- 17 Ağustos 2023
- 7.526
- 20.873
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.021
Ne oldu sana ya bir anda kendine dikkat canım önemli olan sağlığın diyet oruc falan beklerİlaç içim yattım şimdi kalktım fenaydım çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu sana ya bir anda kendine dikkat canım önemli olan sağlığın diyet oruc falan beklerİlaç içim yattım şimdi kalktım fenaydım çok
Özendigi şeye bakSElamın hello
Nassınız gızlar
Ulen bir gün bende böyle grupta olucam kilolu olunca ahada görürsünüz siz
Herkesin hayali işte başka işte anacımmmÖzendigi şeye bak
Allahım böyle bir yerde yürüyüşYürüyüş başlasın
Eki Görüntüle 3518811
Ne biçim hayal bu yav bir gun kilolu olayim hayalimi kurulur yav alemsinHerkesin hayali işte başka işte anacımmm
Zalım hayat
Ayy hatunun yürüdüğü ortama bakınYürüyüş başlasın
Eki Görüntüle 3518811
Sıs gızzzz ben etli butlu sefiyom bi keremNe biçim hayal bu yav bir gun kilolu olayim hayalimi kurulur yav alemsin
Allahim benim fazlaliklarimi bu istekli kuluna ver ya Rabbim aminSıs gızzzz ben etli butlu sefiyom bi kerem
Aminnnnnnnn inşallahhhh gız ayy sefiyom seniAllahim benim fazlaliklarimi bu istekli kuluna ver ya Rabbim amin
Bende seni seviyomAminnnnnnnn inşallahhhh gız ayy sefiyom seni
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineİlaç içim yattım şimdi kalktım fenaydım çok
Düştü cnm dobarladımDustu mu tansiyonun yavrusu
Ay teşekkür ederim şımarttınız kız beniGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Cezaya kalmadan biraz vermem lazım
kilo veremezsek ceza varmı?
Dün kızı uyuturken uyumuşum kalktım baş ağrısı devam. Sonra uyuyamadım tabi regl falan derken ben çikolata yedim. Baş ağrım azaldı bugün arkadaşım geldi yedim bişeyler. Ulan yarın tartı olduğunu unuttum akşam yemeği yemeyecem
Su ic bebegim, cikarttin mi kucuk sularini meydanaDüştü cnm dobarladım
Ay teşekkür ederim şımarttınız kız beni Eki Görüntüle 3518833
Çıkarttım içiyorum aşkoSu ic bebegim, cikarttin mi kucuk sularini meydana
Ulan ciddi gibi başlıyorum lafa yok gerisi gelmiyo bxbxbKızlar hatırlatma yapalım herkese, yarın zabah tartı yolluyosunuz öğlen 2 3 ü geçirmeyin. Yeni katılmak isteyen varsa yarın tartı atsın 1. Haftaadan gitiş yapsın aradan alınca karışıyo cezalar. Duyanlar duymayanlara şey etsin , elden ele cnnxb