- 30 Aralık 2009
- 4.273
- 16.557
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.661
Günaydın
Bu haftadan hiç umudum yoktu ama 200 gr vermişim
Bu haftadan hiç umudum yoktu ama 200 gr vermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol prensesgeçmiş olsun canım
Benim umudum varken tarti güzel çıkmadı biraz daha eksilmeyi bekliyorum
çok iyi tebrik ediyorum
Aman bu haftada ver hep ver aman
Bu hafta cok ödemliydim galiba veremedim sanıyordumçok iyi tebrik ediyorum
Keşkül yemiyok verelim bi zahmetAman bu haftada ver hep ver aman
Günaydın beybi
Ben koşa koşa eczaneye gittim, keşkül daha tam mideye oturmamışken kiloya dönmemişkenBu hafta cok ödemliydim galiba veremedim sanıyordum
Keşkül yemiyok verelim bi zahmet
bidahaki maçlara diyelim artıkBenim umudum varken tarti güzel çıkmadı biraz daha eksilmeyi bekliyorum
tebrik ediyorum
Olsun bence kilo verdiğini gördükçe motivasyonun seni daha fazla vermeye ikna ederbi bakmışsın kilolar hızlıca gidiyorböyle gram gram verirsem 3 yıl sonra anca hedefime ulaşıyorum
tebrik ediyorum canım senideGünaydın kızlar galiba ben kilo verdim -700 gramEki Görüntüle 3522522
65 i göreyim Trileçe yicem kız sen de keşkülünü al gelBen koşa koşa eczaneye gittim, keşkül daha tam mideye oturmamışken kiloya dönmemişken
bugün ödül niyetine de keş şaka
Seçtim valla şu 5'li askılardan var tek askı alt alta pantolan için,toka filan var torun için takı var birdeİnşallah abla secip aldınmı bari
Aferin bravo sanaen güzelini yapmışsın,yoğurt güzel bir tercih olmuş .Yok yok çok yemedim hatta akşam yemeyelim yada hafif yoğurtla gecistireyim diyorum
Haber ver65 i göreyim Trileçe yicem kız sen de keşkülünü al gel
Uzaktan görmek? 67 olur mu mesela 67Haber ver
İstersen 65 uzaktan gördüğümüz anda yiyebiliriz mesele görmek görmek