• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Tabii bazılarına çok saçma geliyor söyledikleri. Aslında beslenme rutini kişiden kişiye değişir, vücuttaki etkileri de aynı şekilde. Mesela ben karbonhidratsız beslenemem çok fazla protein de tüketemem bu benim rutinim ve kilo aldırmıyor bana, ama bazı insanlar da tam tersi karbonhidrat yesin hemen şişer, işte bunların hepsi bizim vücudumuzla alakalı. Benim bağırsağımın tolere ettiği şeyi sizinki etmeyebilir. Size çok iyi gelen yiyecekler benim mideme dokunabilir. O yüzden bence diyet yaparken önce kendimizi tanımamız lazım ona göre bir diye ayarlamak lazım. Ezber diyetler herkeste işte yaramıyor maalesef.
O yüzden çok tartışılıyor kendisi,karatay diyetide vardı demi kendisinin.
Bendede ne yesem hemen alırım su içse denr ya onun gibi,bir dönem ekmek arası reçel yiyordum sıkıntıdan o yüzden geldi kiloda 66 olmuştum hayatta aldığım en yüksek kiloydu.Hep 45-50 filandım beni menapoz mahvetti.
Karbonhidratı bende çok severim gelsin böekler simitler yemek yemeyim kahvaltıcıyımdır hep.
Ay ben su içemiyorum en büyük derdim 🥺
İçebildiğin kadarıyla içmen lazım hemde bağırsakları çalıştırır hemde yağ yakar.

bende varım kızlar şurda 3-5 kilom kalmış vereyimde rahatlayayım. sıkın beni sıkabildiğiniz kadar :rolleyes:
çarşamba tartı günü olarak iyidir bencede en azından hafta sonu kaçamak yaparsak 2 gün toparlayalım :ıslık:
ben çok yapıyorumda :olamaz::KK59:
Taam yarın tartı at unutma 🥰

O yüzden çok tartışılıyor kendisi,karatay diyetide vardı demi kendisinin.
Bendede ne yesem hemen alırım su içse denr ya onun gibi,bir dönem ekmek arası reçel yiyordum sıkıntıdan o yüzden geldi kiloda 66 olmuştum hayatta aldığım en yüksek kiloydu.Hep 45-50 filandım beni menapoz mahvetti.
Karbonhidratı bende çok severim gelsin böekler simitler yemek yemeyim kahvaltıcıyımdır hep.

İçebildiğin kadarıyla içmen lazım hemde bağırsakları çalıştırır hemde yağ yakar.
Evet bu arada şaka bir yana Canan hocanın da eleştrilebilecek çok yanı var ama kimisinin de onun diyeti işine yarıyor. Fazla protein bağırsakta tembellik yapar ve karaciğer zor parçalar mesela. Şimdi benim karaciğerimde bi rahatsızlık varsa benim hayvansal proteine çok abanmam doğru olmayabilir (doktor değilim öyle kulaktan dolma 🥲)
Ama karnonhidrat öyle mi canım benim o 🥹
Kahvaltı da günün en mutlu anı ❤️‍🔥 ama tabii Türk kahvaltısı yoksa bi kruvasanla edilen kahvaltı değil 😑

Evet bu arada şaka bir yana Canan hocanın da eleştrilebilecek çok yanı var ama kimisinin de onun diyeti işine yarıyor. Fazla protein bağırsakta tembellik yapar ve karaciğer zor parçalar mesela. Şimdi benim karaciğerimde bi rahatsızlık varsa benim hayvansal proteine çok abanmam doğru olmayabilir (doktor değilim öyle kulaktan dolma 🥲)
Kahvaltı da günün en mutlu anı ❤️‍🔥 ama tabii Türk kahvaltısı yoksa bi kruvasanla edilen kahvaltı değil 😑
Fransızlar duymasın çapsız gibi 😑 kruvasan, çıkılatalı ekmek yemekten dilleri şişmiş haberleri yok 😐

Çok güzel tarifleri var kendsinin diyetisyendir.

Burdada çok güzel tarifler var.
Tarçınlı türk kahvesini burada görüp denemiştim.

Fransızlar duymasın çapsız gibi 😑 kruvana çıkılatalı ekmek yemekten dilleri şişmiş haberleri yok 😐
Ya 2 gün Türk kahvaltısı yapsalar 3. Gün dünyada cenneti gördüm derler 😑 biz kruvasana kahvaltının üstüne tatlı diye anca yeriz 🤣

Aslında her şeyi kararında yemek lazım,arada kaçırıyoruz ölçüyüde o kadarda olsun yani.
Aynen karbonhidrat candır can helede sıcacık ekmeği götürmek harika. :olamaz:

Canlarım şekerlerim❤️

Bir yemin ettim zayıflıyorum 2.sezonunu açmak için bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Jfjdj Geçen sezon çok güzel kilo verdiğimiz için, bırakır bırakmaz geri aldığımız kiloları vermek üzere yeniden bir araya geliyoruz, çünkü olayımız eğlenmek😑🥰. Ve zayıflamak tabii 😵‍💫
Cebren ve hileyle grup açtırdığım @Cemoos sen de dobarla orayı gel gari🫣 @Mune: baş kırbaçcı , Depresif Penguen Depresif Penguen : motivasyoncu başı, Infinite Soul Infinite Soul , Nowaybabe Nowaybabe , @Margaret Hale, @gelengiden, @Cledyana, @Processes @Cemoos @Delirtiyor, @Istenmeyentuyy @sweetgirlcandy kız birilerini kesin unuttum burdan eklyerek yürüycez. Siz de el atın. Çok kalabalık olmayalım istiyorum. Haftalık tartı ve kilo veremeyene yürüyüş cezasıyla başlayalım. Her türlü öneriye her bişeye açığız. Gelin goşşş.🤣
Helloo diyet yoldaşlarımm
Madem bu yola yeniden baş koyduk duayla başlayalım dedim🤣
1000044680.jpg

Ya 2 gün Türk kahvaltısı yapsalar 3. Gün dünyada cenneti gördüm derler 😑 biz kruvasana kahvaltının üstüne tatlı diye anca yeriz 🤣
Kesinlikle, bi de gelmiş bana kahvaltı ahkamı kesiyordu dangozun biri, ulan seni kahvaltı kültürümle döverim be 😑 neyse diyet topiğine tereyağlı su böreği diye giriş yapmak istemiyorum hdhdh🤣

Kesinlikle, bi de gelmiş bana kahvaltı ahkamı kesiyordu dangozun biri, ulan seni kahvaltı kültürümle döverim be 😑 neyse diyet topiğine tereyağlı su böreği diye giriş yapmak istemiyorum hdhdh🤣
Anlaşıldı diyet yalan olacak😑

Aslında her şeyi kararında yemek lazım,arada kaçırıyoruz ölçüyüde o kadarda olsun yani.
Aynen karbonhidrat candır can helede sıcacık ekmeği götürmek harika. :olamaz:
Evet işin gerçekten bir sırrı varsa kararında yemek. Porsiyonu yarıya bile düşürse biraz hareketle kesinlikle kilo verir 🌸

Yine yemekteyiz benim mutfağım loading 🤣

Back