- 30 Mart 2009
- 14.318
- 64.167
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.341
Beni yolmaz, niye yolsun? Ben su icmek de dahil tum kurallara uyuyorum su anNe bilemMune gelirse bizi yolar yannız
Alkolsüz kokteyl dediğin meyve suyundan halliceBeni yolmaz, niye yolsun? Ben su icmek de dahil tum kurallara uyuyorum su ankizim disari cikip alkolsuz kokteyl ictim diyorum, var mi otesi
Cukulata esliginde popcorn yiyenler dusunsun ansbajshs
Afiyet olsunn yarasınnMecbur kaldım dış minnaklar zorladı
Dobarlamam lazım yoksa bu gidişle haftaya kilo alarak giriş yaoacağımdır nddnAfiyet olsunn yarasınn
Bende hiç kilo vereceğimi sanmiyorumDobarlamam lazım yoksa bu gidişle haftaya kilo alarak giriş yaoacağımdır nddn
Evet diyet grubu kabak düşün maydanoz dereotuarkadaşlar burası diyet grubu değil mi ben sizi okuyunca acıkıyorum yav
1. Hafta eşşek gibi yürürsek mecbur alışırızBende hiç kilo vereceğimi sanmiyorumdaha alışamadım
Alışmadınmı halaarkadaşlar burası diyet grubu değil mi ben sizi okuyunca acıkıyorum yav
10bin adım1. Hafta eşşek gibi yürürsek mecbur alışırız
7bin yapalım ben ilk seferde 10 k yürürsem acillik olurum10bin adımdüşünunce bacaklarima agri girdii
Olur bana uyar ne kadar az o kadar iyi belli zaten ceza alacagim7bin yapalım ben ilk seferde 10 k yürürsem acillik olurum
5 yapalım ya başlangıç7bin yapalım ben ilk seferde 10 k yürürsem acillik olurum
İstersen tahtırevan gönderelim kapıdan alıp kapıya bıraksın5 yapalım ya başlangıç
Ben alışkın değilim kızım kış günü nasıl yurucem donuyoruz biz burdaİstersen tahtırevan gönderelim kapıdan alıp kapıya bıraksın
Yanlış yerdesin ama hiç farkında değilsinahahahah kızlar kendinize gelin biri iki lahmacun kıvırıp yiyelim dese herkes okey , kilo vereceğiz tabi ki az da olsa. bu yüzden indirim yapmayın cezada!!!
Burası halbüsü pikini kampı. Olm ilk kar önce buraya düştü bilmem hatırlar mısın?Ben alışkın değilim kızım kış günü nasıl yurucem donuyoruz biz burda