonra yarım dilim ekmek biraz kaşar peynir yedim 1 bardak da çay içtim kahvaltı niyetine.
Öğlen yemek yemiyorum ben çünkü öğle yemeği yeme alışkanlığım yok senelerdir.
Akşam 5’te eşimin canı yumurtalı patates çekmiş, yapması ondan yemesi bendendi yarım yemek tabağı yumurtalı patates yedim ekmeksiz, yarım kase de yoğurt yedim.
Şu saate kadar 6 bardak su içtim neyse yatana kadar 10 bardağa çıkarırım onu.

7 geç bir zaman değil yavrum zaten az yiyorsunuz kafanda büyütüyorsun ondan mutsuzsun aman ye ne olcak demede yedin mi aman ne olucak yarın toparlarım de sorun bi sefer bozunca tamamen bozmakta siz salondaki hocalarımızın misal 7 24 sağlıklı mı beslendiğini zannediyorsunuz bende öyle değilim bazen yiyorum ama devam ettitmiyorum pişmanda olmuyorum ohh

Kış zamanı insan çok su içemiyor yine iyi içiyorsun abla.Bende uyumadan önce bir bardak içtim şimdi.

Benim durumum sey gibi oldu, duzenli spor yapan insan bir sefer gitmeyince uzulup vicdan azabi yapiyor ya, benimki de tam o hesap

Ama kizlar bugun bir magazada satici beni tanidi ve aaaa siz ne kadar zayiflamissiniz dedi ben de evet, biraz verdim deyince, harika olmussunuz diye ekledi

O sirada ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…