- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.421
Bizimkide alışmıştı o diyet zamanında,gerçi kızıyordu ama azda olsa yiyordum.ah o eşlerbenimki alıştı artık yemicem ben deyince karışmıyor. yine kuruyorumsoframı oturuyorum masaya ama yemiyorum sohbet ediyorum sadece
Süper olmuş tebrikler.günaydınlar güzeller -1 kilo ödemi uğurladım bu sabah itibari ile. kaldı 1 kilo
teşekkür ederim dünü 16 da kapatmıştım ve birdaha bişey yemedim onun etkisi oldu. bu hafta cumartesiye kadar hep 16 gibi kapatacağım günü bakalım ne kadar farkedecek çok merak ediyorum 56 yı görürmüyüm acepBizimkide alışmıştı o diyet zamanında,gerçi kızıyordu ama azda olsa yiyordum.
Süper olmuş tebrikler.
Pazar günüydü herhalde sabah tartıldım 51.90 gelmiştim 1 gün öncede bişi yememiştim onun etkisi olmuştu,sabahta 52.20 geldim.teşekkür ederim dünü 16 da kapatmıştım ve birdaha bişey yemedim onun etkisi oldu. bu hafta cumartesiye kadar hep 16 gibi kapatacağım günü bakalım ne kadar farkedecek çok merak ediyorum 56 yı görürmüyüm acep
siz tam benim hedef kilomdasınızPazar günüydü herhalde sabah tartıldım 51.90 gelmiştim 1 gün öncede bişi yememiştim onun etkisi olmuştu,sabahta 52.20 geldim.
Hedef kilo ne kadrdı sizin.
hoşgeldin banlıydın yanılmıyorsam.Günaydın.
Ben de artidayim
Ne kadar dikkat etmye çalışsamda azar azar alıp veriyorum hep,nereye kafar böyle gidecek sonu yok ki bunun hiç.siz tam benim hedef kilomdasınız53 benim hedef kilom tam 17 yıldır 4 yıl önce bi 54 gördüm hoooopppp tekrar 58-60
buralar benim direnç kilom kıramıyorum.
sizin kilonuz çok iyi aman deyim almayın sakın
bencede çok iyisiniz evli kızınız vardı yanlış hatırlamıyorsam.Ne kadar dikkat etmye çalışsamda azar azar alıp veriyorum hep,nereye kafar böyle gidecek sonu yok ki bunun hiç.
Birde yaş var menapoz sonrası sıkıntı maalesef,gene yaşıtlarıma göre çok çok iyiyim diyim.
Evet kızım evli 2.torunu bekliyoruz kısmetse nisan sonu gibi doğumu olacak 36 yaşında kızımda.bencede çok iyisiniz evli kızınız vardı yanlış hatırlamıyorsam.
listede yoksunuz siz boyunuz kaçtı?
Bencede alsan daha iyi olur en azından yakılan kaloriyi görürsün.ben dünü iyi kapattım sabah sporu öğlen yürümesi akşam sporu. Bi bileklik alıp asıl yaktığım kaloriyi görsem iyi olacak. Telefon yanındaysa sayıyor değilse sayamıyor garibim
oooo süper tebrik ederim spor candırben dünü iyi kapattım sabah sporu öğlen yürümesi akşam sporu. Bi bileklik alıp asıl yaktığım kaloriyi görsem iyi olacak. Telefon yanındaysa sayıyor değilse sayamıyor garibim
ben neredeyse kızınız yaşındayım maşallah sizeEvet kızım evli 2.torunu bekliyoruz kısmetse nisan sonu gibi doğumu olacak 36 yaşında kızımda.
Listede yokum misafir assolist olarak burasdayım,birçok arkadaşımızda tanıdığım için sohbetlere katılıyorum.
Bencede alsan daha iyi olur en azından yakılan kaloriyi görürsün.
Çoğunuz benim çocuğum yaşınızdasınız kendi kızım gibi görüyorum hepinizi.oooo süper tebrik ederim spor candır
ben neredeyse kızınız yaşındayım maşallah size
yaaa teşekkür ederimÇoğunuz benim çocuğum yaşınızdasınız kendi kızım gibi görüyorum hepinizi.
Afiyetler olsun mutlka faydası olacaktır kilo vermede.20 saatlik açlığımı salata ve ayran ile bozuyorum kızlar
1 saatlik yürüyüşümüde aç karnına şimdi yapıp geldim
Rica ederim ne demek,maşallah oğluna tamda ergenlik döneminde zordur şimdi o dönemlerde.yaaa teşekkür ederimbenimde 14 yaşında oğlum var. nerde bi ergen çocuk görsem hep çocuğum gibi görüyorum hiç kıyamıyorum onlara
bu hafta çok iyi sonuç alırsam mutlaka bu şekilde devam edeceğim..Afiyetler olsun mutlka faydası olacaktır kilo vermede.
Rica ederim ne demek,maşallah oğluna tamda ergenlik döneminde zordur şimdi o dönemlerde.
Hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah .bu hafta çok iyi sonuç alırsam mutlaka bu şekilde devam edeceğim..
ergenliğin en kötü yanı artık eskisi gibi seninle vakit geçirmiyorlar. foto çekinmek istemiyorlaryoksa çok şükür oğlum hiç asi değil. inşallah hep böyle aklı başında devam eder.
Not alıyorum, yarın listeye eklerim
Ahretliğim duvar paylaşımında okudum galiba ama yazmaya fırsatım olamadı bir türlü, tebrik ederim Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsinEvet kızım evli 2.torunu bekliyoruz kısmetse nisan sonu gibi doğumu olacak 36 yaşında kızımda.
Listede yokum misafir assolist olarak burasdayım,birçok arkadaşımızda tanıdığım için sohbetlere katılıyorum.
Bencede alsan daha iyi olur en azından yakılan kaloriyi görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?