- 20 Kasım 2024
- 218
- 1.032
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.501
Ay kocam da diyette sizin yazdıklarınıza gülerken biz de tatlı yiyelim mi diyor canını çektirdiniz adamın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
accessdenied cevaplasın bunuAksam yemeginde kaymakli sambali, balli lokma yatlisi efendime soyleyeyim hanim gobegi vs yiyebiliyormuyuz
Senin için yokken benim için varGel kuzum ikram edeyim zaten fazla kilon YOK
Bahane ariyormuş diye yorumladımAy kocam da diyette sizin yazdıklarınıza gülerken biz de tatlı yiyelim mi diyor canını çektirdiniz adamın
Laf çarpıtma laf çarpıtma yemez olaydımAksam yemeginde kaymakli sambali, balli lokma yatlisi efendime soyleyeyim hanim gobegi vs yiyebiliyormuyuz
Mayonezli ton balikli sandwich yesem bariaccessdenied cevaplasın bunu
Ona bakmıyoruz diğer grubu örnek alıyoruz cınımChocolita bizim gruba girse iki tükürüp çıkar herhalde
Kurallarına baktımda tırstım
Diger grup kimin masterfitmi yoksaOna bakmıyoruz diğer grubu örnek alıyoruz cınım
Hayır tabisi yaza kadar olanDiger grup kimin masterfitmi yoksa
Göz gezdiriyorum gruplarda neler var diye
Onu örnek alırsam gruptan 75kiloyla ayrilirim yavçokta keyifli takiliyor tabi bende öyle yesem keyfime diyecek olmazdiHayır tabisi yaza kadar olan
Hayalimdeki diyetOnu örnek alırsam gruptan 75kiloyla ayrilirim yavçokta keyifli takiliyor tabi bende öyle yesem keyfime diyecek olmazdi
Acaba her hafta kilo veriyormu gidip sorsam beni konudan atarmıHayalimdeki diyet
Ben de merak ediyorum zayıflanıyor mu böyle diye. Hayır oluyorsa söylesin ahshsjsjsAcaba her hafta kilo veriyormu gidip sorsam beni konudan atarmı
Öyleyse seve seve diyetini uygulariz elden ele yayarizBen de merak ediyorum zayıflanıyor mu böyle diye. Hayır oluyorsa söylesin ahshsjsjs
Ben öyle yesem kilo alırımDiyette değilken bile öyle yemiyordum.Öyleyse seve seve diyetini uygulariz elden ele yayariz
O kadar yesek zaten aliriz veremeyiz ki nasil veriyor merak ediyorum belkide hiç vermiyor ya da gramlami veriyor garipBen öyle yesem kilo alırımDiyette değilken bile öyle yemiyordum.