- 20 Mart 2008
- 141.491
- 212.898
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.441
Çok teşekkürler ahretliğim ilk başta kız gibi denmişti cimcimede mutluydu,cinsiyet belli olunca dr erkek demiş bozulmuş biraz alışacak tabi zamanla.Not alıyorum, yarın listeye eklerim
Ahretliğim duvar paylaşımında okudum galiba ama yazmaya fırsatım olamadı bir türlü, tebrik ederim Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsincimcimeye erkek kardeş geliyor demek
Yarına kadar aç kalacaksın çok az yemişsin afiyetler olsun.son öğünümüde yedim
actıvıa + granola 2 kaşık + yarım muz
bide yeşil çay içtim
biraz kendim çalıp kendim oynuyo gibiyim amaneyse birileri gelir elbet
çocuk mocuk yapmasınlar otursunlar oturdukları yerde, henüz kayınvalidelik deneme sürüşündeyim, anneanne olma kısmım hazır değil hahahahahhahaaÇok teşekkürler ahretliğim ilk başta kız gibi denmişti cimcimede mutluydu,cinsiyet belli olunca dr erkek demiş bozulmuş biraz alışacak tabi zamanla.
Oyun arkadaşı olsun diye beklerken olmadı tabi.
Darısı sana ahretliğim çok bambaşka bir duygu inan ki ..
Ahretliğim daha öncede arada oluyordu düzeliyordu zaten.HanimKelesimiGetir ahretliğim diğer topikte yazdığını da gördüm, ona da buradan cevap yazayım, sitenin güncelleme sonrası ince ayarları devam ediyor, o yüzden ara ara sitede yavaşlama vs olabiliyor, yavaşlama esnasında gönderdiğiniz mesajlar çifter çifter gidebilir, siteden kaynaklanmıyorsa eğer tekrarlı mesajlar sizlerin internet hızınızın düşmesiyle de alakalı olabiliyor.
Daha erken nasılsa ona zamanı var ileride oda olur,varya kucağına aldığın an bambaşka bişi oluyor resmen.çocuk mocuk yapmasınlar otursunlar oturdukları yerde, henüz kayınvalidelik deneme sürüşündeyim, anneanne olma kısmım hazır değil hahahahahhahaa
Alışır cimcime :) kendisi gibi tatlıbir kardeşi olduğunu görünce yelkenleri suya iner.
Yediklerime saysın midemYarına kadar aç kalacaksın çok az yemişsin afiyetler olsun.
Bir dönem bende yapmıştım resmen aç kalıyordumYediklerime saysın midemaç kalayımki kilo vereyim
bu arada gözünüz aydın Allah sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin. güzel mutluluklar.
Infinite Soul
Bllossom
Minik Duduklu Tencere
Processes
Istenmeyentuyy
Berrfeelinda
gelengiden
prensesss016
Orenda
yosunlupapatya
ARZELYAA
COLIN
Saat 14:00’a kadar tartı veriyoruz sultanlar.
Çoğu banlıSessiz kalıyor topik nerdesiniz hanımlar
Hic hazırlıklı değilim tüm hafta çok rahattım çünkü
Al bendende o kadar unutmusdumHic hazırlıklı değilim tüm hafta çok rahattım çünkü
Birazdan tartılar dile gelecek zaten biz ne desek boşAl bendende o kadar unutmusdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?