- 30 Aralık 2009
- 22.694
- 88.336
- 40
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.301
İnşallah got dedim diye ban yemem Amin hahahBen yürüyüşe gidiyorum, beynimi müzikle doldurup tatlı krizimi aşmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah got dedim diye ban yemem Amin hahahBen yürüyüşe gidiyorum, beynimi müzikle doldurup tatlı krizimi aşmam lazım
Boy kaç, 1,5 metreden kısa olamazsın dimi Cemoos boydaşımKilo vermem lazım müdürüm ya.
56 ne ya göt kadar boyu olan bi kadınım ben
Biz seninle hem aynı şehirli hem de aynı boydayiz müdürüm.Boy kaç, 1,5 metreden kısa olamazsın dimi Cemoos boydaşım
Etiketlere hobbitler köyü yazalım neyse gittim hemşehrimBiz seninle hem aynı şehirli hem de aynı boydayiz müdürüm.
Memleketlim benimyeaaa boy 152 shhshss
Gel kız kambersiz düğün olar mıBen de gelım mi ya 49 kilodan 56 oldum Ben
Gelgit var 180 nerdeyseEtiketlere hobbitler köyü yazalım neyse gittim hemşehrim
Şu kilolarımı da alin gelmişken dağıtın üç beş milleteGel kız kambersiz düğün olar mı
Kız bana boy pos kilo hedef kilo hedef kitle bunları yazıver bebeem, bi de çarşamba tartı günüŞu kilolarımı da alin gelmişken dağıtın üç beş millete
Tamam benim boy 152 kilo 56.7 hedef kilo 52Kız bana boy pos kilo hedef kilo hedef kitle bunları yazıver bebeem, bi de çarşamba tartı günü
Foto atarım ağlarsın halimeSome accuk bu kadar mı? Senin basit bir hareketi yanlış yapmanı ne yapcaz Topuğun yere değmiyor senin hahahahahaha
Taam yazıyorum şuvanTamam benim boy 152 kilo 56.7 hedef kilo 52
150 lilkler de az değiliz ya 6 7 kişi varız geneBütün karılar uzun bu ne ya ahavag
Şimdi baktım tekrar evet için rahatladı hehe150 lilkler de az değiliz ya 6 7 kişi varız gene
Hepimizin bir zayif noktasi var ya bende tuzlu şeyleri daha çok seviyorum mesela ondan vazgeçmem çok zorGayet iyi ah valla keşke her şeyde azimli olsam, tatlı zayıf noktalarımdan biri tabii hepten bırakayım demiyorum ama her gün yemeyi kesmem lazım.
Su içiyorum limon içiyorum, meyve çayları yapıyorum, bu kadar sıvı tüketimine yakında yüzgeçlerim çıkacak
Bilmem mi ya oturunca ayakları sallanıp kalan insanlardanım ben dedemin dedim ki otururken egzersiz yapamıyorum
Tarayıcı ben deBilmem mi ya oturunca ayakları sallanıp kalan insanlardanım ben de
Siteye tarayıcıdan mı giriyorsunuz yoksa uygulaması falan var mı pratik? Ben tarayıcı kullanıyorum
O kadar mı kötüFoto atarım ağlarsın halime