Diyetin Sultanları 😎

Ben bugün kantarın topuzunu kaçırdım. Sabah yediğim pastırmalı yumurtadan sonra akşam 8 e kadar bir şey yememiştim. Arkadaşım davet etmişti. Orada börek, baklava ve ağlayan pasta yedim. Yarın çok az yiycem söz😑

Eki Görüntüle 3516388
Tamam daha 5 gün var tartıya 100 gram versek yırttık🫂

Gü nay dınnn ablalarım kardeşlerim
Gü nay dınnnn zayıf olup kendisini şişko hissedenler
Gü nay dınnn ince beliyle diyet topiklerinde bulunanlarrrrrrr
Gü nay dın 3 günlük dünyada 3-5 kilonun hesabını yapıp vermek isteyenlerrr

Ben şimdi bu serin güzel havada yürüyüşe çıkıyorum demek isterdim ama oğlan ancak uyudu(sabah ezanını biz okuduk) ben uyuyorum by

Günaydıııın, diyetisyenimin listesi aslında 3 öğün+2 ara öğün şeklinde. Sabah erken uyandığım için kahvaltıyı yapmış oluyordum çoktan. 2 gün vücut şaşırtmak için 2 öğüne düşürcez dedik. ben bugün 2 öğüne düşürdüm. Akşamdan eşim yaban mersinli ahududululu, süt chia ve yulaflı bir shake hazırlamıştı. sabah ve öğle ortasında onu içeceğim 12 gibi sonrasııı akşama artık. Bir de kızlar ben masabaşı çalışıyorum çok hareketsiz kalıyorum 3 haftadır. sporu da bıraktım. hava erken kararıyor diye. sabah 6 da gidiyordum ama sabah da çok karanlık oluyor vs. bu yüzden bu pazartesi skillerime 06.30 da kalkıp 40-45 dk evde pilates ile devam etmeyi hedefliyorum. aldım kabul ettim 777

Utanır mısınız sanmam :KK53: günaydın 🫶🏼🖤

20241207_101234.jpg

X