- 6 Temmuz 2023
- 5.757
- 22.261
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.941
Ooo miniko çarşamba günü de böyle olsun inşDün o kadar uğraşmaya rağmen 95.2 çıktım bu sabah tartida 94.4 gördüm tarti resmen benle egleniyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo miniko çarşamba günü de böyle olsun inşDün o kadar uğraşmaya rağmen 95.2 çıktım bu sabah tartida 94.4 gördüm tarti resmen benle egleniyyyyy
apla yürümemiş Mune sen merak etme yarın minikoya ben sorarım unutmamCezamı yuruyemedim inşallah yarın yürümüş olurum bugün pazara arabayla gitmek zorunda kaldık
Sende mi brutusapla yürümemiş Mune sen merak etme yarın minikoya ben sorarım unutmam
İspiyoncu olduk eşek kadar insanım colugum çocukum var yaapla yürümemiş Mune sen merak etme yarın minikoya ben sorarım unutmam
Yanlış yaptım minikom bizim el ele tutuşup zayıfların hakkından gelmemiz lazımdı dimiSende mi brutus
EvetYanlış yaptım minikom bizim el ele tutuşup zayıfların hakkından gelmemiz lazımdı dimi
Senin adımları ben atayım affet beni minikom canım
Senin beben üsür kıyamam ben onaSenin adımları ben atayım affet beni minikom canım
57 58 olsa yeterSenin hedef kilon kaç
Kıazz masallah sana koruyorsun di miHahaha evet ucacam ama bugün neler yedim neler patlicamm hahah
Kizcee en son 59 iken sana yetişmeye çalışıyordum 47 oldum diyetisyen de 46.8 çıktım ahshgsaggasffs
Tabii bu aralar tatlı zorluyor bee abarttım bayaaKıazz masallah sana koruyorsun di mi
hoş geldin beybiGenelde bu saatlerde acıkırım ilk haftadan rezil olmayim tartı fotosu var işin ucunda diye açlık hissim bile gelmeye korktu
Çok çok hoş buldum baya hoş buldumhoş geldin beybi
Ben grubun en şişkosu olarak diyorum kiÇok çok hoş buldum baya hoş buldum
Çok mantıklıBen grubun en şişkosu olarak diyorum ki
Sağlıklı beslen sağlıklı kal!
Ama keşkülden de vazgeçme
Al işte seni balın içine atarım kızım nasılll tatlı sevmezsin nasıl öyle bir şey mümkün müÇok mantıklı
Tatlı krizi olmayan tatlı sevmeyen türünün son örneği bir ben kaldım sanırsam
Alla beni balla beniAl işte seni balın içine atarım kızım nasılll tatlı sevmezsin nasıl öyle bir şey mümkün mü