Diyetin Sultanları 😎

Gelmişken yazayım,
sabah 2 bardak su içtikten sonra yarım dilim ekmek biraz kaşar peynir yedim 1 bardak da çay içtim kahvaltı niyetine.
Öğlen yemek yemiyorum ben çünkü öğle yemeği yeme alışkanlığım yok senelerdir.
Akşam 5’te eşimin canı yumurtalı patates çekmiş, yapması ondan yemesi bendendi 😂 yarım yemek tabağı yumurtalı patates yedim ekmeksiz, yarım kase de yoğurt yedim.
Şu saate kadar 6 bardak su içtim :KK43: neyse yatana kadar 10 bardağa çıkarırım onu.

Ben sabah kahvaltisinda bi cilginlik yapip 2 dilim ekmek yedim, oglene kadar bi sey yememistim ama 1’de yedim yani 🥹

Aksam da yemegim gec bir saate kaldi, 7’de yedim 😔 sulu yemek ve azcik pilav 😔😔😔

Ac degil, mutsuzum bu sefer de (neden bu diyet mevzuunu bu kadar ciddiye aldim bu sefer onu cozemedim, eskiden emaaaan ye gitsin nolcak derdim 🤷‍♀️)
7 geç bir zaman değil yavrum zaten az yiyorsunuz kafanda büyütüyorsun ondan mutsuzsun aman ye ne olcak demede yedin mi aman ne olucak yarın toparlarım de 😎 sorun bi sefer bozunca tamamen bozmakta siz salondaki hocalarımızın misal 7 24 sağlıklı mı beslendiğini zannediyorsunuz bende öyle değilim bazen yiyorum ama devam ettitmiyorum pişmanda olmuyorum ohh 😍

Gelmişken yazayım,
sabah 2 bardak su içtikten sonra yarım dilim ekmek biraz kaşar peynir yedim 1 bardak da çay içtim kahvaltı niyetine.
Öğlen yemek yemiyorum ben çünkü öğle yemeği yeme alışkanlığım yok senelerdir.
Akşam 5’te eşimin canı yumurtalı patates çekmiş, yapması ondan yemesi bendendi 😂 yarım yemek tabağı yumurtalı patates yedim ekmeksiz, yarım kase de yoğurt yedim.
Şu saate kadar 6 bardak su içtim :KK43: neyse yatana kadar 10 bardağa çıkarırım onu.
Kış zamanı insan çok su içemiyor yine iyi içiyorsun abla.Bende uyumadan önce bir bardak içtim şimdi.

7 geç bir zaman değil yavrum zaten az yiyorsunuz kafanda büyütüyorsun ondan mutsuzsun aman ye ne olcak demede yedin mi aman ne olucak yarın toparlarım de 😎 sorun bi sefer bozunca tamamen bozmakta siz salondaki hocalarımızın misal 7 24 sağlıklı mı beslendiğini zannediyorsunuz bende öyle değilim bazen yiyorum ama devam ettitmiyorum pişmanda olmuyorum ohh 😍
Benim durumum sey gibi oldu, duzenli spor yapan insan bir sefer gitmeyince uzulup vicdan azabi yapiyor ya, benimki de tam o hesap 🥲

Ama kizlar bugun bir magazada satici beni tanidi ve aaaa siz ne kadar zayiflamissiniz dedi 🥹 ben de evet, biraz verdim deyince, harika olmussunuz diye ekledi 🥹🥹🥹

O sirada ben 😂
IMG_5638.jpeg

X