• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

2022 senesinde haziran ayı sonunda 16 kilo gitmişti benden,göbekte hafiften sarkmalar oldu bacak inceldi biraz.
Cuma günü plastik cerrahiden randevu aldım şu mini karın germe varya şayet olursa onu yaptırmak istiyorum bakalım dr ne diyecek.

Canlarım şekerlerim❤️

Bir yemin ettim zayıflıyorum 2.sezonunu açmak için bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Jfjdj Geçen sezon çok güzel kilo verdiğimiz için, bırakır bırakmaz geri aldığımız kiloları vermek üzere yeniden bir araya geliyoruz, çünkü olayımız eğlenmek😑🥰. Ve zayıflamak tabii 😵‍💫
Cebren ve hileyle grup açtırdığım @Cemoos sen de dobarla orayı gel gari🫣 @Mune: baş kırbaçcı , Depresif Penguen Depresif Penguen : motivasyoncu başı, Infinite Soul Infinite Soul , Nowaybabe Nowaybabe , @Margaret Hale, @gelengiden, Cledyana Cledyana , @Processes @Cemoos @Delirtiyor, @Istenmeyentuyy @sweetgirlcandy kız birilerini kesin unuttum burdan eklyerek yürüycez. Siz de el atın. Çok kalabalık olmayalım istiyorum. Haftalık tartı ve kilo veremeyene yürüyüş cezasıyla başlayalım. Her türlü öneriye her bişeye açığız. Gelin goşşş.🤣

İsimşehirHayvan
İsim şehir hayvan ne kız🤣

Evet işin gerçekten bir sırrı varsa kararında yemek. Porsiyonu yarıya bile düşürse biraz hareketle kesinlikle kilo verir 🌸
Ekmeği kesmekte çok önemli ilk başlarda zor oluyorda sonradan alışılıyor ekmeksiz yemeye.
Spor ve yürüyüş birde çok önemli onuda tam düzenli yapılırsa süper olur.

Ekmeği kesmekte çok önemli ilk başlarda zor oluyorda sonradan alışılıyor ekmeksiz yemeye.
Spor ve yürüyüş birde çok önemli onuda tam düzenli yapılırsa süper olur.
Abla her şeyin başı insanın psikolojik mutluluğu bem ekmeği bıraksam çok mutsuz olurum mesela 🥲

Abla her şeyin başı insanın psikolojik mutluluğu bem ekmeği bıraksam çok mutsuz olurum mesela 🥲
Bende öyleydim ekmeksiz nasıl doyulur derdim oluyormuş aslında ilk başta zor oluyor,sonradan tam tahıl yada çavdarlı aldım sabah akşam 1 dilim yedim oda yetti zaten arada kaçırdıımda oluyordu beyaz ekmekten uzak kalmak lazım.

Bende öyleydim ekmeksiz nasıl doyulur derdim oluyormuş aslında ilk başta zor oluyor,sonradan tam tahıl yada çavdarlı aldım sabah akşam 1 dilim yedim oda yetti zaten arada kaçırdıımda oluyordu beyaz ekmekten uzak kalmak lazım.
Evet köfte ekmek falan tarzı şeyler yemiyorsam ben de beyaz ekmek hiç yemiyorum. Tahıllı ekmekler hem çok güzel hem de gerçekten bağırsak için daha faydalı 🌸

Evet köfte ekmek falan tarzı şeyler yemiyorsam ben de beyaz ekmek hiç yemiyorum. Tahıllı ekmekler hem çok güzel hem de gerçekten bağırsak için daha faydalı 🌸
Vücudan da karbınhidrata azda olsa faydası varmış,diğer ekmekler zaten güzel oluyor az yemek lazım onuda.

Back