- 20 Ocak 2010
- 45.671
- 159.093
- 43
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.541
Koca gözlerine kurbanEvet teyzesi kendisi minik dili oldukça büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koca gözlerine kurbanEvet teyzesi kendisi minik dili oldukça büyük
Olsun vücudun toparlanması için 6 aya ihtiyacı var sezeryansa hele
Bebek 9 ayda bedeni kendine hazırlıyor sonrası eski haline dönmesi için zaman lazım
Tüm kalbimle söylüyorum iyi ki varsınız şu cümlelerin kıymeti çok bendeSen yediklerini yarıya düşürerek başla bence sıkı bir diyetle değil kuzusu
Tam dilli düdük BibiKoca gözlerine kurban
Kız sen de iyi ki varsın sen dediğimi yap inan ilk etap için yeter hiç gerek yok kenidini kasmayaTüm kalbimle söylüyorum iyi ki varsınız şu cümlelerin kıymeti çok bende
öyle yapıyorum zaten “oğlum iyi ve sağlıklı gerisinin önemi yok” diyip telkin ediyorum kendimi yoksa kilom dahil dert edeceğim o kadar şey var ki insanlar çok kötü çokKız sen de iyi ki varsın sen dediğimi yap inan ilk etap için yeter hiç gerek yok kenidini kasmaya
Kahve mi süt ısıtırken kahveyi aklından geçirmiş bence dimi Depresif PenguenMune abla kahveye dört şeker atan var bu gruptan nasıl olur ya
İnekler: neden?Kahve mi süt ısıtırken kahveyi aklından geçirmiş bence dimi Depresif Penguen
4 kez banlanmalık sebep resmen aaaMune abla kahveye dört şeker atan var bu gruptan nasıl olur ya
Aklından geçirse yemin ederim daha fazla renk alırdı geçerken göz ucuyla görmüş kafasını çevirmişKahve mi süt ısıtırken kahveyi aklından geçirmiş bence dimi Depresif Penguen
O zaman her gün 1 biradan bir şey olmazMune abla kahveye dört şeker atan var bu gruptan nasıl olur ya
Bencede beybiO zaman her gün 1 biradan bir şey olmaz
Sutler sagildiktan sonra paketlenmeye giderken kahve agaclarinin yanindan gecmisAklından geçirse yemin ederim daha fazla renk alırdı geçerken göz ucuyla görmüş kafasını çevirmiş
Aynen zaten 10 demlik çay içiyor 1 kilo seker kullaniyordur günde bira köpeeen olsunO zaman her gün 1 biradan bir şey olmaz
BdbsbdbdbddbdhdndhhdSutler sagildiktan sonra paketlenmeye giderken kahve agaclarinin yanindan gecmis
KıZ bu çayıda şekerli içiyormuş annnooowww ben nerelere düştümmmSutler sagildiktan sonra paketlenmeye giderken kahve agaclarinin yanindan gecmis
Vumın sende mi ya sende miiiiiiiSutler sagildiktan sonra paketlenmeye giderken kahve agaclarinin yanindan gecmis