- 18 Ekim 2014
- 7.439
- 33.594
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.681
Cezaların neticesi ablam daha çok yaz
Şimdiden yürümeye başla MargaretGünaydın sinsirellalar. 850 gram ALMIŞIM.
En az 6 bin adım atıp foto çekip tüm delilleriyle ispat edeceksinBen şimdi ne kadar yürüyeceğim ve bunu size nasıl ispatlayacağım?
Daha da fit olmak için sjksjksjk biz kaynanayız kaynanaa50 kilo olanlar görüyorum. Siz niye diyet yapıyorsunuz yav?!?????
Zayıflar grubu diye değiştirip benim gruptan çıkmam lazım50 kilo olanlar görüyorum. Siz niye diyet yapıyorsunuz yav?!?????
Sen yeni zoğurzun bi dur.Zayıflar grubu diye değiştirip benim gruptan çıkmam lazımhepsi zayıf.
Tünaydın ben maalesef çıkıyorum başka gruba transfer oldumaccessdenied hasta olduğu için yarın tartı veremeyebilir ama biz yarın en geç 14:00’da kadar tartılarımızı koyuyoruz hanımlar.
Listede olanları yazıyorum, henüz listede olmayanlar varsa acces gelince onun adını etiketleyerek boy kilo ve hedef kilosunu yazdırırlar
Listedekiler:
@Berrfeelinda
@Bllossom
@Cemoos
Cledyana
@COLIN
gelengiden
@Istenmeyentuyy
Infinite Soul
Led_BiR_Vele_DisTiri
Margaret Hale
@Mune
@Nowaybabe
Orenda
@prensesss016
@Processes
sweetgirlcandy
@Tenceresiz kaldim anne
@WOMAN
Bunlar inanmaz şimdi bana. Tartım evde kayboldu diye yalancı muamelesi yaptılar. Ne var yani evde tartı kaybolamaz mı skdkdkkdEn az 6 bin adım atıp foto çekip tüm delilleriyle ispat edeceksin
adımsayar var mı telefonda telefonunun altına saat isim ve tarih atıp ıslak imza atarsan ikna oluruz ahhahaBunlar inanmaz şimdi bana. Tartım evde kayboldu diye yalancı muamelesi yaptılar. Ne var yani evde tartı kaybolamaz mı skdkdkkd
Yok. Hiç indirmedim. Hangi uygulamayı tavsiye edersin, var mı bildiğin? Islak imza işi kolay.adımsayar var mı telefonda telefonunun altına saat isim ve tarih atıp ıslak imza atarsan ikna oluruz ahhaha
Gördüm bulmuşsun tartıyı sonra sjksjksjksjkBunlar inanmaz şimdi bana. Tartım evde kayboldu diye yalancı muamelesi yaptılar. Ne var yani evde tartı kaybolamaz mı skdkdkkd
Samsungun kendi uygulaması var telefonun oysa tabi,Health diye ismi .Yok. Hiç indirmedim. Hangi uygulamayı tavsiye edersin, var mı bildiğin? Islak imza işi kolay.
Akıllı saatim yok.Samsungun kendi uygulaması var telefonun oysa tabi,Health diye ismi .
Akıllı saat kullanıyorsan telefonla eşleştirme olması lazım.
Yorganların arasından çıktı.Gördüm bulmuşsun tartıyı sonra sjksjksjksjk
Allahım çok şükür yalniz değilmişimGünaydın sinsirellalar. 850 gram ALMIŞIM.