Diyetin Sultanları 😎

Pekinez ırkı zormuş duymustum benimki golden her sözümü dinler uysal esyalara zarar vermez evde havlamaz dışarı çıkmaya zorlamam haricinde her sözümü komutumu dinler 🤣
Biz bilmiyorduk, zaten biz onu değil o bizi bulup seçti, barınaktan bir can sahiplenmeye giderken yolumuza çıktı araba altında kalmaktan kurtardık öyle tanıştık bu hanımefendiyle, o gün bugündür bizimle.
Sakindir ev içinde havlaması vs yok ama tam bir keçi :)))
Goldenlar öyle, ne kadar golden gördüysem hepsi sakin.

Biz bilmiyorduk, zaten biz onu değil o bizi bulup seçti, barınaktan bir can sahiplenmeye giderken yolumuza çıktı araba altında kalmaktan kurtardık öyle tanıştık bu hanımefendiyle, o gün bugündür bizimle.
Sakindir ev içinde havlaması vs yok ama tam bir keçi :)))
Goldenlar öyle, ne kadar golden gördüysem hepsi sakin.
Yaaa çok duygusal ne güzel birbirinizi bulmanız birlikte sağlıklı uzun ömrünüz olsun inş 🙏🙏

Çok tospikk mincirmak gerek maşallah ❤️❤️❤️
Evde öpülme rekoru onda😂 Kendini köpek gibi de görmüyor hahahaha, bizi anne baba olarak tanıyor, isimlerimizi söyleyen olursa algılayamıyor ama anne baba deyin hemen dibimizde biter :))
Baba düşkünü bir kız, saldırmaz ama babasının yanına ben dahi otursam oyuncaklarla kandırıp uzaklaştırmaya çalışır 😂

Yaaa çok duygusal ne güzel birbirinizi bulmanız birlikte sağlıklı uzun ömrünüz olsun inş 🙏🙏
Amin sizin de inşallah 🙏 biz ailece hayvanları çok seviyoruz, 52 yaşındayım hayvan olmayan yerde duramıyorum, illa kedi köpek olacak ama tabii hasta olduklarında ya da Allah korusun öldüklerinde mahvoluyoruz :KK43:
Bu minnoşuma gözümüz gibi bakıyoruz, bebeğimiz o bizim ama bir gün gidecek olması:KK43: ne yaparız hiç bilmiyorum🥺

Ben izninizle çıkayım, biraz ortalığı toparlayayım 😌
Sohbet için teşekkür ederim, hayırlı geceler 🥰

Amin sizin de inşallah 🙏 biz ailece hayvanları çok seviyoruz, 52 yaşındayım hayvan olmayan yerde duramıyorum, illa kedi köpek olacak ama tabii hasta olduklarında ya da Allah korusun öldüklerinde mahvoluyoruz :KK43:
Bu minnoşuma gözümüz gibi bakıyoruz, bebeğimiz o bizim ama bir gün gidecek olması:KK43: ne yaparız hiç bilmiyorum🥺
Benim hikayem biraz değişik kısaca anlatmak isterim benim hayvan fobim vardı dokunamıyordum kedi köpek farketmiyordu seneler önce şirketten çıktıktan sonra yolda ayagini araba ezmiş bir kedi sürüklenerek gitmeye çalışıyordu ben kayıtsız kalamadım hemen veterineri aradım karşı sokaktaydi bana yakindayiz getirin ama ben dokunamam dedim onlar gelene kadar telefonun ışığıyla kediyi oyaladim gelip aldilar tedavisini yaptırdım hergun ziyarete gidiyordum en son iyileşti dediler artık kucağına almalisin o kadar ilgilendin kucağıma aldım korkumu yendim sahiplenip eve goturecektim taburcu olmasına bir gün kala enfeksiyondan öldü çok üzüldüm korkumu yenmistim artık suanki kopegimde gençlik hastaligi vardı buldugumda 3 aylikti tedavisini yaptırdım ve 7 senedir benimle 🥰

günaydın kızlar :KK24:hayırlı cumalara diliyorum hepinize :KK36:hafta sonuna giriyoruz aman diyim dikkat edin yediklerinize :KK8:tabiki en başta ben :KK17: keşke zayıflayana kadar hafta sonlarına ara versek tatil matil olmasa:rolleyes:

ARZELYAA ARZELYAA ve @yosunlupapatya artık listedesiniz👍
Çarşamba günleri saat 14:00’a kadar tartı veriyoruz, kilo veremeyene 7.500 adım cezası.
Regl mazeretten sayılmıyor ama grip, soğuk algınlığı, ishal, kusma vb sizi yatak döşek yatıran hastalık durumlarında mazeret bildirip o hafta tartı vermeyebilirsiniz ama 2 hafta üst üste mazeretsiz tartı vermemek listeden çıkmak demek.

Şahsım adına yazmam gerekirse, zaten amacınız kilo vermek olduğundan yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyorsunuzdur ama su tüketimine önem vermenizi istiyorum, su hem genel sağlığınız için çok önemli hem de kilo vermenizi destekleyicidir.
Bu sebeple her gün en azından 8 bardak su içmeye özen gösterin😊

Tatlı benim de yumuşak karnım, aksi gibi evde muhallebi, kalburabastı, üzümlü kek, reçel, tahin pekmez var😵‍💫 bu kadar tatlının arasında savaşmak zor dolabı açtıkça ekşi elmaya saldırıyorum ki tatlı yemeyeyim 🤣

Anladım, 1. haftayı düzelttim😌 bir de banlı olarak bedel ödüyorsun😬 hem yürüme cezası veren hem banlayan bir zalim olarak yapacak bir şeyim yok🤷‍♀️

Bu hafta yürürsün inşallah değil mi😂

🙏
Hastasın, senin için acelesi yoktu kuzucum, biraz iyi hissedince yapardın.

Üstüme iyilik sağlık, ne yapayım keşkül mü atayım üzerine 😂😂
Yürürüm evet 😂

Benim hikayem biraz değişik kısaca anlatmak isterim benim hayvan fobim vardı dokunamıyordum kedi köpek farketmiyordu seneler önce şirketten çıktıktan sonra yolda ayagini araba ezmiş bir kedi sürüklenerek gitmeye çalışıyordu ben kayıtsız kalamadım hemen veterineri aradım karşı sokaktaydi bana yakindayiz getirin ama ben dokunamam dedim onlar gelene kadar telefonun ışığıyla kediyi oyaladim gelip aldilar tedavisini yaptırdım hergun ziyarete gidiyordum en son iyileşti dediler artık kucağına almalisin o kadar ilgilendin kucağıma aldım korkumu yendim sahiplenip eve goturecektim taburcu olmasına bir gün kala enfeksiyondan öldü çok üzüldüm korkumu yenmistim artık suanki kopegimde gençlik hastaligi vardı buldugumda 3 aylikti tedavisini yaptırdım ve 7 senedir benimle 🥰
benimde hayvan fobim var malesef. küçük hayvanlara değilde yani balık baktım. muhabbet kuşuda bakmıştık ailemle küçükken. ama kedi köpek kesinlikle elleyemiyorum.:KK43: uzaktan şişt pişt yapıyorum ama bana yaklaştıkları zaman kaçıyorum. köpek görsem yolumu değiştiririm o derece.:KK17:ama bakan insanlara imreniyorum. nasıl çocuğunuz gibi ilgileniyorsunuz maşallah.:KK36:

Tartimiz sürekli looo yazıyordu güven vermiyordu .bugün bim e girmişken tarti gelmiş alayım dedim ve sonuç
1000634652.jpg

Hem lo demedi hem yeni aldığım daha fazla tartiyor 😂😂😂😂

Günaydın kızlar bu bir itiraf mesajıdır.
Dün çok iyi gidiyordum sabah; 1 yumurta az peynir 4 zeytin 1 grissini yemiştim
ara da yarım elma
akşam da proteinli sebzeli sağlıklı bir tabak
Ama sen gel tüm gün dikkat et, çay içerken toblerone gömdüm
1 parça vs değil baya gömdüm
Kınayın beni, eşim uyumadan önce üzerinden 3 saat geçmiş 'nasıl yedin onu öyle ya hiç mi acımadın diyetine dedi' sus dedim ve uyudum hahah :olamaz: pişman mıyım yo:KK49: siz kınayın ama yine de bi daha yapmam :p

Günaydın kızlar bu bir itiraf mesajıdır.
Dün çok iyi gidiyordum sabah; 1 yumurta az peynir 4 zeytin 1 grissini yemiştim
ara da yarım elma
akşam da proteinli sebzeli sağlıklı bir tabak
Ama sen gel tüm gün dikkat et, çay içerken toblerone gömdüm
1 parça vs değil baya gömdüm
Kınayın beni, eşim uyumadan önce üzerinden 3 saat geçmiş 'nasıl yedin onu öyle ya hiç mi acımadın diyetine dedi' sus dedim ve uyudum hahah :olamaz: pişman mıyım yo:KK49: siz kınayın ama yine de bi daha yapmam :p
kınıyorum seni :63:

X